Dudak Dolgusu yaptıranlar

ama uyuşturuyorlarmış hiç bişey hissetmiyormuşsun ama sonuçlar çok güzel ben kesin kararlıyım ama bu aralar işlerim yoğun biraz hafiflesin yaptırcam çünkü 1 hafta ödem oluyormuş dudakta yaptırırsam haber veririm sana

canım sanırım burdan iletişim bilgileri veremiyoruz bilmiyorum bende tam olarak benimde msj hakkım yok bazı arakadaşlara mail attım özelden mail adreslerini yolladılar artık onlar görürlerse sanada mesaj atarlar umarım

ömür boyu kalan dolgu silikondur arkadaşlar... Hyaluronic asit yapan yerlerden şaşmayın derim ben...

silikonu yerleştiriyorlar yaaaa.....

super dogal durmus,bazılarının dudagı ordek dudagı gıbı oluyor,bu hıdrolık asıtle yapılan dolgumu,sizin gibi durcagını bılsem bı sanıe beklemem baaayıldımmm

üzdeki haftaiçi burun ameliyatımı olacagım,, ardındanda dudak dolgusu, aslında herikisini aynı dönemde istedim ,, ancak dr um uygun bulmadı,, yazılımı tam dogrumu iblemiyorum ama hylüranik kullanılacak,, ameliyat sonrası resimleride paylaşırım

çiğdemcim muhteşem olmuş dudakların.doktorunun numarasını veya ulaşabileceğim bir web adresi varsa verebilir misin?ben netten bulamadım. senin dudaklarını görünce görüşmekte fayda olabileceiğini düşündüm :)

arkadaşlar lütfen yardımcı olun. çiğdem arkadaşımızdan dolgu yaptırdığı doktorun ismini ve adresini alamıyorum mesaj sayımın yetersiz olmasından dolayı. bazı arkadaşlar mesajla almışlar. lütfen bu bilgilere sahip arkadaşlar benim özel mesajıma yazabilirler mi ? bu hafta yaptırmayı düşünüyorum. lütfen yardımcı olun.

çiğdem gercekten cok hoş olmuş dudakların, bence sen bui tanıtım işinden komisyon almalısın baksana hepimiz ayılıp bayılıyoruz..bayagıdır okuyodum yazdıklarınızı bugun bende yazayım dedım=)) ya acaba ismini söylesek fiyat konusunda bize de yardımcı olurlar mı? benim de yorum sayım cok olmadıgından mesaj atamıyorum sen de aynı sekıldeymıssın onun ıcın sana başka turlu ulasamıyorum buraya maıl adresı de yazılmıyor sanırım.....ya da senle ırtıbata gecen bı arkads ozelden senın maılını falan atsa ya bana ben daha once dolgu yaptrdım ama cogu arkadsında dedıgı gbı 2ayda gectı gıttı ben bır cc yı 600ye yaptrmıstım fikret çeliğe senın hem 5yıllık hem de fıyatta ıyıymıs yalnız begenmeme durumu olurmu acaba ya gerı donusu yok ama unlulerı falnda gordugunu soyluyorsun ıyı bır doktor sanırım degıl mı

siteye yeni üye oldum önceleri üye olmadan takip edip sizlerin paylaştıklarıyla bi çok şeyde güzel sonuçlar elde ettim dudak dolgusu hakkında çigdem sen yardım isticektim yeni üye oldugum için özelden msj atamıyorum sen atabilirsen bana senin dudaklarınla ilgili resim ve bilgi gönderirsen çok sevinirim

ben buldum doktoru istersen verebilirim

Evet silikon ama bu protez şeklinde silikon yayılmıyor isterseniz çıkarttırabiliyorsun öteki silikonları çıkarttıramıyorsunuz bunun görüntüsü çok çok doğalll diğer dolgulu dudaklara benzemiyor

ildancım bana doktorun ısmını yerını mesajlarmısın? benım de mesaj sayım yeterlı olmadıgından özelden ıletısım kuramıyorum kımseyele=(

canım kusura bakma geç yazıyorum ama giremedim ben bugün aradım görüştüm randevu aldım 26 mayısa ama benim dudagımda eski dolgumdan var onun biraz daha gecmesinimi beklesem diyorum ama yinede görüşcem gidip bi aysel can numarası 0212 218 22 22 sen gidersen benide bilgilendirirsen çok sevinirim

cok tesekkur ederım canım=)) ya ben de dolgu yaptrmıstım gecen sene ama anladım kı her uc ayda bır ona 600-700lıra veremeyecegım cıgdemın 5 yıllıgı cok mantıklı geldı zıra onceden hıc bu doktorun adını duymadım..şimdi nette bı arastıracagım kımmıs neymıs umarım bırseyler bulurum bır an once bende acıp randevu alıcam aklıma yatarsa ancak sen eskı dolgunun gecmesı ıcınmı 26sına aldın yoksa gec tarıhlere mı verıyoralar anlamadım

canım bencede 5 senelik çok iyi bırak 5 i ben 2 ye bile razıyım bide çigdeminkiler gerçekten çok dogal geldi gözüme evet bitsin istiyorum iki madde ayrı ya ne bilim karışır falan daha kötü olmasın diye zaten bıktım çok kafam karıştı ama doktor zaten yogunmuş sen bi yarın ara bence bi görüş yaz geliyor sonuçta dahada yogun olur inşşlahhhh güzel sonuçlar elde ederiz :26:bişeyler bulursan banada yazarmısın canım çok sagol

canım ben araştırmaya çalıştım ama hiç bişekilde doktoru bulamadım kendi doktoruma sordum 5 senelk bi dolgu maddesi olmadıgını hyaluronik asid zaten dolgu maddelerinin içinde varmış benim dolgumda 7 aydır var görenlerde anlamıyor hiç bi zaman bilmiyorum ben yine kendi doktoruma giderim heralde sonuçta emin olamadım ki dr bulamadım bile google dan kafam karıştı çok offffffff

ya ben de hiç birşey bulamadım insan çekinmiyor değil hani bir de çiğdemin dışına kimseyle bağlantı kuramadık keşke ikinci bir insa daha olsaydı..kesinlikle çiğdemi tenzih ediyorum ama insanın aklına başka şeyle gelmiyor değil hani:44: senin dolgun 7 aydır erimedi mi yani? ya benım ki 3 ay bile gitmio gbi ama doktorum 4 tekrarlamada oturacagını söylüyor:26: off ben de cok kararsızım çiğdemin doktoruyla gıdıp bı gorusmke lazım acaba randevu ucretlımıdr gııp 150-200 lıra bosuna vermeyelım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…