aynen benimki de cok elit ama ağzından oyle kelimeler duydumm ki kulaklarıma inanamadim..Disardan bakinca elit mi elit kendini kültürlü elit görüyor ama gel de bana sor..Ah o elit kaynanaların altından ne cazgırlar çıkıyor bebeğim ya..
Bu gözler bu forumda neleri gördü.
Başına bela alırsın, sakıın.
En güzel en tatlı en heyecanlı günler de hoooppp çöpe..Mantıklı düşünürsek neden olmasın belli bir zamana kadar birikim yapılır sonra kendi evinize çıkarsınız.
En güzel en tatlı en heyecanlı günler de hoooppp çöpe..
Ne dedi ne dedi???aynen benimki de cok elit ama ağzından oyle kelimeler duydumm ki kulaklarıma inanamadim..Disardan bakinca elit mi elit kendini kültürlü elit görüyor ama gel de bana sor..
Malesef banada öyle geldi insallah pisman olmazValla seni tavlamislar canim burdakiler ne dese de senin fikrin kaynamis bu duruma .... hayirli olsun ...
Ama her türlü yıpranır o evlilik.. ilk yıllar birbirine alışana kadar tartışmalı geçebiliyo.. bi sesleri yükselse zırt işin içine gircekler.. kızcağızın canı sıkılcak.. öyle uzun bi liste yapabilirim ki say say bitmez yani.. zaten ilk heyecan geçtikten sonra geçmişler ola.. o ilk yıllar içimde uhde kaldı.. ki bizim evimiz ayrıydı fakat çok yakındık.. birlikte yaşıyo gibiydik bi yatmaya evlerine giderlerdi o da gece yarısı ancak.. biz adamla çiftleşemiyoduk bileParasız kalınca o evde her türlü huzur olmuyor en azından 1-2 yıl dişini sıkar sonra kendi evine çıkar. Belki de bizim sandığımız gibi olmicak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?