- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 53
- 35
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Neden kreşe vermiyorsunuz kızınızı?
hakkınızda hayırlısı olsun. Siz zaten kararınızı vermişsiniz. Ben o riske giremezdim. Mutfak masraflarının ortak olması gibi durumlar bir süre sonra ilişki dengelerini bozar. Ben olsam ayrı olalım tatlı olalım diye düşünürdüm. Yine de siz bilirsiniz.kreşe verdik.
Haftanın 5 günü 1-5 arası verdik ama resmen çocuğun psikolojisi bozuldu.
Pazar günü okulun yakınından geçerken bile anne okula gitmiycem diye ağlamaya başlıyordu
bizde eşimle bu duruma dayanamadık ve kreş olayını 1 yıl daha ertelemeye karar verdik.
Benim ikinci bir amacım da birikim yapmak..
Ödemelerimiz falan paylaşılacağı için o kadar çalışıyorum artık biraz birikim de yapmak istiyorum :-/
Kızım büyüyünde de kayınvalidem kendi evine geçmek istiyor zaten.Başka bir şehirde evi var.
hakkınızda hayırlısı olsun. Siz zaten kararınızı vermişsiniz. Ben o riske giremezdim. Mutfak masraflarının ortak olması gibi durumlar bir süre sonra ilişki dengelerini bozar. Ben olsam ayrı olalım tatlı olalım diye düşünürdüm. Yine de siz bilirsiniz.
Oğluma annem baktı benim de. 2 yıl. 2 yıl boyunca yaklaşık 30 km hergün oğlumu götürdüm getirdim. Sonra da kreşe verdim. ilk kreşten önce memnun kalmadım, kreşini değiştirdim. Siz bilirsiniz.
Canim iyi yapmissin hem birikimde yaparsin kizinda rahat eder sonucta kocana okadar bakip buyutmus oda bi anne kimseye aldiris etme uyumlu ve sewiyodan zaten calisiyosun evinfe islerini bi ucundan tutar zaten kizin buyuyunce gidicekmis en iyisini yapmissinSaygı duyuyorum bende sizin tercihinize.
Ben her sabah kızım uyurken onu giydirip evden çıkartmak istemedim.
Annemi de haftanın 5 günü bana alamadım çünkü babam da var evde kimsenin düzeni bozulsun istemedim.
Kayınvalidemlerde bahçekattan pek memnun değillerdi zaten.
bende böyle bir teklifle gittim kabul etti saolsun.
Bundan sonra hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyelim :)
Ben bi seneden fazladır sıkıyorum dişimi para biriktiriyorum. Çok güzel bi şey insanın kenarda para olması, merkezi bi yerde otursaydık o parayı biriktiremezdik düşünsene 1000 lira olsa senede 6000 lira farkeder.yanii bana göre 1350 kirada cok fazla beylikdüzünde o fiyata ev alırsın taksitle yazık gübah 1350 kiramı olur bunu bide aidatıvardır oldumu 1400
tabi beni baglamaz kiraya verilen paraya acıyorum sokaga para atıyosun resmen eve girsen bari 10 sene sonra senin olcak
dogru demis kvdeniz. bir yastan sonrada coluk cocuk sesi bir yere kadar cekiliyorValla size çok imrendim. benim de burda kv dışında tanıdığım kimse yok ve işe başlamak istiyorum kızım 1 yaşında ben iki çocuk büyüttüm zaten bide sizinkileri mi büyütcem dedi çıktı valla. değil ki evini düzenini değiştirsin.
kreşe verdik.
Haftanın 5 günü 1-5 arası verdik ama resmen çocuğun psikolojisi bozuldu.
Pazar günü okulun yakınından geçerken bile anne okula gitmiycem diye ağlamaya başlıyordu
bizde eşimle bu duruma dayanamadık ve kreş olayını 1 yıl daha ertelemeye karar verdik.
Benim ikinci bir amacım da birikim yapmak..
Ödemelerimiz falan paylaşılacağı için o kadar çalışıyorum artık biraz birikim de yapmak istiyorum :-/
Kızım büyüyünde de kayınvalidem kendi evine geçmek istiyor zaten.Başka bir şehirde evi var.
Canım inciyerim döküldüğünden değil zaten küçük bebeği niye riske atayım git gel getir götür uykusu olacak bunun yandir götür yazık değilmi destek olabilecek birileri varken yazık değilminiye yapamiyorsun? ne var bunda bende ufak cocugumla buyugunu okula getiriyorum incilerib dönülmez korkma
Köy mü :) sen beni kendi ahbaplarinla karistirdiysan bilemiycem. Benim yasadigim Istanbulda o paraya ev yok. Dalaş falan hiç ugrasamam senin gibilerle, hadi cicim. Srn gecekondu piyasasina daha vakifsin anladigim kadariyla. Konuyu senin engin bilgine terk ediyorum.istanbulda nerde ev aradıgına baglı cnm kumes isyersen bence sen koyune git bosuna dalasa girme benle
bir öder iki öder sonrada ödemezler mutfak masrafini kimse salak degil. hayal dünyasinda yasiyor konu sahibiNe kadar iyi anlaşsanda ev ev üstüne zor .Çocuk kaç yaşındaki kreşe gittiğine göre büyük olmalı.Bir şekilde kreşi sevdirebilirdiniz.
Sizin ki daha çok para biriktirme amaçlı gibi geldi.Mutfak masrafını ve faturaları onlar ödeyecek .Siz sadece kirayı ödeyeceksiniz.
Dolayısıyla kirayı saymazsak onlar sizin geçimizini sağlayacak artı çocuğa bakarak sizi kreş masrafından da kurtaracak.Sizin maaşlarınızda size kalacak gibi gözüküyor.Bu sayede belki ev alır kiradanda kurtulursunuz.
ayyyy ne elit oldun simdiiiiii varos mu usluba bakk benle asık attıgına göre arka sokaktasın heralde :))))))Köy mü :) sen beni kendi ahbaplarinla karistirdiysan bilemiycem. Benim yasadigim Istanbulda o paraya ev yok. Dalaş falan hiç ugrasamam senin gibilerle, hadi cicim. Srn gecekondu piyasasina daha vakifsin anladigim kadariyla. Konuyu senin engin bilgine terk ediyorum.
zamanın ne getirecegi tabiki bilinmiyor ne işte çalışıyorsunuz tain falan istersiniz belkiBaşka bir ilde kayınvalidem kendi evi var.
Onlarda anlaşamazsak biz evimize gideriz diyorlar.
Zaman ne gösterir bilinmez tabi.
Hayırlısı diyelim..
bir öder iki öder sonrada ödemezler mutfak masrafini kimse salak degil. hayal dünyasinda yasiyor konu sahibi
nerde böyle iyi aile sahsen olması gerkeen odur ama bizima aileleri kimi ille eve para ister heleki 3 4 kisi yasıyosan ooo sömürürler insanı eli öpülesi ailemis onlarrBenim bir yakınım böyle yaptı 3 sene annesiyle yaşadı .Doğrudürüst hiçbirşeye karışmadılar maaşlarınıda ev borcuna yatırdılar .Aldıkları evide kiraya verdiler.3 senede ev sahibi oldular.O bitincede bu seferde annesine çocuklarını baktırdı .Aynı evde yaşamaya devam ettiler.Ev işlerini annesi yapıyordu ,çocuğuna annesi bakıyordu o da kocasıyla haftasonları geziyordu.Maaşlarıylada yazlık aldılar araba aldılar.Var yani böyle aileler.
Bana kalırsa bu konudaki babaannede çok büyük sorumluluk alıyor.Ne kadar sürdürebilirler bilmiyorum.Bir ay almasalar maddi konularda sorun çıkar gibi geliyor.
nerde böyle iyi aile sahsen olması gerkeen odur ama bizima aileleri kimi ille eve para ister heleki 3 4 kisi yasıyosan ooo sömürürler insanı eli öpülesi ailemis onlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?