Dublex evde kayınvalide birlikte oturmak

Ben olsam oturmam sizede tavsiye etmem .Para biriktirme falan da zor iş asla birikmez iki kişinin su.elektirik yakıt parası ile 5 kişinin ki aynı mı değil daha bunun gıdası var,hastalığı var.işe giderken yol parası var en azından ayrı evde olsan birikim yaparsın çünkü iki kişi yaşıyacaksınız 500 lira yakıt öderken 250 ödeyeceksin misal kendi evinde yaşarken.

Cevabım hayır hayır ve yine hayır olurdu bir sürü neden yazardım da arkadaşlar yazmışlar zaten yine de hayır yazasım geldi öyle bir hataya düşme

Malesef banada öyle geldi insallah pisman olmaz
açıkçası kafama şöyle yattı, benim ve ailemin şu an bana çeyiz verecek durumu yok, benim maaşımın %60-70 i nin borçlara gidecek yeri var elime kalan yok. nişanlım daha askere gitmedi gidince ben hem borclar hem kira bide çocuk olursa bakıcı işte o zaman batarım

sirinecim sakin kabul etme nisanlinin ve ailesinin teklifini arkadaslar yazmis ama bende birkez daha yazmadan duramicam
-hic bir zaman rahat olmayacaksiniz, ne sen nede esin!
-evde gecelikle dolasamiyacaksin,
-esinle sakalayamayacaksin,
-öpemeyeceksin
-istedigin zaman dus alamiyacaksin! ...
-yemek... onlarin sevdigini ya pisireceksin, yada onlar kendi kafalarian zevklerine göre yemek yapacaklar onu yiyeceksin

-ilk günlerin asla geriye gelmeyecek!!!!

-sürekli müdahale, islerine gelecek sekilde davranmazsan laf sokmalar baslayacak
-kendi kararlariniz olmayacak. ya onlarin kararlarina uyacaksin, yada büyük bir aile meclisi toplanacak bunu istiyomusun?

-istedigin gibi misafir agarlayamayacaksin, kayinvalideni kayinpederini kizlari toplayinca sohbetinize katildiklarini düsün

-para birikmez

-ha ayri eve cikalim derken seneler gecer

ve kusura bakma belki biraz agir olacak becerikli degilim vs demissin eger kendine güvenmiyorsan kalkisma evlilige. yanlis anlama mesela yemek birgün kötü olur birgün tuzlu birgün yanar ama sonunda güzel olur. yeter ki iste.

sen kayinvalidene bagimli olarak yasamak mi istiyorsun?

evliligin sorumlugunu sende esinde almalisiniz bence.
adi üstünde EVlenmek!

cocuga bakar demissin. ayri evde olsanizda bakabilir......

bunuda müstakbel eniste düsünsün

kiraya çıkamaz degil çıkarızda ev alamayız yıllarca bile

ben o eve para vermeemmm. zaten kendi borçlarım var benim.

Ayni evde oturunca ister istemez keseniz de bir olacak. O yuzden para biriktirmeyi unutun bir sure daha. Nisanliniz evlenmeden once mi gidecek askere.

kiraya çıkamaz degil çıkarızda ev alamayız yıllarca bile

Artık herkes kira öder gibi kredi ödüyor. O para cepten çıkabiliyorsa ha bankaya gitmiş ha kiraya, ne farkeder?

Evlenince kaynanalar genellikle değişir.

Hatta kocalar da değişir.

Anneci olur çıkarlar, analar için de oğulları birden kıymetlenir.

Bunca kadının tecrübesini hiçe sayma, kira veya kredi başka eve çık...

Ben olsam kabul etmem. Evimde birilerinin olması, düzenime karışması beni çok rahatsız ediyor. Seni de eder. Bence kabul etme..

çok sağolun yorumlarınıza. ama benim atladığım yerler olmuş. ben zaten bütün bu olumsuzlukların farkındayım ama bizimde çaresizliklerimiz var işte. benim şu an ayda 3000 borç ödemem var. nişanlım daha askerliğini yapmadı. okulunun bitmesine 2 sene var. ve kenarda hiç paramız yok. kiraya çıkabiliriz istersen dedi ama benim zaten hayrım yok, onun da kazandığı kiraya gidecek. ve ben işim gereği çok şehir dışında oluyorum. ilerde çocuk olursa 1500 de bakıcı ( ki yatılı zaten bulunmaz) bide üstüne kira bide askere giderse al sana 6000/8000 nasıl kalkarım ben altından. üstelik ev esyasınıda takside girip alcaz onlarıda biz ödycez yani. beraber olursak senede 50.000 birikse düğün takılarıyla eve gireriz o zamana kadar askerlikte biter diye düşündüm ama bilemiyorum yaa.

direkt senin konu aklıma geldi benim

Keşke evliliği erteleseydiniz,en azindan askerlik bitseydi,okul bitseydi.Sizin beraber oturmaktan başka çareniz yok gibi,
Yerinizde olsam bu sorunlar çözülene kadar cocukta düşünmezdim.kv ile yaşamak cok zor ve yipratici

Niye acele ediyorsunuz şartlarınız uygun değil. Birde asker yolumu bekleyeceksiniz?

çünkü 31 yasındayım askere gitmesine 2 sene var 2 senedirde beraberiz ve ailemde huzursuz oluyorum. akşam bi yemege gidemiyoruz, tatile gidemiyoruz, annesi yemege davet etse bizimkiler ne münasebet o senin neyinki diyorlar.

Valla burada bile gördüm, önceleri eşinin ailesi hep melek gibi oluyordu, sonra 1 seneden konular açılmaya başlıyordu. Kocam anneci çıktı, kayınvalidem göz açtırmıyor diye.
Evlenmeden asla tam olarak tanıyamazsın kimseyi, içlerine girmeyince anlaşılmaz öyle dışarıdan.
O yüzden başlığa istinaden direkt hayır diyorum.

ev esyasını oda alsa bende alsam beraber ödenecek sonuçta..
beraber ödenmeyecek demedim ama sen bütün maddi yükü tek basina almak zorunda degilsin! askere gidince nasil gecineciginzi o hazirlamali....

okula bitmesine 2 sene var diyosun. cocugun bakisina verecegin parayi düsünüyosun. hele bismillah!
düsün tamam güzel ama hersey sirayla.
huzursuz bir ortamda cocuk büyütmekte güzel degil
bu sartlar altinda evliligi bence 2 yil okulun bitene kadar ertelegin.....

evet baska yol bulamıyorum ve vakitde çok geçiyo. biz facebooka resim koymuştuk o bile benim ailemde sorun oldu liseli kızlar gibi gizli flört etmek gerek yada evlenmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…