- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
Komsudan bende istiyorumHayır 2 cide öyle oldu daha doğrusu artık komsum yapiyor bana ilk bi yapiyorum 1 hafta dan sonra bakiyor yamukluk falan varaa ekleme yapıyoruz yılbaşı gecmeden bi dolgu almam lazım pahalanacak neyseki alış fiyatına aliyom2 sene duruyor birsey olmuyor dolguya
Tavsiye etmiyorum yaptirma bence neresi olursa olsun. Acılı ve gereksiz bi islemNormalde bide yapan yerler diyorki dolgudan önce renklendirme düsünün belki gerek kalmaz diyeama belli yerler var çok iyi yapan mesela ankarada bi yer var oranın çok beğeniyorum ama düşünmuyorum izmirde de şubesi var hatta
0,5 ml yaparlar geneldeEn az ne kadar dolgu yapabiliyorlar acaba benimde üst dudağım hiç yok bildiğin çizgi ama çok dolgun görünsünde istemiyorum Seda Sayan'a benzetirler diye korkuyorum
1500₺ falan. Ml de dudağın inceliğine göre değişir.Dudak dolgusu için randevu aldım. 1 ml için 4000 tl dediler. Rus dolgusu istiyorum. Sekreter dudaga göre ortalama 0,5-1 ml yapıyoruz dedi. Çok abartı istemiyorum, sizlere kaç ml yapıldı ve ücret neydi?
Balm yada vazelin sürün surekli nemli tutun. Damara denk geldi sanirim. Dudak zaten cok hassas ici kan dolu mukoza. Korkmayin biraz daha sisebilir. Morarikliklarda cabuk gider diye tahmin ediyorum benimde altta vardi bikac igne yerinde 1 gunde kayboldu. Eger rahatsiz olursaniz yarin mutlaka danisin doktorunuza bDaha önce 2 kere yaptırdım hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Gerçekten korkuyorum patlamaz umarım
Foto ekledim görmek isteyenler olur belki
Morluk içerde. Şişlik o kadar fazla ki nasıl gerilmiş.
En aza biz karar vermiyoruz yapan kişi hallediyor diyelim 1ml aldiginiz kalsada size veriyor kalan dolguyu belkide yetmez ilk ön görüsme olması lazım zaten benim bilgisim dolgular en az 1ml
Tabi hassasiyet vardı sonučta o kadar iğne batıp çıkiyor ama ben acı eşiği yüksek bir insanım mesela arkadaşım uyuşturmadan yaptıÇok teşekkür ederim. Çok yakışmış güle güle kullanın. Ağrınız da var mıydı aynı zamanda ?
Yok zaten düşünmuyorum rujlarım yeterTavsiye etmiyorum yaptirma bence neresi olursa olsun. Acılı ve gereksiz bi islem
Evet ve bu dudağı bu kadar yapması bile çok el becerisi isteyen mesela buna bi 6 ay sonra bidaha yapsalar daha da efsane olur dudak alısmıs oluyor üstte çalışılabilir biraz hiç dudağı yokmuş gerçektenEki Görüntüle 3172235
Mesela bu çok doğal durmuş
Kesinlikle olan dudağın şeklini hiç bozmamış. Benim bundan da ince gülünce hoşuma gidiyor ama normal durduğumda bi tuhaf duruyorEvet ve bu dudağı bu kadar yapması bile çok el becerisi isteyen mesela buna bi 6 ay sonra bidaha yapsalar daha da efsane olur dudak alısmıs oluyor üstte çalışılabilir biraz hiç dudağı yokmuş gerçekten
Benim acı esigim hic kalmadi yaaTabi hassasiyet vardı sonučta o kadar iğne batıp çıkiyor ama ben acı eşiği yüksek bir insanım mesela arkadaşım uyuşturmadan yaptı
Gečen daha diş dr um dişlerimi temizlicekti hassasiyet var bazı yerlerde dedi uyuşturayım dedim yok karışık yükleBenim acı esigim hic kalmadi yaahormon ilaclari etkiliyor sanirim bütün etlerim bile aciyo resmen Dolgu yaptirirkende agız icinden iğneyle uyusturuyor 3-4 yerinden minnak bir igne. İslem bitiyor 4-5 dkka sonra uyusukluk gidiyor. Brawo gerckten sana
Benim oglumunda uyusturmadan temizledi doktor. Hic sesi cikmadi acimadi dediGečen daha diş dr um dişlerimi temizlicekti hassasiyet var bazı yerlerde dedi uyuşturayım dedim yok karışık yüklebiraz acıdı ama iğne yapacak uyuşmasini beklicem falan filan darlanurum ha bide en acıyan yere yeni dövme yaptırdım el üstüsü
Benim kaşlarimda micro ama acimadı kol zaten çok aciyan bir bölge değil bi el üstünü gör acayiip aciyorBenim oglumunda uyusturmadan temizledi doktor. Hic sesi cikmadi acimadi dediben olsam igne yaptirirken ayri kivranirdim temizlerken ayri kivranirdim
Dövmene bayildimkoluma dövme yaptirmistim bende çocuklarımın baş harflerini orta boyutta ama hic canim yanmadi. Microblading kaş ve dudak renklendirme canıma okudu resmen.
Amann hic almim valla yaptiramamBenim kaşlarimda micro ama acimadı kol zaten çok aciyan bir bölge değil bi el üstünü gör acayiip aciyor
Daha dur deri ameliyatları olicam inş.Amann hic almim valla yaptiramam
Seni canı gönülden kutluyorum bibim ama ben yok, ama ben aslaa, yapamam
Banada o ara meme yaptiralimmiDaha dur deri ameliyatları olicam inş.
Mide ameliyatı olduğum için ve kilo verdiğimden vucudumda defarmasyon varBanada o ara meme yaptiralimmibu arada nasil deri ameliyati?
Zor olmazmi peki? Düzenli sporla toparlayamazmisin bibimMide ameliyatı olduğum için ve kilo verdiğimden vucudumda defarmasyon var
Deriden bahsediyor yağ değil. Kilo alınca deri genişliyor, verince geride fazla deri kalmış oluyor. Eriyip küçülebilen bir şey değil, kesilip alınması lazım.Zor olmazmi peki? Düzenli sporla toparlayamazmisin bibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?