Dudak dolgusu yaptıranlar bir bakabilir mi?

Canım fiyat 3 bin TL ama kendisine sürekli gittiğim için 2,500 den yaptı birde benim doktorum 0,50 kullandı ise geri kalanı saklıyor,istersem 3 5 ay sonra kullanabiliyorum onu bende küçük şehirdeyim normalde burada fiyatlar 2300 2500 ama benimki biraz pahalıdan gidiyor bu arad inşallah tez zamanda bebişini sağlıkla kucagına alırsın botoks mesela 2 bin e yapıyor ama baska yerler 1600 1500 bandında kendisi biraz pahalı ama işi güzel

15 gun sonra kontrol dolgusu yapmadımı canım

Acaba dudaklarinizmi dolguyu pek kabullenmiyor aklima biran o geldi. Cunku vucudumuzun her yeri farkli tepki veriyor yabanci bi maddeye.Çene dolgusu bende yaptirdim 3 sefer sknti yasamadim Botoks aslinda en sevdgim uygulama cunku surekli mimik yapan biriyim ve botoks asigiyim resmen ben dudak dolgusu hic dusunmemistim aslinda taa ki dudak renklendirme yaptirana kdar dudak renklendirmem cok acılı gecti ve yamuk oldu dudaklarim oldugundan kucuk göründü 2. Seansa gitmedim ve dolguyla duzelttirmeye çalıştım acikcasi kafaniza takmayin eminim boylede cok guzel olmustur

Evet dudak renklendirme de kötü sonuçları çok gördüm,mesela sadece rengin ortasında kalıp diper yerlerde kalmaması gibi oldugundan küçük oldugundan büyük gözükmesi gibi ama suan dudahınız şahane gözüküyor renkte sabit olmuş boyutları ve şekli de güzel olmuş
Çenenize baktım fotoda sadece ucuna mı yaptırdınız yoksa komple jawline mi çünkü o da çok güzel olmuş masallah

İlk dolgumu oyle yapmisti bibim
Hayır 2 cide öyle oldu daha doğrusu artık komsum yapiyor bana ilk bi yapiyorum 1 hafta dan sonra bakiyor yamukluk falan varaa ekleme yapıyoruz yılbaşı gecmeden bi dolgu almam lazım pahalanacak neyseki alış fiyatına aliyom 2 sene duruyor birsey olmuyor dolguya

Normalde bide yapan yerler diyorki dolgudan önce renklendirme düsünün belki gerek kalmaz diye ama belli yerler var çok iyi yapan mesela ankarada bi yer var oranın çok beğeniyorum ama düşünmuyorum izmirde de şubesi var hatta

Dudak dolgusu için randevu aldım. 1 ml için 4000 tl dediler. Rus dolgusu istiyorum. Sekreter dudaga göre ortalama 0,5-1 ml yapıyoruz dedi. Çok abartı istemiyorum, sizlere kaç ml yapıldı ve ücret neydi?
En az ne kadar dolgu yapabiliyorlar acaba benimde üst dudağım hiç yok bildiğin çizgi ama çok dolgun görünsünde istemiyorum Seda Sayan'a benzetirler diye korkuyorum

En az ne kadar dolgu yapabiliyorlar acaba benimde üst dudağım hiç yok bildiğin çizgi ama çok dolgun görünsünde istemiyorum Seda Sayan'a benzetirler diye korkuyorum
Benimde hic yoktu resmen dudağım 1.2 ml dolguyu ilkinde emdi 15 gün sonra bir tık daha eklendi düşün ama dudaklarımdan çok memnunum bu konuda da fotom var galiba şuandaki halide profilimde bolca mevcut rus tekniği derseniz öyle olmaz

Yeni konu açmak yerine ben de burada bi danışayım.

Bugün dudak dolgusu yaptırdım. 1 ml.Markasını unuttum ama juvaderm değil onu biliyorum. O olsa aklımda kalırdı. Şu an dudaklarım çok şiş, bir yerinde morarma var. İğnelerin girdiği yerler ağrıyor. Buz koyuyorum su içiyorum ama inmiyor. Yanlış bir durum olmuş olabilir mi çok endişeliyim bu tarz aşırı şişlik tecrübesi olan bilgi verebilir mi acaba ?

Daha dur daha pike ulaşacak bikaç gün şiş olur sonra inmeye başlicam sabah korkma daha da sismis olucak

Peki en az kaç ml oluyor? Size çok yakışmış kiminin yüzüne gerçekten uyuyor bu noktada doktor devreye giriyor tabi yüzünü iyi tanıması gerekiyor. Rus tekniğini araştırıcam Birde zamanla eski haline dönüyormuş sanırım :)

Daha dur daha pike ulaşacak bikaç gün şiş olur sonra inmeye başlicam sabah korkma daha da sismis olucak
Daha önce 2 kere yaptırdım hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Gerçekten korkuyorum patlamaz umarım
Foto ekledim görmek isteyenler olur belki
Morluk içerde. Şişlik o kadar fazla ki nasıl gerilmiş.

Eklentiler

• CF2011D3-336D-473A-B086-E4D7CE29E640.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 444
Daha önce 2 kere yaptırdım hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Gerçekten korkuyorum patlamaz umarım
Foto ekledim görmek isteyenler olur belki
Morluk içerde. Şişlik o kadar fazla ki nasıl gerilmiş.
İlk foto hiç dolgusuz halin 2. Su anki halim 2. Dolgulu
2 foto 2.dolguyu yaptirdiğim ve sabahindaki şişlik benim ilkinde dudaklarımin heryeri mosmordu gecicek korkma

Eklentiler

• 20221206_001233.webp
    66 KB · Görüntüleme: 403
  • 20221206_000911.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 746
Bibim ilkte dolguyu daha cok emmisti benim dudagimda. Yeni yaptirdigim daha iyi oldu.

En aza biz karar vermiyoruz yapan kişi hallediyor diyelim 1ml aldiginiz kalsada size veriyor kalan dolguyu belkide yetmez ilk ön görüsme olması lazım zaten benim bilgisim dolgular en az 1ml

Sadece ucuna yaptirmistim canim cenem geride olmasin diye cok sagol
Ama 3-4 sene once yaptirmistim 2ml, gecen senede 1ml yoktur o sekilde yaptirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…