ya sadece merakımdan soruyorum.dudakların yapıldıktan sonra senden hoşlanan erkeklerin sayısında artma oldu mu:)
oha süpeeeer doutzen kroes gibi aynı!
kızlar bende istiyorum kaç tüp gidiyo ? pek bilgim yok bilen cvplarsa sevinirim :) birde fiyatları nedir
tatlım alt dudagım hafıf dolgun ama ust dudagım ıstıyo bıde bu dolgular herhangı bi sitede satılmıyomukı alsak daha ucuza gelır belkı :))
Sanırım toptancı firmalardan alabilirsin ancak tek bir tane alacagın için yine perakende fiyat verirleryani söyle diyim maddeyi alsan alsan en ucuz 300 gibi bir fiyata alırsın (ki o bile belli degil) doktorda mutlaka 150-200 uygulama parası alır yani yine 500 e gelir canım birde madde aramak için ugrastıgımızla kalırız:))
Eki Görüntüle 180151
ilk iki resim yapılmadan önceki hali, sonra rujlu rujsuz çekiorumkızlar özelden msj atamıyorum msj sayımdan beğendiniz için saolun
dolgu botox bunları yurtdışından getiren tek distiribütör firma ASLA DOKTOR olmayan şahıslara satışını yapmaz bilginiz olsun..........
tuelacım sen yaptırdınmı ?
Canım ya bayıldım dudaklarınaa cok guzel olmusss:)) maşallah diyorum kaç cc yapilmişti sana?
Eki Görüntüle 180151
ilk iki resim yapılmadan önceki hali, sonra rujlu rujsuz çekiorumkızlar özelden msj atamıyorum msj sayımdan beğendiniz için saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?