- 5 Ocak 2010
- 259
- 5
- 316
- Konu Sahibi emellce
-
- #2.101
evet harika olmuş. güle güle kullan. benim alt dudağım aynen seninfiyat sanırım değişmiyo. şimdiki alt dudağın gibi ama üst dudağım ince. sadece üst dudağıma dolgu yaptırmak istiyorum. 5 senelik demişsin. sanırım kalıcı dolgu kokteyli yapılmış. gitsem o dediğin yere, ben de desem 5 senelik istiyorum, ne kadar alırlar ?
harıka olmuşş ilk resimdeki dudaklar ve şimdiki hali bence harıkalar çıkmıs ortaya çok beyendimmmmEki Görüntüle 180151
ilk iki resim yapılmadan önceki hali, sonra rujlu rujsuz çekiorumkızlar özelden msj atamıyorum msj sayımdan beğendiniz için saolun
Doktor olmayan şahıslarada satış yapıldığını cok iyi biliyoruz, forumdaki arkadaslardan alıp kendi yapanlarda olmustu isim vermek istemiyorum ama almak istedikten sonra herseyi her yerden alabiliyorsunuz, bilginize
ewet o arkadaşımızı da gayet iyi hatırlıyorum o alan da kendi hemşireydi baglantılarını kullanmıştı
: ''herşeyi heryerden alınırsa'' kanserojen madde içerir, y.dışında uygulanması yasak maddelerin ülkemize izinsiz girişlilerinden olur benim arkadaşımda da oldugu gibi göz görgüsü dudak ortasında(m yerinde) koca bir kist oluşur kapı kapı dolaşırsınız bu alınırsa %100his kaybı oluşur denilir hisli ;ama igrenç görünmeye razı olursunuz o fındık kadar kabartı gitsin diye yanlarını azıcık şişireyim dersiniz bu seferde üçgen zarif yüzünüzde akıl almayacak kocaman bir dudagı gökte bir dudagı yerde diye çocuk korkutan masallardaki dev şekline sahip olursunuz ................
cnm fiyat değişiyor aslında benim uzun zamandır tanıdıklarım500 tl oluor 1 şırınga bana olan fiyat. olurda dudağın tutmazsa tekrar yapar 1 şırınga ona para almıyor herkeste böyle bana özel diil sen adımı verirsin gidiceğin zaman ben arar ayarlarım 500e tanıyormuşuz gibi falan yaparız
büyük iyilik yapmış olursun valla. bana tam adresini yazabilir misin özelime. en kısa zamanda yaptırmak istiyorum. birde tam adını yazarsan öyle söyleyim ismini.
şimdiden çok teşekkür ederim.
ewet o arkadaşımızı da gayet iyi hatırlıyorum o alan da kendi hemşireydi baglantılarını kullanmıştı
: ''herşeyi heryerden alınırsa'' kanserojen madde içerir, y.dışında uygulanması yasak maddelerin ülkemize izinsiz girişlilerinden olur benim arkadaşımda da oldugu gibi göz görgüsü dudak ortasında(m yerinde) koca bir kist oluşur kapı kapı dolaşırsınız bu alınırsa %100his kaybı oluşur denilir hisli ;ama igrenç görünmeye razı olursunuz o fındık kadar kabartı gitsin diye yanlarını azıcık şişireyim dersiniz bu seferde üçgen zarif yüzünüzde akıl almayacak kocaman bir dudagı gökte bir dudagı yerde diye çocuk korkutan masallardaki dev şekline sahip olursunuz ................
cnm mesaj sayımdan dolayı özelden yazamıyorum neyapsak ki
fotograf koyarmısınız ...
cnm mesaj sayımdan dolayı özelden yazamıyorum neyapsak ki
kızlar fotoyu 3. koyuşumgörüntülenmiyor bir süre sonra anlamadım bnde ilk iki resim yapılmadan önceki hali sonrasındakiler yapılmış.
bu arada kızlar msj atamıyorum özelden kimseye sayı muhabbetinden dolayı isteyenler bana özelden mail adreslerini atsın mail adreslerinize yazim doktorun iletişim bilgilerini burdan yazmak olmaz şimdi. ve su_deniz cigim çok saol valla beğendiğine sevindim ne güzel şeyler yazmışsın
kızlar fotoyu 3. koyuşumgörüntülenmiyor bir süre sonra anlamadım bnde ilk iki resim yapılmadan önceki hali sonrasındakiler yapılmış.
bu arada kızlar msj atamıyorum özelden kimseye sayı muhabbetinden dolayı isteyenler bana özelden mail adreslerini atsın mail adreslerinize yazim doktorun iletişim bilgilerini burdan yazmak olmaz şimdi. ve su_deniz cigim çok saol valla beğendiğine sevindim ne güzel şeyler yazmışsın
dün arkadasım dudak dolgusu yaptırdı bence cok guzel oldu hanı o ordek denılen goruntu olmadı bence ıhtıyacı olanlar gecıcı dolgu yaptırabılır benım ıhtıyacım yok cok sukur arkadasımın dudakları bebekimsi oldu valla ben begendım dr nacı celık dusunenlere onerebılırım
ödem yada morluk oluştumu arkadasının dudagında canım ?
şimdi yeni bir dolgu gelmiş türkiye ye ömür boyu kalıyormuş geçenlerde tv ye çıktı anlattı dr bunun farkı çok doğal durması ve istersen ilerde beğenmezssen çıkarttırabiliyorsun. perma lip erenköy yazarsan googele yapan yer çıkıyor başaka yapan dr larda var ama bu dediğim dr uzun süredir uyguluyormuşya ben karar verdim yaptırıcam ama hangi madde daha doğaldır ve kalıcıdır ki? 3-5 yıllıklara cesaret edemem bi komplikasyon olursa diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?