• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dublex evde kayınvalide birlikte oturmak

Bence kabul etme. Yorumların hepsini okuyamadım,sen kv kb eşin ve gorumcen mi oturacaksiniz beraber ? Bizim de dublex ama boş oda yok ne yazık ki :KK20:

Evlenince hersey değisir 5yıla yakın oturdum ipler kv kaldı. Hizmette beklerler hürmette mesela hiç rahat edemiceksnz banyodur rahat zamandır ayaklarını uzatıp tv izleyemiceksin sıkılğcaksın bi zmn sonra bi kere girince çıkmak zor oluyor

Ahhhh ah bana kaynana demeyin, çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. 4 ay öncesine kadar, benim kaynanam bitaneydi. Herkes kv den dert yanarken sasirir çok şanslı olduğumu düşünürdüm. Hatta içimden herşey karşılıklı demekki gelinde de sorun var derdim. Büyük mü konuştum neyse artık kv olan o bakış acim yerle bir oldu. Hamileligim riskli olduğu için bana geldi bakmak için (sağolsun) , bi kaç gün geçmeden laf sokmalar, esyalarimi eleştirmenler, esimi yanımda azarlamalar. Mutfakta tabaklar kare diye soylenmeler. Daha bunun gibi basit bi dünya şey. Başka odalarda benim arkamdan konuşmalarda çabası, odaların ses geçirdiğini farketmedi. Ben zaten hep yatiyordum bide ayakta olsaydım ne kusurlarimi bulurdu. Meğer ben yanlış taniyormusun, esimde annesinin haksiz olduğunu söylüyordu çünkü.
Neyse demek istediğim ben 3 yıllık evliyim , ne zaman ki kv yle aynı evde kaldik, herşey değişti. Keşke gelneseydi de hep iyi bilseydim onu. Sen de ne kdr uzak olursan o kdr iyi olursun. Az gez az ye az giyin ama huzurun olsun.

canım inan bana mesele anlaşmak ya da anlaşamamaktan farklı...
yeni evli olacaksın gönlünce hiçbir şey yapamayacaksin iki ev bir arada olacak kocanla afedersin ama doğru düzgün cinsel hayatın bile olmayacak çünkü görümce sizin katta, evde rahat rahat giyinemeyeceksin. Bir anlaşmazlık olsa herkes müdahale edecek sen bile daha eşine alışmamişken onun ailesine alışmak için çabalayacaksin. İnsan yeri geliyor kendi ailesiyle kavga ediyor, babasının yanında rahat edemiyor. ne kadar iyi olurlarsa olsunlar aynı eve girince iş değişiyor

Kısa dönem yapıp işine gücüne baksın 1 sene sonra falan da evlenin bence en mantıklısı bu. Yani evli iken asker yolu gözlemekte kötü bence
Farz ederim ki, sevgilim ailesinin elit bir semtte dublex dairesi yok.
O zaman ne yapacaktım?
o zaman siz erkek tarafı olarak bu sorumluluğu alacaksınız ev acmak ve almak yada yardım etmek erkek tarafının işi diyecektim. ki dedimde biz sana ev alamayız ama para biriktir diye evimizi acarız al sana destek dediler

Sence mumkun mu bu? Evde gecelikle rahatca dolasamayacaksin, evde 2 kisinin temizligi yerine 7 kisinin temizligi uzerinde olacak belkide.arkadaslarini eve cagiramayacaksin.kimse gelmek istemeyecek size.bu yasinda bu eglencelerden maruz kalacaksin.esinle hep gulluk gulistanlik olmayacaksin.illaki tartismalariniz olacak ve özeliniz kalmayacak.tum gun evde kimseyle konusmadan plan yapamayacaksin.kendi sofrani rahatca kuramayacaksin.esine ozel surprizler hazirlayamayacaksin.sinirli aninda rol yapmak zorunda kalacaksin.her gezmeye gittignde surekli aciklama yapacaksin.aile tartismalarina sahit olacaksin.kendi ailen özgurce evine girip cikamayacak...kv ile oturmanin arti yonu varsa sizin saydiginiz gibi bu saydiklarim yokaa neye yarar ki o evlilik.bosver.1+1 ev olsun kendi evin olsun.esimin aileside cok iyidir.asla sorun yasamam dedigim insanlarla ayni site icinde ayri evim olmasina ragmen sorunlar yasadim.en basiti evlerine bi misafir geldgnde bizide cagirdilar hep.hayir dedigimzde gecerli sebep aradilar.simdi uzak bi yere tasindik.inan kiymete bindik.

biz şu an çoook iyi anlaşıyoruz hepsiyle. hem anne baba hem kardeşiyle. kayınvalidem arkadaş gibi gezip tozuyoruz hediyeler alır bana

Biz de oyleydik. Evlendikten 2 hafta sonra gezmek bahanesiyle yanimiza tasindi. 2 ay icinde esim annesini yollamak zorunda kaldi cunku bosanmamiza oynuyordu.

Sen git birlikte. Şimdi çok sevdiğin kv il görümceni evlendikten 3 ay sonra gel yaz buraya.

Ablam da çok seviyordu kv sini. 2 senedir beraber oturuyorlar. Ablam en son noktayı koydu. Enişteme 1.5 sene daha otururum ondan sonra başka eve çıkarız dedi. Eniştem kem küm tabi. Ablam da sen gelmezsen gelme ben giderim dedi. Aynı eve girince ablam kafayı yedi artık.

Değil dubkex deseler ki şato yine de kabul etmem. Tabi sen nişanlını sevdiğin için amannnn bir de üxülmesin diye kabul et nasıl olsa ayrılacaksınız. Ben birlikte oturup daha mutlu olanını görmedim.

Düşünsene ablam ki bana benzemez gelinliğini çok iyi yapar. Evi temixler, 3 öğün önlerine yemek çıkarır. Çay saati curt saati hepsini yapar. Bir yere gitme deseler gitmez. Tez gel dediler mi eve gider hemen. Gine de yaranamadı. Ben öyle değilim özgürüm, karışılmasını sevmem.

Bayram da 3 gün kv nin akrabalarına hizmet etti. Eltiler de üstüne cabası. 3 aylık bi bebeği de var. Düşün. Hiç bir yere gitmedi. Büyük ev olunca.... hizmetçi gibi yaşayamam ben misal.

Her neyse o kadar insan sana söylüyor ya sen kafana göre takıl. Sonuçta burdakiler haklı çıkacak göreceksin.

Ama her türlü yıpranır o evlilik.. ilk yıllar birbirine alışana kadar tartışmalı geçebiliyo.. bi sesleri yükselse zırt işin içine gircekler.. kızcağızın canı sıkılcak.. öyle uzun bi liste yapabilirim ki say say bitmez yani.. zaten ilk heyecan geçtikten sonra geçmişler ola.. o ilk yıllar içimde uhde kaldı.. ki bizim evimiz ayrıydı fakat çok yakındık.. birlikte yaşıyo gibiydik bi yatmaya evlerine giderlerdi o da gece yarısı ancak.. biz adamla çiftleşemiyoduk bile :KK70::KK70: vakit olsa bile sinirden stresten istek kalmıyodu ana kuzusu kocama.. he şimdi toparladık ama nerrrdeeeee o ilk ben nerdeeee şimdiki ben??? Peh:işsiz::KK51::KK14:

Bana öle mantıklı geldi :KK53: Bekara karı boşamak kolay biliyorsun :dondurma::dondurma::dondurma: Burada ki evlilikleri okuyunca kabus ayoll aksiyon - macera sürekli hayatınız da :halay:En güzeli bekarlık :kahve:

Valla canim benim de kaynanam cok iyidir arkadas gibiyizdir. Ancak bir dönem 15 gun kadar rahatsizligi sebebi ile birlikte kaldik ve her ne kadar belli etmesem de delircektim diyebilirim :( hala cok severim cok iyiyiz ama olmuyor yani.. Bisi yapmak istiyorsunuz o evde yapamıyorsunuz
Dogru duzgyn birsey bile paylasamiyorsun esinle
Kisaca onermiyorum..

Kayınvalidemden tut, eltilerime kadar herkes çok iyi ama Asla oturmam.
Yarın paran olsa da çocuk oldu derken taşınamayacaksın.
E yeni evlisin ama gecelikle dolaşıp rahat takılamayacaksın.
Paran yoksa kiraya çık,hiç yoksa sorumluluk alamıyorsan evlenmeyin.
Çok pişman olursun

a

akıllıdır sevgilim ama hayat zor işte. işte bu sebeplerden benim de ailem istemiyo şu anda.ev almak esya dizmek erkek işi diyolar. ben çok arada kaldım
Senin ailen cok akilli. Evi kiz odesin, esyayi damat odesin. Kusura bakma canim ama disardan bakinca boyle gordum.

Nişanlıyken biz de bal kaymaktık evlenince işler değişti 15 gün bende kaldılar mecburiyetten sanki ömrümden ömür gitti şimdi çok iyi anlaşamasak da uzak uzak herkes mutlu kendi evinde aynı evde yaşasak eminim birbirimizi yerdik :KK11:

Benim anlamadığım elit bir yerde dublexte oturan bir aile çocuğuna daire alamamasını geçtim nasıl oluyorda kiralıyamıyor ? Senin düşünmen gereken konu bu çocuğunu evden göndermek istemeyen bir kv .
benim kv demde bana sürekli hediye alan gezilere götüren kendi oğluna davrandığından daha iyi bana davranır özen gösterir ama aynı evi bırak aynı semtte oturmam. Yuva üstüne yuva olmaz

Back
X