DUBLEKSE ÇIKIYORUZ..

İyi düşünmüşsünüz. Hayırlı olsun şimdiden. Denemeden bilemezsiniz bazı şeyleri. Olumsuz yorumları ciddiye almayın.

eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
Kesinlikle tüccar olmalısın. Ciddiyim senin kafan çalışıyor bu işlere. Belki sıcak parayla uğraşırsan aile içinde kar etmeye çalışmaktan vazgeçersin.

böyle olursa iç içe yaşıyor gibi olucaksiniz ve bu kadar samimiyet ilerde aranizda sorunlara sebep olabilir. tekrar evleri ayirmak istediginizde sorun olabilir. dubleks yerine ayni apartmandan farkli daireler tutsaniz kapinizin ayri olmasi bile aranizdaki mesafeyi ve saygiyi korumaya yeter

Tek problem sadece bu konu oluyor haklısınız ama mecbur kalınca yapacak bir şey olmuyor. Bir de evliliği sadece yatak odası ile sınırlandırmayalım film çekmiyorsunuz ya fazla ses çıkarınca komşular da duyuyor ona kalırsa yalan mı Çocuk olduğu için evin içinde öyle çıplak çıplak gezemezsin zaten çocuğun psikolojisi ve sana atfettiği kutsallığı yıkmamak adına.Sizin mahrem anlayışıyla da çelişiyor bu durum.
Bu meseleyle çocuğumu karşılaştırınca eşim ve benim için ağır basan çocuk oldu. Bir de bir şey söyleyeyim mi böyle daha kıymetli oluyor
zaten bu durum herkesin katlanabileceği bir şey değil mesela görümcem var beş tane beşinin de evi ayrı ama evliliklerinde ve yatak odasında da mutlu değiller sürekli kavga dövüş var. Bilmem anlatabildim mi.

Kendimi gördüm biran :) Ama ben kayınvalidemle değil annem le yaşıyorum aynı şekilde. Onlar evlerini satıp asansörlü ev alacaklardı.Bizde kiradaydık. Çocuk için bizde kalıyordu filan derken uygun bir dubleks düştü , krediyle aldık. Annemler altta , biz üstte yaşıyoruz. İki ayrı ev gibi ama arada merdiven var. Yeme içme ortak. Hftaiçi gündüz bir yokuz zaten onlarda anneanne dede torun vakit geçiriyorlar. Herkesin de düzeni yerli yerinde.
Benim eşimle annem gibi anlaşamayan kayınvalide damat , (maşallah deyim ) anlaşıp oturabildilerse herkes herkesle oturur derim ben.
Ayrıca hangi ildesiniz bilmem ama 1500 çok iyi dubleks daire kirası için.
Çocuk için süper oluyor bu arada :)

Görümcelerinizin yatak odasında mutlu olup olmadığını nereden biliyorsunuz?

Hadi 1-2 tanesi, paylaşmış olabilir neyse de 5 tanesinin birden yatak odası istatiğini mü tutuyorsunuz?

Erkeğin kv ile Anlaşması'yla kadının kv ile anlaşması bir olmuyor. Kadının kv ile oturması, erkeğin kp ile ortak iş yapmasıyla kıyaslanabilir belki... İkibaşlık bi nevi...

Görümcelerinizin yatak odasında mutlu olup olmadığını nereden biliyorsunuz?

Hadi 1-2 tanesi, paylaşmış olabilir neyse de 5 tanesinin birden yatak odası istatiğini mü tutuyorsunuz?

normal hayatlarında mutlu değillerse cinsellik de yaşamıyorlar diye mi düşünüyor acaba

Bence çok mantıklı . İş yerinden bir arkadaşım 36 yaşında bayan hiç evlenmemiş , çalışıyor ve gezmeyi de çok seviyor babası rahmetli olmuş . Çok cici de bir annesi var . Erkek kardeşi ise dubleksin alt katında yaşıyor dediğiniz gibi girişler , odalar yaşamlar birbrinden ayrı holden sadece merdiven var o merdiven ucunda üstte kapı da var. Annesi acayip iyi bir insan , gelinleri hep övgüyle bahseder . Artarda iki çocuk yaptılar. Şimdi gelin çalışma hayatına döndü. Benden çok güzel bakıyor der hep. Hem 1500 çok iyi bir fiyat. Ben de abimlerle ile yaşayabilmek için araştırdığımda İstanbul Anadolu yakasında 1700 den aşağı bulamamıştım.

normal hayatlarında mutlu değillerse cinsellik de yaşamıyorlar diye mi düşünüyor acaba

Ama ikisinin hiç alakası yok. Birbirini sevip anlaşamayan çok insan var ya da anlaşabiliyorken dış etkenler yüzünden evlilikleri sorunlu olan. Ve bir de sevmese bile yatakta çok uyumlu ve mutlu olanlar

Ayrıca tahmin olarak yazmamış, adeta görümcelerini yatakta görmüş gibi bahsediyor

Evet aynı eve çıkma sebeplerimizden biride eşimin babamla ortak iş yapması :) Onu atlamışım

Genellikle bu tip durumlar sorunlu olur demek istemiştim. Sizin istisna olabilir. Konu sahibinin de öyle olur inşallah... Ama genel olarak kv oturan kadınlar ve kp ile ortak iş yapan erkekler sorun yaşıyor bence.

Genellikle bu tip durumlar sorunlu olur demek istemiştim. Sizin istisna olabilir. Konu sahibinin de öyle olur inşallah... Ama genel olarak kv oturan kadınlar ve kp ile ortak iş yapan erkekler sorun yaşıyor bence.
Teşekkür ederim. İnşallah konu sahibide mutlu huzurlu olur , iyi ki çıkmışım der .

Zaten sorun yaşasanız teklif etmezdiniz çocuğunuz için yapmışsınız bence mantıklı olmuş hem onlar da anlaşamazsak gideriz demişler

1 gun yoktum baso benle ugrasmıssınz ama cvp veriyim istanbul mu degilmi bilmiyrum ama yazdım 1500 icin tabıkı sen fulyada nisantası kadıkoy vs vs yerde oturusan kıralar 3 4 bin olur ben genel sokak arası bi yer düsün düm ki istanbıulmu bilmiyodum ayrıca artık 3.1 yada .3.2 dubleks fiyatları oda sayısı bazında 4 5 oda oldumu fiyatlar 1200 1500 arası bana fazla geldi herkez kendi bazında yorum yapar bana yazanlar beni baglmaz bu benim düsüncem

ayrıca istanbulda avrupa yakasında 1200 e süper dubleks evler varr

yanii bana göre 1350 kirada cok fazla beylikdüzünde o fiyata ev alırsın taksitle yazık gübah 1350 kiramı olur bunu bide aidatıvardır oldumu 1400

tabi beni baglamaz kiraya verilen paraya acıyorum sokaga para atıyosun resmen eve girsen bari 10 sene sonra senin olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…