Dudak Dolgusu yaptıranlar

bende istiyorum ama korkuyorum da...
Nasıl daha sonra hissediliyor mu, acı oluyor mu, fark ediliyor mu dudakta hissizlik oluyor mu ?
Bi çok şeyi merak ediyorum..
Birde doğal olup olmaması var tabi...
Yaptıran arkadaşlar beni ekleyebilir mi fotoları çok merak ediyorum bi fikir olur..

Kalıcı dolgu düşünüyorsanız , kesinlkle bir plastik cerraha yaptırın.Topickde adı geçen madde poliakrilamid jel türevi kalıcı bir maddedir.Kalıcılığı 5 yıl densede bu jenerasyon dolgular pek de erimiyor.Bu dolgu zararlı değil ama ters bir durumla karşılaşırsanız ya da enjekte edilen yeri beğenmezseniz bu dolgunun alınması ,ancak bir plastik cerrah sayesinde olacaktır..Yapan doktora şu soruyu muhakkaka sorun"görünümü beğenmezsem dolguyu enjktörle geri alabilecek misiniz" Sonrasında üzülmemeniz adına bu bilgileri verdim arkadaşlar.Bu tür dolgunun alınması için ameliyat gerekli değil.Bu konuda deneyimli bir cerrah enjekte edilen yere serum fizyolojik vererek , maddeyi rahatlıkla çekebilir.Bilginize.....

Son düzenleme:
ben de kalın dudaklarımın olmasını istiyorum artık yaa başkaları gibi doğru düzgün ruj sürmek istiyorum, kocam bile onay verdi, düşünün artık durumumun vahimliğini :))
Muhittin aktaşın yaptığı dudakların fotoğraflarını koyarsanız çok sevinicem, yazın mersine gittiğimde yaptırıcam inşallah

arkadaşlar izmirde dudak dolgusu yaptıran merkezler varmı adresleri ve fiyatları konusun da bi bilginiz var mı?paylaşırsanız cok sevinirim...

kızlar ben doktorumla konuştum bu kalınlaştırma işini. önce cerrahi yöntemi sordum ama pek önermedi onu. iz kalıyor falan dedi. onun yerine önce geçici dolgu yaptırıp eğer beğenirsem vücudumdan doku alıp dudaklarıma koyacak. bunun erimediğini ömür boyu kalıcı olduğunu söyledi. yağ enjeksiyonu değilmiş yani. vücudumdaki yara izi olan yerlerden dokuları toplayıp dudağımın içine koyacak. çok da pahalı gelmedi bana 1000 lira dedi doku işlemi için. önce puragen enjekte ettiricem beğenirsem kalıcıyı düşünücem :)

merhaba ve dolgu maddesını nerden temın etınn ???????? ve ıgnesını ınce ucluu

bence ince dudak daha guzelll

HERKES SENİN GİBİ DÜŞÜNSE geçici-kalıcı dolgu silikon yag enjeksiyonu vs icat olmazdı degil mi ???? neyse istisnalar kaideyi bozmaz ;çünkü mitolojiden beri dişilik semboli dolgun dudaklar gülerken /konuşurken dişetlerinin gözükmemesi dudakta boyuna çizgilerin olması da yaşlılık göstergesi........

kızlar dudak dolgusu bence herkez yapamıyor.bnm gıttıgım bır abla var dr.fılan degıl ama guzellık merkezınde calısıyor ve ınanılmaz guzel dudaklar cıkarıyor kullandıgı malzemelerde kalıcı en son gecen sene yaptrdım hala bırazcık kaldı.ılk yaptrdıgımda soran soranaydı...ılgılenenlerı yonlendırebılırım

yani arkadaşlar şimdi bu başlıkta dolguyu yaptırmaya kararlaştırmış arkadaşlarımız var onların muhabbetine limon sıkmış gibi olacağım ama dürüst bir yorum istiyorsanız okuyabilirsiniz sanırım :)

şimdi medyatik plastik güzellerin dünya ikonlarının peşinden koşup o doğal güzelliğinizi yıpratmayın bence. vücudunuzdaki her noktanın sizin bedeninize sağladığı bir uyumu var. mesela gözleriniz gözlerinizin uzaklığı kaşlarınızın uzaklığı bunlar sizin yüzünüze göre oturmuş organlarınız. dudakta öyle şimdi kalkıp hiç yüzünüze uyum sağlamayacak bir şekilde şişirttirirseniz o kırkından sonra neresini yaptıracağını bilmeyen surat ifadesinin ahı gitmiş bahı kalmış tiplere benzersiniz. yani bu işinde bir dozajı var tabi size yakışacağı barizse ve abartılı bir dolgu yapılmayacaksa bir nebze hoş durabilir ama bu operasyonda maalesef kimse ince ayar yapmıyor bunu tutturmakta zor dolayısıyla.
yani her zamanki tavsiyem;

hani koca bir burun olur kemikli kemikli git yaptır onu anlarımda.. yani dudak dediğin kesinlikle insanın yüzüne birşekilde uyumu getiren bir ögedir böyle hırpalanması yüzün dengesinin bozulmasına neden olur. ama illa ki de büyütmek istiyorsanız yüz yogası diye birşey var dudak kaslarınızı yoga egzersizleriyle genişletip büyütebilirsiniz doğal bir şekilde bence..

Arkadaşlar silikonun adının geçtiği yerden uzak durun derim ben sonradan parça parça et görünümüne geliyor zaten ben yasaklandı diyebiliyorum. Bu arada bende dolgu yaptırdım ama 1cc iki ayda eridi gitti verdiğim 500 tl ye yazık oldu

kendi yağınız harici bütün dolgu maddeleri çok riskli arkadaşlar,bunu dr larda söylüyor zaten,vücut reaksiyon gösterebiliyor ve hoş olmayan geri dönüşü sancılı sonuçlar çıkabiliyor,çok iyi araştırmanızı ve tüm risklerini öğrenmenizi öneriririm...

Ben bugün Nebil Bozdağanı aradım .Aquamid kalıcı dolgu yapıyor.Hem dudak hem burun yanı çizgilerinde kullanıyor.Hiçbir allerjik etkisi olmadığını söyledi.Kendisi son derece saygın bir plastik cerrah Ankarada oturanlar için güzel bir fırsat.Nette cep telefonu var ,arayıp bilgi alabilirsiniz..Güzel olmayan bir şeyi zaten önermez.Yağ dolgusuna hiç bulaşmayın hem eşit erimiyor hemde istediğin kadar yaptır asla kalmıyor.Bu dolgu zararsız ve kalıcı bir dolgu .Bence bilmeyen , bilgisi olmayan birilerine sormak yerine , hem bu dolguyu yaptıranlardan bilgi alın hemde en önemlisi, aquamid dolguyu tanıyan ve yapan doktorlara sorun.Dolguyu tanımayan bir doktor zaten size doğru bilgiyi veremez.

Ankarada kalıcı dudak dolgusu yaptrp memnun kalan varsa lütfen nerde yaptrdıgını paylaşabilir mi

merhaba kızlar gecıcı dolgu sonrasında ne gıbıı reaksıyonlarla karsılastınızz bende yaptırmayı dusunuyorum sdce ust dudagımaa fakat nasıl olur bılmıyorumm bırazda korkuyorum morarrmasından falan bılgısı olan yaptıranlar ltfn bılgıı verırrmısınızz

yaptıran arkadaşların bunlara cevabı yokmu?

ben cuma günü nazolabial çizgilerim (burnun kenarından dudaklara inen çizgiler) ve dudaklarıma aqualift dolgu yaptırıcam arkadaşlar,çok merak ediyorum nasıl olacak,e biraz korku da var tabii.aqualift 3-5 senelik ,riski olmayan bi dolgu,umarım sorunsuzca oluverir herşey,sonucu yazarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…