Dudak dolgusu yaptıranlar bir bakabilir mi?

Komsudan bende istiyorum

Tavsiye etmiyorum yaptirma bence neresi olursa olsun. Acılı ve gereksiz bi islem

Daha önce 2 kere yaptırdım hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Gerçekten korkuyorum patlamaz umarım
Foto ekledim görmek isteyenler olur belki
Morluk içerde. Şişlik o kadar fazla ki nasıl gerilmiş.
Balm yada vazelin sürün surekli nemli tutun. Damara denk geldi sanirim. Dudak zaten cok hassas ici kan dolu mukoza. Korkmayin biraz daha sisebilir. Morarikliklarda cabuk gider diye tahmin ediyorum benimde altta vardi bikac igne yerinde 1 gunde kayboldu. Eger rahatsiz olursaniz yarin mutlaka danisin doktorunuza b

Evet ve bu dudağı bu kadar yapması bile çok el becerisi isteyen mesela buna bi 6 ay sonra bidaha yapsalar daha da efsane olur dudak alısmıs oluyor üstte çalışılabilir biraz hiç dudağı yokmuş gerçekten
Kesinlikle olan dudağın şeklini hiç bozmamış. Benim bundan da ince gülünce hoşuma gidiyor ama normal durduğumda bi tuhaf duruyor

Tabi hassasiyet vardı sonučta o kadar iğne batıp çıkiyor ama ben acı eşiği yüksek bir insanım mesela arkadaşım uyuşturmadan yaptı
Benim acı esigim hic kalmadi yaa hormon ilaclari etkiliyor sanirim bütün etlerim bile aciyo resmen Dolgu yaptirirkende agız icinden iğneyle uyusturuyor 3-4 yerinden minnak bir igne. İslem bitiyor 4-5 dkka sonra uyusukluk gidiyor. Brawo gerckten sana

Gečen daha diş dr um dişlerimi temizlicekti hassasiyet var bazı yerlerde dedi uyuşturayım dedim yok karışık yükle biraz acıdı ama iğne yapacak uyuşmasini beklicem falan filan darlanurum ha bide en acıyan yere yeni dövme yaptırdım el üstüsü

Benim oglumunda uyusturmadan temizledi doktor. Hic sesi cikmadi acimadi dedi ben olsam igne yaptirirken ayri kivranirdim temizlerken ayri kivranirdim
Dövmene bayildim koluma dövme yaptirmistim bende çocuklarımın baş harflerini orta boyutta ama hic canim yanmadi. Microblading kaş ve dudak renklendirme canıma okudu resmen.

Benim kaşlarimda micro ama acimadı kol zaten çok aciyan bir bölge değil bi el üstünü gör acayiip aciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…