- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
Aşırı sarkma olmadiginda aslinda baya iyi sekilde toparlanma oluyor vucutta. Spor ve birkac sıkılastirma icin makinalardan faydalanarak bu islemi 2 dogum sonrasinda (sezeryan) yaptirmistim cok memnun kaldim ve aşırı buyuk karnim vardi hamileligimde oglum 4250 dogmustuDeriden bahsediyor yağ değil. Kilo alınca deri genişliyor, verince geride fazla deri kalmış oluyor. Eriyip küçülebilen bir şey değil, kesilip alınması lazım.
Ne derece olduğunu bilmiyorum tabii, benim aklıma şöyle örnekler gelmişti. Sadece göbek değil kol filan da sarkmış oluyor bir de kiloyla.Aşırı sarkma olmadiginda aslinda baya iyi sekilde toparlanma oluyor vucutta. Spor ve birkac sıkılastirma icin makinalardan faydalanarak bu islemi 2 dogum sonrasinda (sezeryan) yaptirmistim cok memnun kaldim ve aşırı buyuk karnim vardi hamileligimde oglum 4250 dogmustu
Tüp mide ameliyati yaptiran cevremde cok insan var kuaförümde yaptirdi ve 1 sene sonrasinda doktorunun izniyle spora basladi ve eskisine ragmen daha toparlandi vucudum diyordu. Sanirim verilen kiloya bide vucut elastik yapisina bagli birazda. Ama bu tur ameliyatlarin biraz zor oldugunu biliyorum.
Dediginiz gibi Bu zaten sporla olabilecek bise degil maalesef,bu kadar deformasyon, deri sarkmasi kesinlikle ameliyatla olabilecek bisey. Ama dikis izleri falan belli olurmu acaba günlük hayatta yani sezeryan tarzi dikis izleri gibi görüntü olurmu kiNe derece olduğunu bilmiyorum tabii, benim aklıma şöyle örnekler gelmişti. Sadece göbek değil kol filan da sarkmış oluyor bir de kiloyla.
En kisa zamanda istedigin vucuda ulaş bibiSporla tabiki toparnaliyor mesela bel kısmımda hiç sorun yok bacaklarda iyi ama kol altinda memeler ve gobekte alinmasi gereken yerler var bu örnekteki gibi değilim ama yapılması lazım spor çare değil maalesef ameliyattan sonra 2 sene spor yaptım pandemide bıraktım dediğim gibi bi yere kadar oluyor düzelme sünmüş deri toparlamaz
Nasil oldunuz daha iyimi dudaklariniz?Daha önce 2 kere yaptırdım hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Gerçekten korkuyorum patlamaz umarım
Foto ekledim görmek isteyenler olur belki
Morluk içerde. Şişlik o kadar fazla ki nasıl gerilmiş.
Evet morluk da geçti, şişlik de indi fakat pek beğenmedim. İçinde minik toplar var gibi. Yapan kişi doktor değil hemşireydi. Bir sonraki yaptıracağım kişi kesinlikle bir doktor olacak.Nasil oldunuz daha iyimi dudaklariniz?
Ben de dudak dolgusu düşünüyorum ama kesinlikle doktor olmayan birine yaptırmam sanırım, hele de bunları okuduktan sonra... Bence biraz daha bekleyin, belki zamanla oturur.Evet morluk da geçti, şişlik de indi fakat pek beğenmedim. İçinde minik toplar var gibi. Yapan kişi doktor değil hemşireydi. Bir sonraki yaptıracağım kişi kesinlikle bir doktor olacak.
Dudak dolgusu için randevu aldım. 1 ml için 4000 tl dediler. Rus dolgusu istiyorum. Sekreter dudaga göre ortalama 0,5-1 ml yapıyoruz dedi. Çok abartı istemiyorum, sizlere kaç ml yapıldı ve ücret neydi?
Merhaba, ben 9 ay önce yaptırmıştım 0,5 cc abartılı istemediğim için o dönem 1500 tl ödedim yarım cc olduğu için şu an 1cc fiyatı 4bin tl. İyi doktorların ve fda onaylı dolgu maddelerinin şu an ortalama piyasası zaten böyle 1500 e yapan da var doğru ama fda onaylı olmayan dolgu maddeleri, mağdur olmamak için doktorunuzu ve kullandığı markayı iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Benim dolgum 6-7 ay kadar kaldı.Dudak dolgusu için randevu aldım. 1 ml için 4000 tl dediler. Rus dolgusu istiyorum. Sekreter dudaga göre ortalama 0,5-1 ml yapıyoruz dedi. Çok abartı istemiyorum, sizlere kaç ml yapıldı ve ücret neydi?
Benim dudaklarımda ince ama burun ile dudak arasındaki mesafem çok kısa acaba dolguda bu mesafeyi kısaltıyor muBende rus lip yaptırdım çok memnunum şimdiye kadar yaptırmadığima pişmanımprofilimde çok paylaştım botoxda yaptırdim hatta
Bilmem farketmedim ben tek bildiğim dudaklarımin eski haliyle çok başka bir insanım insan gençleşiyor sankiBenim dudaklarımda ince ama burun ile dudak arasındaki mesafem çok kısa acaba dolguda bu mesafeyi kısaltıyor mu
Tabii, kısaltıyor. Dudak hafif yukarı kalktığı için biraz daha kısa gözüküyor. Benim de o mesafe uzun olduğunun özellikle kısaltmasını istemiştim. Yine doktorunuzla konuşursanız belki onun da bir yöntemi vardır.Benim dudaklarımda ince ama burun ile dudak arasındaki mesafem çok kısa acaba dolguda bu mesafeyi kısaltıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?