Dudak Dolgusu yaptıranlar

f

canım oku hep bunları ::) :): ) bi karar veririz en azından

kafaM KARIŞTI ARTIK

bende realsef sitesinde aquamid yüzüne yaptıran birini görmüştüm yüzü gözü şişmiş geri çıkartmak zorunda kalmış en iyi çözüm ameliyat yada geçici dolgu

melmel kalıcı dolgu hakkında deneyimlerinden bilgi verirmisin

cnm uzun süredir giremedim işler falan yoğun bir döneme girdim :) ancak gördüm saol valla şimdi görsen bide tam oturdu artık güzel duruyor valla bende msj atamıyorum bağzı arkadaşlarla bağlantıya geçtim onlar iletirler umarım bu arada bilemiyorum beğenmeme durumun olurmu şimdi ben kefil olamam kaliteli bir yer riski göze almazlar çünkü bilinçli kişilere hizmet veriyorlar şahsen bana bişi olsaydı dava ederdim yani :) dediğim gibi bana bişi olmadı benle beraber yaptıranlarla seansta karşılaştık onlarınkide güzel duruyordu hatta bitanesininkine bittim ama onun dudak yapısı benimkinden farklıymış kalkıktı üst dudağı daha bir güsel duruodu :)

canım valla hakkınızdır bende bulamamıştım netten içinize sinerse sonuçta ciddi birşey yani bende bu riski göze almam benimki güsel oldu gördükleriminkide öyle ama bir görüşün yok randevular ücretli değil tabiki gidiosun konuşuosun aklına yatarsa ama dediğim gibi kızlar yani ben yaptırdım bişi olmadı hatta hala gidiyorum oraya başka işlemler için ben güveniyorum ama insanız herşey gelebilir başa valla sorgulamadan hemen yaptırmayın bir anlaşın ölçün tartın ben size deneyimimi aktardım

canım ben viktoriaayala konuştum çok şeker bi insan çoookk yardımcı oldu sagolsun ben karar verdim gidicem artık en azından doktorun yazınca dr oldugu çıkıyor yani google da aysel canla ilgili bi bilgi bulmadım adana zaten 1.5 saat gidip yaptırcam artık :)

çigdem mrb sana yapan estetik doktorumu ve kaç senelik ve ne kullandılar dolguda çok sagol

ildancım hepsini okudum haftasonu musaıt zamanımda hepsını arastıracagımm.. sen kararlısın ha gıtmeye sonuclarını paylasırsıninşallah bızımle.. ya cıgdem de bırseyler yazmıs gıdıp gorusulebılır zıra admın de demıs ya uzun yıllar sonra sorun cıkabılıyor bunları goze alabılıyormusun baksana kotu sonuc alanlar varmıs sımdı belkı cok guzel olacak ama bence doktordan kullandıgı maddeyı ogrenmeden ve arastrmadan o maddeyı yaptırma.. kendısıne soz ver maddenın ısmını kımseyle paylasmayacagını ama kendı tatmının ıcın bunu bılmek ıstedıgını soyle kı bu senın hakkın.. bır doktorun kullandıgı maddeyı soylememesı hıc etık degıl.. coca colanın formulu mu bu canım:86: bol şans dılıyorum sueclerını benımle paylasırsan cok sevınırım.. herkesın gonlune gore olur inşallah=)))

canım viktoriada muhittin beyin 5 sene önceki hastasını görmüş ve dudaklarını çok beyenmiş allaha dua etcem kötü bişey olmasın diye artık napım tatlım inşşlah güzel olur sende gidip yaptırırsın ama doktor kesinlikle garanti veriyorum 7.5 yıldır uyguluyorum dedi bi sorun çıkan olmamış offf allah yardım etsin hepimizee ayın 23 gibi gidicem sanırım kesin yazarım zatennn inşşlah herşey güzel olur :) ama permalip daha tehlikeli geldi sence ?

canım ben 24 mayısa randevu aldım gidiyorum adanya off inşşalh güzel olur şu ugurda yaptıklarımıza bak allah yardım etsin herşey güzel geçsin burdan herkese yardımcı olabiliyim inşllah

kızlar bende düşünüyorum ama ücretler hakkında hiç bir bilgim yok.. yaptıran yada bu konuda bilgisi olan var mı hem nerde yaptırmalıki bu işi güvenilmio kimseye izmir yda istanbulda yaptıran var mı bana tavsiyede bulunabilecek dudak dolgusu için ..

ne kadar olucakmış maliyeti.. inş harika sonuç alırsınız bu arada .. bende düşünüorumda ama kalıcı en azından uzun vadeli bi dolgu istiyorum

önceki yazıları okudum şimdi gayet uygun yaz sonu bende yaptırıcam para biriktirip adanadaki doktordan alıcağınız sonuçları bildirirsiniz değil mi ?

önceki yazıları okudum şimdi gayet uygun yaz sonu bende yaptırıcam para biriktirip adanadaki doktordan alıcağınız sonuçları bildirirsiniz değil mi ?

tabikide paylaşıcam herkesle inşllah güzel olur kızlarda hepimize çözüm olur dua ediyorum artık allah yardım etsin diye geçiçi dolgulara para dayanmıyoki inşşlah bu güzel ve kalıcı bi çözüm olur

selam... ben adanaya 3-4 saat uzaktayım.. walla dünyanın bir ucu olsa qiderdim.. cnkü kalıcı sonuctaa!! 6ayda bi o rezaleti cekmektense iyidir.. muhittin aktası arayın bi konusun,fikir almıs olursunuz.. numaramı oradan alabilirsiniz.. gecenlerde ilvan die bi arkadasımız aradı,fotoları qördü.. karar vermiş qeliormuss :) darısı sizlere arkadaslar :)))))

canımm ben yaptırdım qüzel oldu... fotografları da qördün.. seninkide cok cok qüzel olacakkk eminim...

Merhaba , hangi marka dolgu yaptırdınız.Mesajlardan anladığım kadarı kalıcı dolgu .İçeriği ve markası nedir.Sevgiler..

Merhaba , hangi marka dolgu yaptırdınız.Mesajlardan anladığım kadarı kalıcı dolgu .İçeriği ve markası nedir.Sevgiler..

içerdiği maddeyi bilmiyorum ama yaptıran bi kaç kişiyle görüştüm ve hiç bi şikayeti olan çıkmadı viktorianında fatolarınıda görüdm çok beyendim ben gidip yaptırcam şimdilik bildiklerim bunlar yaptırdıktan sonrada sizlerle paylaşırım tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…