DUBLEKSE ÇIKIYORUZ..

Bence çok mantıklı davranmissiniz. Tabi zor aynı evde ama herşeyi ayrı ve dubleks diyorsunuz. Bu büyük avantaj. Eğer herşeye karışan insanlar değillerse sanmıyorum bir sıkıntı olsun.

Hem çocuğunuz da bocalamaz. Krese gitse de sabah onu yollayacak ve akşam dönüşü karşılayacak insan olacak evde. Hem böylelikle çok uzun saatler kreste kalmak zorunda kalmaz. İnşallah hiçbir problem yasamazsiniz.

Canim eğer kv uyumluysa niye olmasın belki daha iyi kolay olur çalıştığın icin :) baştan konusun bazi önemli konuları sorun olmaz bence. Okul çağına gelince ayırırsınız yine evleri. Ama baştan söyleyin

Bence uyumlu insanlarasa rahat edersiniz. Ama bir konuya aklımtakıldı. Kirayı biz, mutfak ve faturaları onlar karşılayacak demişsiniz. Biz 2 kişi bir de çocuk var, ne kadar denesem de mutfak için masraflar aylık 2000 liradan aşağı düşmüyor. Saha önce yok canım o kadar yemiyoruz diyordum eşime ama birkaç ay fatura fiş biriktirip hesapladım... Bir de faturalar varmış onların ödeyeceği. Büyük evin ısınması çok tutar mesela... Onlar çocuğa da bakacağı için bence tam tersi, kirayı onlar ödese daha iyi olur.

2+1 Amerikan mutfak eve 1400 veriyorum. Siz çok iyi fiyata bulmuşsunuz. Kv kp herşeye karışmayan insanlarsa neden olmasın yaşanabilir. Ama bana ters

Ben de geleyim mi size :)
Çok tatlı çocuk olurum :)

eeee günahhh hem kaynanayla oturucam hemde kar yapıcam derim ben olsam 1500 cok bilmiyorum hangi sehir ama istanbul bile olsa 1200 falan olabilir
Istanbulda 1200 e dubleks diye anca 2 katli kümes verirler bu devirde. Kiralardan haberin yok heralde.

Ben 5yıl birlkte oturdum uzağa tasındım ama simdi ikinci geliyor ve seneye çock okula gidecek bebekle okula git gel al bırak yapamam. O yüzden yakınına tasınmak istiyorum çalısırsam da kv gelir bakar hemde benden iyi... Sen iyi olursan herkes iyi olur çok faydasını görürsün. Sadece mutfak kısmında anlasamayabılırsın sürekli birlikte olmak sıkabilir alıstıysan yanlız hayata..

niye yapamiyorsun? ne var bunda bende ufak cocugumla buyugunu okula getiriyorum incilerib dönülmez korkma

İsterse dünyadaki en iyi insanlar olsun asla bir arada yaşayamam. Sıkıntılıyım ben çok çabuk bunalırım yalnız kalmak isterim. Şahsen çok cesurca bir karar vermişssiniz inşallah pişman olmazsınız.

Kv uyumlu sanki yoksa bunu kolay kolay gelin istemezdi.
Iyi düşünmüşsün rakam iyi kızınicin en iyisini yapmissin ilerde de krese götürürgetirir.

Valla size çok imrendim. benim de burda kv dışında tanıdığım kimse yok ve işe başlamak istiyorum kızım 1 yaşında ben iki çocuk büyüttüm zaten bide sizinkileri mi büyütcem dedi çıktı valla. değil ki evini düzenini değiştirsin.

Bir kaç yıl sorun olmaz diye düşünüyorum ama sonrasında bu duruma bir son vermek istediğinizde , onu evinden eden düzenini değiştiren siz oldugunuz için , isim bitti senle git diyemeyeceksiniz .
Kızınız kreşe vs başladığında ona eskisi gibi minnet duygunuz kalmayacak . Bu duygu yokken aynı evi paylaşmakzorlasacak .

Bu teklifi bir süreliğine yapın . yani örneğin kızım kreşe başlayana kadar birlikte oturalim sonra ben mühit degistirecegim vs diyin . ama inandırıcı bir sebep olmalı evi dağıtmak için . Aksi halde kayinvalideniz kendisini Kullanılmış hisseder .

Kayınvalide ile bırakın aynı evi aynı şehirde bile yaşamıyorum Allah korusun.
Ben çocuğum kreşe gidene kadar idare ederdim aynı eve çıkmak yerine.
Bir defa aynı eve girince tekrar ayırmak zor.
Senle işim bitti git diyecek haliniz yok.

ben olsam ne olursa olsun kayınvalıdeyle aynı eve cıkmazdım
yarın bıgun okula baslayacak evladın zaten
kapılar ne kadar ayrı olursa olsun uyuyana kadar dıpdıbe olcaksınız

Hayır yemekten sonra onlar kayınpederle kendi katına çıkacaklar
o da bütün gün kızıma bakacağı için dinlenmek ister

Bence yapmayın sonra pişman olursunuz. Dubleks bile olsa öyle akşamları ayrı gibi olmaz. Biz de evlenmeden önce "ayrı odamız var, bilgisayarımız var geçer film izleriz" derdik ama evlendikten sonra 1 kere yapamadık. Genele baktığında gayet iyi bir kayınvalide olmasına rağmen insan huzursuz oluyor, onun evi mi senin evin mi belli olmuyor. Kaldı ki benimki kendi yerleştirdiği eşyalarını bile "tenceren nerde minik kuşum" diye soran bir kadındır. Yemeği yapardı, evi temizlerdi, alışveriş yapardı, hediyeler alırdı. Buna rağmen ev ev üstüne bir garip oluyor. Çocuğunuz için bir süre tamam ama daha sonra evleri nasıl ayıracaksınız? 2. bir çocuk olursa o zaman tekrar mı birleştireceksiniz?

çocuk buyuyunce ne yapacaksınız
evlerı ayıracak mısınız
ben yapamazdım sahsen aynı şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…