Dudak Dolgusu yaptıranlar

cnm fiyat değişiyor aslında benim uzun zamandır tanıdıklarım 500 tl oluor 1 şırınga bana olan fiyat. olurda dudağın tutmazsa tekrar yapar 1 şırınga ona para almıyor herkeste böyle bana özel diil sen adımı verirsin gidiceğin zaman ben arar ayarlarım 500e tanıyormuşuz gibi falan yaparız

bnde düşünüyorum baya özendim yapılan dudaklar çok hoş olmuş en yakın zamanda para biriktirip yaptırıcam resmimi koyarım :))

Doktor olmayan şahıslarada satış yapıldığını cok iyi biliyoruz, forumdaki arkadaslardan alıp kendi yapanlarda olmustu isim vermek istemiyorum ama almak istedikten sonra herseyi her yerden alabiliyorsunuz, bilginize

ewet o arkadaşımızı da gayet iyi hatırlıyorum o alan da kendi hemşireydi baglantılarını kullanmıştı
: ''herşeyi heryerden alınırsa'' kanserojen madde içerir, y.dışında uygulanması yasak maddelerin ülkemize izinsiz girişlilerinden olur benim arkadaşımda da oldugu gibi göz görgüsü dudak ortasında(m yerinde) koca bir kist oluşur kapı kapı dolaşırsınız bu alınırsa %100his kaybı oluşur denilir hisli ;ama igrenç görünmeye razı olursunuz o fındık kadar kabartı gitsin diye yanlarını azıcık şişireyim dersiniz bu seferde üçgen zarif yüzünüzde akıl almayacak kocaman bir dudagı gökte bir dudagı yerde diye çocuk korkutan masallardaki dev şekline sahip olursunuz ................

Anlayamıyorum. Hangi tıp okumamış - özellikle estetik alanındaki tıp - bir insan hangi bilgisine güvenip kendine enjeksiyon yapabilir. Gerçekten aklım almıyor. Doktorlar bile risklerinden bahsederken cahil cesareti bu olsa gerek..

büyük iyilik yapmış olursun valla. bana tam adresini yazabilir misin özelime. en kısa zamanda yaptırmak istiyorum. birde tam adını yazarsan öyle söyleyim ismini.
şimdiden çok teşekkür ederim.

büyük iyilik yapmış olursun valla. bana tam adresini yazabilir misin özelime. en kısa zamanda yaptırmak istiyorum. birde tam adını yazarsan öyle söyleyim ismini.
şimdiden çok teşekkür ederim.

cnm mesaj sayımdan dolayı özelden yazamıyorum neyapsak ki

Bu örnegi sonunda bol bol kullandığınız noktalarla verdiginize göre yanlıs anlasıldıgımı varsayıyorum.. amacım kimseye alıp kendiniz yapın yada dısardan alın evde arkadasınız enjekte etsin demedim. Kanserojen madde içeren, bidondan dolma dudak dolgusuda yaptirin ucuza gelsin demedim. Bir arkadas dısardan alabilir miyiz diye sordu belkide amacı dısarıdan maddeyi alıp tanıdıgı bir doktora uygulatmaktı bilemiyorum.. ancak bu maddeleri getiren toptancı sertifikalı bilmemneli yerler perakende fiyatına satıs yapiyorlar ve bu bir gercek söylemek istedigim buydu. Siz aksini iddia etmişsiniz ancak yanıldıgınız ortada cok basarılı ve ünlü doktor bile istedigim marka dudak dolgusu o anda elinde olmadıgında sizde alabilirsiniz dedi, bu da demek oluyor ki toptancı firmalar parayı veren herkese gayet güzel satıs yapıyorlar, inanıp inanmamak size kalmış.

ya ben karar verdim yaptırıcam ama hangi madde daha doğaldır ve kalıcıdır ki? 3-5 yıllıklara cesaret edemem bi komplikasyon olursa diye.

kızlar fotoyu 3. koyuşum görüntülenmiyor bir süre sonra anlamadım bnde ilk iki resim yapılmadan önceki hali sonrasındakiler yapılmış.
bu arada kızlar msj atamıyorum özelden kimseye sayı muhabbetinden dolayı isteyenler bana özelden mail adreslerini atsın mail adreslerinize yazim doktorun iletişim bilgilerini burdan yazmak olmaz şimdi. ve su_deniz cigim çok saol valla beğendiğine sevindim ne güzel şeyler yazmışsın

Eklentiler

• $1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 88

canım , cok doğal görünüyor , şahane olmuş .. bende de böyle duracagından emin olsam hemen yaptırııım ..

inanılmaz güzel olmuş canım bayıldım. bende yaptıracağım inşallah ve umarım seninki gibi oluuur :)

dün arkadasım dudak dolgusu yaptırdı bence cok guzel oldu hanı o ordek denılen goruntu olmadı bence ıhtıyacı olanlar gecıcı dolgu yaptırabılır benım ıhtıyacım yok cok sukur arkadasımın dudakları bebekimsi oldu valla ben begendım dr nacı celık dusunenlere onerebılırım

ödem yada morluk oluştumu arkadasının dudagında canım ?

ödem yada morluk oluştumu arkadasının dudagında canım ?

evet odem olustu bu ıkıncı deneyısıydı zaten ama morluk olmadı gozunuzu korkutmak gıbı olmasın ama bırazda canı yandı :)) ıslemden sonra vampır gıbıydı:) halıyle o kadar ıgne gırdı cıktı kanadı hyaluronik asit enjekte edıldı bunuda belırtıyım.

slm resimlerdeki dudak degişikliginiz muazzam olmuş gülegüle kullanın....bende yaptırmayı arzu ediyorum 4-5 yıl önce yaptırmış pekte memnun kalmamıştım ....istedigim sizin dudaklarınız gibiydi....ve su anda bende msj atamamaktan dolayı sizden yaptırdıgınız dr iletişim bilgilerini rica edecegim .... buradan verme şansınız olursa sevinirim.ilginize şimdiden tşkederim

ya ben karar verdim yaptırıcam ama hangi madde daha doğaldır ve kalıcıdır ki? 3-5 yıllıklara cesaret edemem bi komplikasyon olursa diye.
şimdi yeni bir dolgu gelmiş türkiye ye ömür boyu kalıyormuş geçenlerde tv ye çıktı anlattı dr bunun farkı çok doğal durması ve istersen ilerde beğenmezssen çıkarttırabiliyorsun. perma lip erenköy yazarsan googele yapan yer çıkıyor başaka yapan dr larda var ama bu dediğim dr uzun süredir uyguluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…