Dudak Dolgusu yaptıranlar

arkadaslar bende bu geçici 6 aylık dolgulardan yaptrmak istiyorum istanbul anadolu yakasından tavsiye edebilcebgnz biyer veya biri varmı fiyat konusundada bilgi verebilirseniz cok sevinirim tavsiyeye ihtiyacım var

ben de teosyal kiss yaptırıcam..doktor çook iddalı konuştu inerse 2 ayda tekrar para vermeden yaparım zaten inmez falan die ama bilmiorum =((

lutfen adresi paylasir misin,tskler

dudaklarin cok guzel olmus,bana yaptirdigin yerin iletisim detaylarini verir misin eger istdaysa?tskler

evet yaptrdıgınız yerin bilgilerini paylaşirsanız bnde cok sevınırım ciddi seklde arıyorum cunku tesekkrler

sevgili beril,

su becerikli abla'ya nerden ulasabilirim, bana yardımcı olurmusun lütfen?

dudak degil de göz altlarımın altına yaptırmak istiyorum.. o konuda hic biliyormusun iyimi diye?
cok tesekkürler simdiden, sevgiler :)

pinar

bu arada benim mailim xxxxxxx özelden galiba daha mesaj alamıyorum 100 mesaj yazmadıgım icin.. :89:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 4 ay once mustafa karatasa yapdirdim juvederm dolgu cok memnunum dudaklarim ince degildi ama daha dolgun istiyordum ona ragman cok dogal ilk gunler bile kimse fark etmedi.

valla kızlar bu işler şakaya gelmez, ablanın eli cok güzel yeteneklı olabılır ama butarz işlemlerde nolursa olsun bı doktora yaptırın..

ya kızlar aranızda v-y tekniği yaptıran varmı konuda açtım ama hiç cevap olmadı

Keşke doğal durabilse... Mesela Özge Ulusoy'un dudakları estetik... Ama rahatsız edici bir şekilde durmuyor belli gibi değil yani... Özellikle rujluyken gayet hoş... Doğal durup durmamasıyla ilgili endişelerim var benimde...

Yardımcı olun lütfeen... Cevap yazın...
Canım merhaba , sen doğal durup durmamasını mı merak ediyorsun.Sana şunu söyleyeyim , ne kadar güzel olursa olsun yine de dudakta dolgu olduğu belli oluyor.Çünkü dudak muhakkak öne çıkık duruyor.Ama bu bazen tecih edilen bir durum.Çok da güzel durabiliyor.Nasıl olsa sanırım geçici bir dolgu düşünüyorsun , geçici dolguların hepsi 2 veya 3 ayda muhakkak eriyor, erimez diyen hiçbir dokora asla inanma .Her dolgu 1cc kadar oluyor.Çok korkuyorsan dolgunun yarısını yaptırısın hoşuna giderse tamamını yaptırırsın.Beğenmezsen nasıl olsa bir kaç ayda hiçbir şey kalmayacak .Yarım cc lik bir dolgu sende çok çıkılık yaratmayacak çok belli olmayacaktır.Ama dediğim gibi dudak muhakkak yandan bakınca öne çıkık duracaktır.

canım teosyal kiss ne ya biraz acarmısın=)) merak ettimm öpülesi dudaklarmı cıkıyo ortaya

Soruna ben cevap vereyim , teosyal kiss ; hyaloronik asit içeren bir kaç aylık geçici bir dolgu .Bir sene gider dendiğine lütfen inanmayın.Ben geçen sen alt dudakta bu dolguyu denedim.Doktor bana da en az 1 yıl gider demişti.2 ayda eridi gitti. , üstelik iki ayın 15 günü korkunç bir reaksiyonla geçti.Dudak balon gibi şişti.15 gün sonra şişlik indi madde de eridi gitti.Bu maddeyi tavsiye etmiyorum yaptıran çok kişide reaksiyon yaratan bir madde.Dudaklarınız çok ince değilse , benim tavsiyem bu bölgeyle çok oynamayın.Ama burun yanı çizgileri vs... gibi yerlere kalıcı dolgu bile yaptırabilirsiniz ,çok güzel duruyor, bir sakıncası yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…