kızlar dudak dolgusu bence herkez yapamıyor.bnm gıttıgım bır abla var dr.fılan degıl ama guzellık merkezınde calısıyor ve ınanılmaz guzel dudaklar cıkarıyor kullandıgı malzemelerde kalıcı en son gecen sene yaptrdım hala bırazcık kaldı.ılk yaptrdıgımda soran soranaydı...ılgılenenlerı yonlendırebılırım
kızlar fotoyu 3. koyuşumgörüntülenmiyor bir süre sonra anlamadım bnde ilk iki resim yapılmadan önceki hali sonrasındakiler yapılmış.
bu arada kızlar msj atamıyorum özelden kimseye sayı muhabbetinden dolayı isteyenler bana özelden mail adreslerini atsın mail adreslerinize yazim doktorun iletişim bilgilerini burdan yazmak olmaz şimdi. ve su_deniz cigim çok saol valla beğendiğine sevindim ne güzel şeyler yazmışsın
kızlar dudak dolgusu bence herkez yapamıyor.bnm gıttıgım bır abla var dr.fılan degıl ama guzellık merkezınde calısıyor ve ınanılmaz guzel dudaklar cıkarıyor kullandıgı malzemelerde kalıcı en son gecen sene yaptrdım hala bırazcık kaldı.ılk yaptrdıgımda soran soranaydı...ılgılenenlerı yonlendırebılırım[/QUOT
sana katılıyorum yonlendirebilirsen cok sevinirimm gercekten
ben 4 ay once mustafa karatasa yapdirdim juvederm dolgu cok memnunum dudaklarim ince degildi ama daha dolgun istiyordum ona ragman cok dogal ilk gunler bile kimse fark etmedi.
sevgili beril,
su becerikli abla'ya nerden ulasabilirim, bana yardımcı olurmusun lütfen?
dudak degil de göz altlarımın altına yaptırmak istiyorum.. o konuda hic biliyormusun iyimi diye?
cok tesekkürler simdiden, sevgiler :)
pinar
ben de teosyal kiss yaptırıcam..doktor çook iddalı konuştu inerse 2 ayda tekrar para vermeden yaparım zaten inmez falan die ama bilmiorum =((
Canım merhaba , sen doğal durup durmamasını mı merak ediyorsun.Sana şunu söyleyeyim , ne kadar güzel olursa olsun yine de dudakta dolgu olduğu belli oluyor.Çünkü dudak muhakkak öne çıkık duruyor.Ama bu bazen tecih edilen bir durum.Çok da güzel durabiliyor.Nasıl olsa sanırım geçici bir dolgu düşünüyorsun , geçici dolguların hepsi 2 veya 3 ayda muhakkak eriyor, erimez diyen hiçbir dokora asla inanma .Her dolgu 1cc kadar oluyor.Çok korkuyorsan dolgunun yarısını yaptırısın hoşuna giderse tamamını yaptırırsın.Beğenmezsen nasıl olsa bir kaç ayda hiçbir şey kalmayacak .Yarım cc lik bir dolgu sende çok çıkılık yaratmayacak çok belli olmayacaktır.Ama dediğim gibi dudak muhakkak yandan bakınca öne çıkık duracaktır.Yardımcı olun lütfeen... Cevap yazın...
canım teosyal kiss ne ya biraz acarmısın=)) merak ettimm öpülesi dudaklarmı cıkıyo ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?