Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ya cigdem34'cüm ben neden resim goremiyorum link degisti diyor tekrar eklemen mumkun mu valla catlıycammm:))) Belki bugun bende tekrar yaptiricam ama kararsızım hadi hayırlısı

kızlar bende istiyorum kaç tüp gidiyo ? pek bilgim yok bilen cvplarsa sevinirim :) birde fiyatları nedir

kızlar bende istiyorum kaç tüp gidiyo ? pek bilgim yok bilen cvplarsa sevinirim :) birde fiyatları nedir

Canım oncelikle kullanılan madde olarak hyorik asit bazlı bir dolgunlastırıcı secilmeli genelde bir kutu maddede 1 cc'lik sırınga içinde yer alıyor. Fiyatlar degismekle beraber 1 cc 'nin tahmini fiyatı en az 500 TL (tanıdık vs doktorlar daha ucuza yapabilir belki) istege baglı bir cc veya birden fazla cc sıktırabilirsin o zevkine kalmıs bir durum, ancak ben yaptirdigimda bir cc yi yarısını üste yarısını alta sıktırmıstım:)

tatlım alt dudagım hafıf dolgun ama ust dudagım ıstıyo bıde bu dolgular herhangı bi sitede satılmıyomukı alsak daha ucuza gelır belkı :))

tatlım alt dudagım hafıf dolgun ama ust dudagım ıstıyo bıde bu dolgular herhangı bi sitede satılmıyomukı alsak daha ucuza gelır belkı :))

Sanırım toptancı firmalardan alabilirsin ancak tek bir tane alacagın için yine perakende fiyat verirler yani söyle diyim maddeyi alsan alsan en ucuz 300 gibi bir fiyata alırsın (ki o bile belli degil) doktorda mutlaka 150-200 uygulama parası alır yani yine 500 e gelir canım birde madde aramak için ugrastıgımızla kalırız:))

kızlar bir kaç ay önce dudak dolgusu yaptıran var mı ? ne durumdalar?
ve en iyisi hangisi kalıcılık açısından ? juvederm mi?

xxxxxxxxxxx
ilk iki resim yapılmadan önceki hali, sonra rujlu rujsuz çekiorum kızlar özelden msj atamıyorum msj sayımdan beğendiniz için saolun

Son düzenleyen: Moderatör:

dolgu botox bunları yurtdışından getiren tek distiribütör firma ASLA DOKTOR olmayan şahıslara satışını yapmaz bilginiz olsun..........

dolgu botox bunları yurtdışından getiren tek distiribütör firma ASLA DOKTOR olmayan şahıslara satışını yapmaz bilginiz olsun..........

Doktor olmayan şahıslarada satış yapıldığını cok iyi biliyoruz, forumdaki arkadaslardan alıp kendi yapanlarda olmustu isim vermek istemiyorum ama almak istedikten sonra herseyi her yerden alabiliyorsunuz, bilginize

tuelacım sen yaptırdınmı ?

Canım ben sanırım 8 ay kadar once yaptirdim tekrar yaptirmak istiyorum ama kararsızım:) Dudak seklen cok güzel olmustu ancak aşırı derecede ödem oldu 2 gunde ancak indi, karar verebilirsem bu sefer juvaderm yaptiricam bakalım ne olacak:)

Canım ya bayıldım dudaklarınaa cok guzel olmusss:)) maşallah diyorum kaç cc yapilmişti sana?

cnm ilk gittiğimde 1 şırınga üste yarım şırınga alta yaptı üst dudağım eritti aynı kaldı ikinci kontrole gittiğimde üste 1tane daha yaptı ikinci kontroldeki 1 şırıngaya para vermedim onun garantisini vermişti toplamda üste 2 şırınga alta yarım şırınga gitti

Eki Görüntüle 180151

ilk iki resim yapılmadan önceki hali, sonra rujlu rujsuz çekiorum kızlar özelden msj atamıyorum msj sayımdan beğendiniz için saolun

evet harika olmuş. güle güle kullan. benim alt dudağım aynen seninfiyat sanırım değişmiyo. şimdiki alt dudağın gibi ama üst dudağım ince. sadece üst dudağıma dolgu yaptırmak istiyorum. 5 senelik demişsin. sanırım kalıcı dolgu kokteyli yapılmış. gitsem o dediğin yere, ben de desem 5 senelik istiyorum, ne kadar alırlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…