ben cuma günü nazolabial çizgilerim (burnun kenarından dudaklara inen çizgiler) ve dudaklarıma aqualift dolgu yaptırıcam arkadaşlar,çok merak ediyorum nasıl olacak,e biraz korku da var tabii.aqualift 3-5 senelik ,riski olmayan bi dolgu,umarım sorunsuzca oluverir herşey,sonucu yazarım size
Canım kendi fikrini belirt ama doktorunda ne söyeyeceği önemli elbette.Doktoruna güvendiğin için daha rahat olmalısın.Sen site resimlerine boş ver.Çünkü hepimizin dudak yapısı , şekli farklı .Örneğin çok büyük bir dudağın her tarafına dolgu yapılırsa dudak çok daha büyük olur.Küçük ağızlarda biraz kenarlara ve daha çok orta kısma vermek daha güzel bir sonuç veriri. Bu durumu doktorunla birlikte kararlaştırmalısın.Cuma resim koymayı unutma sakın :)) Bir de aklında bulunsun .V kısmına fazla yapıldığında dudak daha kalkık duruyor.Senin beğenin burada çok önemli.Ben biraz yukarı kalkık dudakları beğendiğim için bu şekilde önerdim.Ama kalkık dudak sevmiyorsan eşit bir uygulama daha uygun olur.Bu da ablandan sana küçük bir öneri canım :))Hadi bakalım güzel resim ve haber bekliyoruz.Çok güzel olacak eminim .Dolgu seçimin için seni kutluyorum.çok yerinde ve harika bir karar verdin canım.Cuma gününü bende sabırsızlıkla bekliyorum...sağol canım.bi arkadaşımda v kısmına daha çok yaptır daha güzel olacak diyo,ama kararsız kaldım tamamen doktoruma bırakıp bırakmama konusunda,üst dudak biraz kenarlar azıcık da alt dudağa koyucam diyo ama kafasında tam olarak nasıl bi şekil var bilemiyorum,o v kısmı olayı bana gider mi doğal durur mu onu da bilmiyorum ,sonuçta doktoruma güvendiğim için o en doğal duracak şekilde koyar diyorum.cumaya kadar biraz daha araştırayım bakalım,olmazsa paint programında kendim bikaç şekil deneyip seçerim :)fazla resim de bulamıyo insan bu konuda,keşke yapanların hepsi resimlerini koysa daha çok fikir sahibi olsaaaaköyle resimli bi site falan bulursan bi an önce linkini ver canım e mi :80:
peki canım sağol :) rosenoire sen bu konularda çok ilgili ve bilgilisin ,güven veriyosunçok yazını okudum ama tam hatırlamıyorum,sen yüzüne ya da vücuduna bi işlem yaptırdın mı?evetse ne yaptırdın?memnun kaldın mı?ya da yaptıracak mısın?
Canım insanlar anlamaz merak etme. Tek değişiklik yüzün gerilmiş gibi olacak .Morluk konusuna gelince, iğne yerlerinde çok hafif küçük nokta şeklinde morluk olabilir.Bu doktorunun el becerisine kalmış hiç morluk olmayabilirde.Kızarıklık hiç olmuyor.Yani yaptırdığın gibi dışarı çıkabilirsin ama dediğim gibi doktorun eli çok önemli.Dokunma derken , mikrop kaptırabilirsin.Bu madde allerjik bir madde değildir ama enfeksiyon riski vardır.Bu nedenle dokunma dedim.2 gün yüzüne su değdirme.Pudra fondoten bir kaç gün sürme derim..Bu tavsiyelerim biraz kendi doktorumun tavsiyeleri ama en çok contura sitesinden tercüme ettiklerim.Kendi doktorum bile bu kadar dikkat etmiyor:))Ben çok araştırdığım için , çok dikkatliyim.Biraz sabırlı olup dikkat edersen sonuç çok güzel olur.Neticede biraz sıkıntıya katlanırsan yıllarca çok güzel olacaksın bunu düşün :) Dudakta ilk gün sıcak çay vs... içme öpüşme bakemmm :)))) Canım bu söylediklerim önemli , yılların tecrübesi.Yani en fazla dikkat edeceğin gün sayısı bir hafta.Sonrasında dikkat etmene gerek yok.Öpüşünce anlaşılmaz yumuşak bir maddedir.Sen kaç cc yaptıracaksın.Ben aqulife sitesine baktım en az enjektörü 2ml hazırlanmış.Bu çok ekonomik ve harika .canım sağolasın,100 msj yazmadığım için özel msj yollayamıyorumsenin bikaç arkadaşın olmuş memnun kalmış ya cnm onlara sorularımı iletirsen çok sevinirim :) hem hevesleniyorum hem de korkuyorum biraz,sonuçta epey bi değiştiriyo insanı sanırım.sorularıma geleliiiiiim :)))ilk yapıldığı zaman şişlik,morluk,kızarma gibi şeyler olur mu?kaç günde geçer?ben cumaya denk getirdim bikaç gün de olsa otursun,bi de millet görmeden önce kendim alışayım diye.ama cumartesi ya da pazar günü bi okula gözetmen olarak gidicem sonradan öğrendim,korkuyorum hemen insan içine çıkmaya,durumum nasıl olur o günlerde??ben aslında istiyorum ki insanlar çakmasın bişey yaptırdığımı,yani bi değişiklik var ama ne diye düşünsünler,burnumu da yeni yaptırdım ya adım kokoşa falan çıkmasın istiyorum :-/ dokunma derken ne demek istiyosun canım?yani pudra ya da fondöten gibi şeyler sürebilir miyim?sürmiyim mi yoksa?bir de ne zaman öpüşebilir insan?öpüştüğün kişi anlar mı,kötü bişey hisseder mi? arkadaşlarına ulaştığında özelden msj atabilirsin canım sağol şimdiden ,bu mesajı beğendiğinde istersen sileriz de ,şaibe olmasın :)
Çok az değil ama ben 1ml nazolabial çizginin sağ tarafın, 1 ml sol tarafına tercih ederdim.Dudak için zaten 1 ml yeterde artar bile .Benim naçizane tavsiyem önce burun yanı çizgierine yaptır.Bir saat kadar bekle bakalım yapılan yeterli olacakmı? Yinede az yapılması çok yapılmasından iyidir.Çünkü nesıl olsa yeterli bulmazsan, 10 gün kadar sonra takviye yaptırabilirsin.sağol tekrar rose :86:doktor 2 cc yeter dedi,sanırım cc ve ml aynı şeyler ??hem nazolabial çizgilere hem de dudaklara kullanacak,az mı sence? :26:
Mrb.tam olarak nerde yaptırdınız asma işlemini,bi de ben fotoları göremiyorum?Konuyu yeni okudm.1 yıl geçmiş,hala memnunmusunuz?cmnsec@hotmail adresine mail atarak beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Ünlü bir estetik cerrahıyla görüştüm martı kanadı tekniği olmaz,iz kalır dedi.Sadece hyaluronik asit enjekte edebilirim dediyetinmeyi bilmemk lazım cnm doğru diosunda :)) yptırmışkende bişeler olsun isteio insan :)
iyi geceler herkese fotolarımı paylaşmak istedim
Çoh hoş ve hacimli bir görüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?