canımmm çok sagoll ya cok diyorum ya allah her işi rast getirsin içinde yüzün gibi güzel çokk öpüyorummm tatlımm
tabikide paylaşıcam herkesle inşllah güzel olur kızlarda hepimize çözüm olur dua ediyorum artık allah yardım etsin diye geçiçi dolgulara para dayanmıyoki inşşlah bu güzel ve kalıcı bi çözüm olur
evet etkisi geçince geçecek.. çünkü yevaş yavaş eriyecek... çok zevkli uygulamak.. 2. seferde çok iyi yapıcam.. ben memnumum hyaruolonic asitten..başkasına uygulatamam güvenipte.. gelişigüzel hızlı şekilde yapacaklar bide üste uygulama parası vericem.... yooook.. hiç gerek yok...emla kremimi sürdüm uyguladım.. masajlarıda yaptım... birsürü uygulama videosu izledim nette..çevremde isteyenlerede uygulayabilirim.. kardeşime anneme de uygulucam...
bence ince dudak daha guzelll
bence ince dudak daha guzelll
dolgu maddesini sormadım ben ama 10 sene garanti dedi 1.500 lira 2.000 lira falanmış ama bütün hastaları çok memnunmuş çok iddalı ve sıcak bi insan ama kalıcı dolgularda sonradan bi sıkıntı çıkarmı yada bi hastalık bilmiyorum herkes farkılı bişey söylüyor canım bide bu perma lip varmış kalıcı silikon yerleştiriyolarmış oda iyi aslında ama fiyatları ucuk 1500 dolarla 2500 dolar arası onuda araştırmak lazım bilmiyorum artık kafam karıştı insan için içinden çıkamıyorrr :)
bende istiyorum ama korkuyorum da...
Nasıl daha sonra hissediliyor mu, acı oluyor mu, fark ediliyor mu dudakta hissizlik oluyor mu ?
Bi çok şeyi merak ediyorum..
Birde doğal olup olmaması var tabi...
Yaptıran arkadaşlar beni ekleyebilir mi fotoları çok merak ediyorum bi fikir olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?