- 31 Temmuz 2011
- 3.037
- 9.305
- 358
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Kesinlikle tüccar olmalısın. Ciddiyim senin kafan çalışıyor bu işlere. Belki sıcak parayla uğraşırsan aile içinde kar etmeye çalışmaktan vazgeçersin.eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
böyle olursa iç içe yaşıyor gibi olucaksiniz ve bu kadar samimiyet ilerde aranizda sorunlara sebep olabilir. tekrar evleri ayirmak istediginizde sorun olabilir. dubleks yerine ayni apartmandan farkli daireler tutsaniz kapinizin ayri olmasi bile aranizdaki mesafeyi ve saygiyi korumaya yeterArkadaşlar Merhaba
Ben çalışıyorum ve 2 yaşında bir kızım var.
Kızımı sabah işe gitmeden ya ananeye ya babanneye bırakıyorduk ama artık sabah onu uykudan uyandırmak beni o kadar kahrediyordu ki kayın valideme birlikte dublekste oturmayı teklif ettim.
Bu zamanda hangi gelin birlikte oturmayı teklif eder sana helal olsun diyen de var,sen ne yaptın saçmalama diyende..
Biz kiracıyız kayın validemler de kirada oturuyor.
Biz 1350 TL veriyoruz onlar 550 TL veriyorlar. (Kayınpederim de var)
O yüzden sıfır içime sinen bir dubleks buldum 1500 TL ye.
Kapı girişleri ayrı,banyosu,wc si,mutfağı her şeyi ayrı sadece holden üst kata merdiveni var.
Çocuğumun bir düzeni olsun istediğim için yaptım bunu ama tabiki soru işaretleri var kafamda.
Gerçi haftanın 5 günü evde olmayacağım. Hafta sonları da genelde geziyoruz.
Aramızda hiç bu şekilde yaşayan var mı ?
Ya da bana tavsiyeniz ?
Amacım akıl almak bu konuda sohbet etmek..
Tek problem sadece bu konu oluyor haklısınız ama mecbur kalınca yapacak bir şey olmuyor. Bir de evliliği sadece yatak odası ile sınırlandırmayalım film çekmiyorsunuz ya fazla ses çıkarınca komşular da duyuyor ona kalırsa yalan mı Çocuk olduğu için evin içinde öyle çıplak çıplak gezemezsin zaten çocuğun psikolojisi ve sana atfettiği kutsallığı yıkmamak adına.Sizin mahrem anlayışıyla da çelişiyor bu durum.ne alaka özel hayat sifir. sadece yatak odasinda cilvelesmiyoruz biz. en basit bir esinin yanina uzanip tv bile izliyemezsin. hadi yatak odanda iliskiye girdin banyoya gecmek icin birdaha üst bas giyinmiyorum ben eee evde kvde varken biraz zor. bu beraber yasiyanlar giki cikmadan nasil sevisiyor hicmi zevk almiyor. gece yikaniyorsun malum sac kurutuyorum . mahremiyet diye birsey var kvde aaa bunlar sey yapti diye bilmemeli.herkesin kendi bilcegi sey bana cok ters.
Kendimi gördüm biran :) Ama ben kayınvalidemle değil annem le yaşıyorum aynı şekilde. Onlar evlerini satıp asansörlü ev alacaklardı.Bizde kiradaydık. Çocuk için bizde kalıyordu filan derken uygun bir dubleks düştü , krediyle aldık. Annemler altta , biz üstte yaşıyoruz. İki ayrı ev gibi ama arada merdiven var. Yeme içme ortak. Hftaiçi gündüz bir yokuz zaten onlarda anneanne dede torun vakit geçiriyorlar. Herkesin de düzeni yerli yerinde.Arkadaşlar Merhaba
Ben çalışıyorum ve 2 yaşında bir kızım var.
Kızımı sabah işe gitmeden ya ananeye ya babanneye bırakıyorduk ama artık sabah onu uykudan uyandırmak beni o kadar kahrediyordu ki kayın valideme birlikte dublekste oturmayı teklif ettim.
Bu zamanda hangi gelin birlikte oturmayı teklif eder sana helal olsun diyen de var,sen ne yaptın saçmalama diyende..
Biz kiracıyız kayın validemler de kirada oturuyor.
Biz 1350 TL veriyoruz onlar 550 TL veriyorlar. (Kayınpederim de var)
O yüzden sıfır içime sinen bir dubleks buldum 1500 TL ye.
Kapı girişleri ayrı,banyosu,wc si,mutfağı her şeyi ayrı sadece holden üst kata merdiveni var.
Çocuğumun bir düzeni olsun istediğim için yaptım bunu ama tabiki soru işaretleri var kafamda.
Gerçi haftanın 5 günü evde olmayacağım. Hafta sonları da genelde geziyoruz.
Aramızda hiç bu şekilde yaşayan var mı ?
Ya da bana tavsiyeniz ?
Amacım akıl almak bu konuda sohbet etmek..
Tek problem sadece bu konu oluyor haklısınız ama mecbur kalınca yapacak bir şey olmuyor. Bir de evliliği sadece yatak odası ile sınırlandırmayalım film çekmiyorsunuz ya fazla ses çıkarınca komşular da duyuyor ona kalırsa yalan mı Çocuk olduğu için evin içinde öyle çıplak çıplak gezemezsin zaten çocuğun psikolojisi ve sana atfettiği kutsallığı yıkmamak adına.Sizin mahrem anlayışıyla da çelişiyor bu durum.
Bu meseleyle çocuğumu karşılaştırınca eşim ve benim için ağır basan çocuk oldu. Bir de bir şey söyleyeyim mi böyle daha kıymetli oluyor
zaten bu durum herkesin katlanabileceği bir şey değil mesela görümcem var beş tane beşinin de evi ayrı ama evliliklerinde ve yatak odasında da mutlu değiller sürekli kavga dövüş var. Bilmem anlatabildim mi.
Kendimi gördüm biran :) Ama ben kayınvalidemle değil annem le yaşıyorum aynı şekilde. Onlar evlerini satıp asansörlü ev alacaklardı.Bizde kiradaydık. Çocuk için bizde kalıyordu filan derken uygun bir dubleks düştü , krediyle aldık. Annemler altta , biz üstte yaşıyoruz. İki ayrı ev gibi ama arada merdiven var. Yeme içme ortak. Hftaiçi gündüz bir yokuz zaten onlarda anneanne dede torun vakit geçiriyorlar. Herkesin de düzeni yerli yerinde.
Benim eşimle annem gibi anlaşamayan kayınvalide damat , (maşallah deyim ) anlaşıp oturabildilerse herkes herkesle oturur derim ben.
Ayrıca hangi ildesiniz bilmem ama 1500 çok iyi dubleks daire kirası için.
Çocuk için süper oluyor bu arada :)
Görümcelerinizin yatak odasında mutlu olup olmadığını nereden biliyorsunuz?
Hadi 1-2 tanesi, paylaşmış olabilir neyse de 5 tanesinin birden yatak odası istatiğini mü tutuyorsunuz?
Evet aynı eve çıkma sebeplerimizden biride eşimin babamla ortak iş yapması :) Onu atlamışımErkeğin kv ile Anlaşması'yla kadının kv ile anlaşması bir olmuyor. Kadının kv ile oturması, erkeğin kp ile ortak iş yapmasıyla kıyaslanabilir belki... İkibaşlık bi nevi...
normal hayatlarında mutlu değillerse cinsellik de yaşamıyorlar diye mi düşünüyor acaba
Evet aynı eve çıkma sebeplerimizden biride eşimin babamla ortak iş yapması :) Onu atlamışım
Teşekkür ederim. İnşallah konu sahibide mutlu huzurlu olur , iyi ki çıkmışım der .Genellikle bu tip durumlar sorunlu olur demek istemiştim. Sizin istisna olabilir. Konu sahibinin de öyle olur inşallah... Ama genel olarak kv oturan kadınlar ve kp ile ortak iş yapan erkekler sorun yaşıyor bence.
eeee ne olmuss sanane ben,m kaaaaaarımdanKesinlikle tüccar olmalısın. Ciddiyim senin kafan çalışıyor bu işlere. Belki sıcak parayla uğraşırsan aile içinde kar etmeye çalışmaktan vazgeçersin.
istanbulda nerde ev aradıgına baglı cnm kumes isyersen bence sen koyune git bosuna dalasa girme benleIstanbulda 1200 e dubleks diye anca 2 katli kümes verirler bu devirde. Kiralardan haberin yok heralde.
yanii bana göre 1350 kirada cok fazla beylikdüzünde o fiyata ev alırsın taksitle yazık gübah 1350 kiramı olur bunu bide aidatıvardır oldumu 1400Vay arkadaş en çok eleştirilen yorum senin yorumun oldu ki bana sorarsan ben de senle aynı fikirdeyim. 1500 kira ne olursa olsun çok fazla ama konu sahibi 1350 liralık evde oturduğundan etkilenmiyo sanırsam. Benim kuzenim benden 8-9 ay önce evlendi o veriyo 1100 kira merkezi bi yerde oturuyo(1200 olacakmış yılbaşında) ben 1+1 şehre uzak yerde 500 liraya oturuyorum o benden çok takısı vardı sattı yedi ben takılarımın üstüne bi de para biriktirdim ki biz onlardan çok çok daha az kazanıyoruz. Kadından kadına değişiyo işte ben doğum yapınca çıkıcam işten bi süre de işsizlik maaşı alırım idare ederim ki kocamın aldığıyla geçiniriz benim aldığımı biriktiriyoduk ama kuzen mecburen sütlü çocuğu bıraktı işe gitti haliyle sütü falan kesildi, ben kıyamıyorum kuzuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?