Dudak dolgusu yaptıranlar bir bakabilir mi?

Bihterinpekisi

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
8.474
En iyi cevaplar
1
28.696
548
42
Dudak dolgusu için randevu aldım. 1 ml için 4000 tl dediler. Rus dolgusu istiyorum. Sekreter dudaga göre ortalama 0,5-1 ml yapıyoruz dedi. Çok abartı istemiyorum, sizlere kaç ml yapıldı ve ücret neydi?

700 liraya da var. En fazla 1500 lira. Çünkü hepsi hyaloronik asit dolgusudur. Kalıcılık hepsinde aynı. 3 ay bile kalmıyor.
8 ay falan diyorlar, birde kötü örnekleri görünce korkuyorum, aradığım ismide burdan buldum. Ankara da tavsiye edebileceğiniz yer varsa alabilirim Rus dolgusu istiyorum ben.

700 liraya da var. En fazla 1500 lira. Çünkü hepsi hyaloronik asit dolgusudur. Kalıcılık hepsinde aynı. 3 ay bile kalmıyor.
7yüzde az geldi heryere yaptırmamak lazım benim gittiğim yerde direk barkodunu çikarip veriyor kontrol edebilelim diye 3 ayda da erimez sanki ben ne zaman geleyim dedim yılbaşindan önce dedi mesela 6 ayı gecicek

8 ay falan diyorlar, birde kötü örnekleri görünce korkuyorum, aradığım ismide burdan buldum. Ankara da tavsiye edebileceğiniz yer varsa alabilirim Rus dolgusu istiyorum ben.
Bende rus lip yaptırdım çok memnunum şimdiye kadar yaptırmadığima pişmanım profilimde çok paylaştım botoxda yaptırdim hatta

Dudak dolgusu için randevu aldım. 1 ml için 4000 tl dediler. Rus dolgusu istiyorum. Sekreter dudaga göre ortalama 0,5-1 ml yapıyoruz dedi. Çok abartı istemiyorum, sizlere kaç ml yapıldı ve ücret neydi?
Bu fiyat çok saçma. Ne kullanıyorlarmış da 1 ml için 4000 istiyorlar? Rus dudağı için dudak dolgunluğuna göre en az 1 ml kullanılır. Zaten dolgu açıldıktan sonra başka kişiye kullanamadıkları için 0,5-1 ml aynı fiyat oluyor. Dolgular 1500-2500 arası oluyor genelde. Size verilen fiyat çok fazla.

Rus tekniğini bende yaptırmak istiyorum.
Rus tekniğinde dudağa botoks da kullanlıyor hyaluron şiştiği için ve yandan ördek formunu engellemek için.

Rus tekniğinde dudağa botoks da kullanlıyor hyaluron şiştiği için ve yandan ördek formunu engellemek için.
Benim dudağa botox kullanılmadı ilk zaten baya şişiyor sonra düzeliyor o siş haline de benn okeyimde neyse

Dudak bölgesine botoks yaptırmak kötü sonuçlanıyor. O bölgedeki mimikler yok olunca çok yapmacık bir gülümseme oluyor. Diş etlerinin fazla görünmesi ile ilgili bir sorun yoksa dudak bölgesine botoks yapılmamalı bence

Benim biraz diş etlerim görünuyor yapan kişi minik bir dokunuş yapabiliriz dedi dudak çok yukarı çikmasın diye gülerken ama yaptırmadim şimdilik gerek yok bence

Benim biraz diş etlerim görünuyor yapan kişi minik bir dokunuş yapabiliriz dedi dudak çok yukarı çikmasın diye gülerken ama yaptırmadim şimdilik gerek yok bence
Ben de meraktan yaptırmıştım. Çok pişman oldum. Öyle yapmacık, samimiyetsiz bir ifade veriyor ki anlatamam. Etkisi geçsin diye çok uğraştım. 2,5 ay sürdü. Allahtan maskeler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…