- 29 Ekim 2015
- 548
- 461
- 33
Dondurup devam edebilir bedellinin garantisi yok yani bilemiyorum valla çıkmazda kaldım bende.bi kere başlamış buna ne bilim bu ikinci ünv ve zaten bedelli beklemekten yana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dondurup devam edebilir bedellinin garantisi yok yani bilemiyorum valla çıkmazda kaldım bende.bi kere başlamış buna ne bilim bu ikinci ünv ve zaten bedelli beklemekten yana
Kısa dönem yapıp işine gücüne baksın 1 sene sonra falan da evlenin bence en mantıklısı bu. Yani evli iken asker yolu gözlemekte kötü bence
o zaman siz erkek tarafı olarak bu sorumluluğu alacaksınız ev acmak ve almak yada yardım etmek erkek tarafının işi diyecektim. ki dedimde biz sana ev alamayız ama para biriktir diye evimizi acarız al sana destek dedilerFarz ederim ki, sevgilim ailesinin elit bir semtte dublex dairesi yok.
O zaman ne yapacaktım?
biz şu an çoook iyi anlaşıyoruz hepsiyle. hem anne baba hem kardeşiyle. kayınvalidem arkadaş gibi gezip tozuyoruz hediyeler alır bana
Ama her türlü yıpranır o evlilik.. ilk yıllar birbirine alışana kadar tartışmalı geçebiliyo.. bi sesleri yükselse zırt işin içine gircekler.. kızcağızın canı sıkılcak.. öyle uzun bi liste yapabilirim ki say say bitmez yani.. zaten ilk heyecan geçtikten sonra geçmişler ola.. o ilk yıllar içimde uhde kaldı.. ki bizim evimiz ayrıydı fakat çok yakındık.. birlikte yaşıyo gibiydik bi yatmaya evlerine giderlerdi o da gece yarısı ancak.. biz adamla çiftleşemiyoduk bilevakit olsa bile sinirden stresten istek kalmıyodu ana kuzusu kocama.. he şimdi toparladık ama nerrrdeeeee o ilk ben nerdeeee şimdiki ben??? Peh
![]()
Senin ailen cok akilli. Evi kiz odesin, esyayi damat odesin. Kusura bakma canim ama disardan bakinca boyle gordum.a
akıllıdır sevgilim ama hayat zor işte. işte bu sebeplerden benim de ailem istemiyo şu anda.ev almak esya dizmek erkek işi diyolar. ben çok arada kaldım