Dudak Dolgusu yaptıranlar

hyarünalik asid kalıcılıgı için farkı bilgiler veriliyor ,, benim görüştügüm yer 8 ay la 1 yıl arasında diyor,,

Anladım canım bnm, bende ilk önce geciciyi yaptrcam bakalım bu hafta yada bidahaki haftaya hosuma gidrse kalıcı yaptrcam, cnki urasamam hr altı ayda bi gidip dvamlı dolgu yaptrmakla .. inş hpimiznki güzl olur .. istanblda yaptrcaksn snde sanırım dmi .. ben cngiz beye yaptırcam işte .. cokmu ince burada snin dudakların ?

Rosenoire,,, mesajını aldım ,, vede cevap gönderdim bilgine,, şaşkınbakkal da cengiz bey mi doktorun.. geri kalanını özelden yazdım,, cevap bekliyorum canım

Aaaaa rosenoire sndemi cngiz byde yaptırdınnnnnnn ??????????????????

* ARKADAŞLAR * burada yaptıranlar resimlerinizi görmek istiyorumm lütfnnnnnnnnn

ARKADAŞLAR,, O KADAR ARAŞTIRMANIN SONUNDA BUNALMIŞ OLACAGIMKİ,GÖRSEL OLARAK İYİ VE KURUMSALLAŞMIŞ KADIKÖY deki özel poliklinikte YAPTIRMAYI UYGUN GÖRDÜM.Sonuç şuan için hüsran bu ay içerisinde 20 si perşm günü yaptırdım,, kasım ilk haftası üzerinden tekrar rütüş yapılacaktı.Ancak 2,3 gün içerisinde dolgunun etkisi kayboldugu için 24 ekimde tekrar dolgu yapıldı,, vede gelelim bugüne ayın 29 zu 5 gün geçti tekrar dolgu ( kendilerinin tabiri le rütüş ) yaptırmamın üzerinden. Dolgu dan eser dahi kalmadı Tahmin edeceginiz gibi şaşkınlık içerisindeyim. Bikaç ayda yokolan azalan dolgu duymuştum yada sizlerin yazılarında okumuştum da 4,, 5 gün içerisinde pufff oldu gitti,, Tabiki 31 ekim pazartesi adını şuan için paylaşmadıgım poliklinige gidecem,, nasıl bi açıklama getirebileceklerini çok merak ediyorum, sonucu sizlerle paylaşagım ancak çok tatsızım Bu arada kullanılan maddenin hyrülanik asit oldugunu söylediler

Senin adına gercekten cok üzüldüm nası öle bişiy olduki bi kac günde eriyip gidebiliyor gercekten cok enterasan üzücü bi olay .. 6 ay kadar kalıyo diyolar geçiçi olanlara .. hadi 2 ayda inenleri duydum ama 2-3 günde ilk defa karsılasıyorum saskınlık içesindeyim .. yaptrmak üzere iken bunları duymak iyi olmuyo tabikii .. ama mutlaka git göstr konus yani

Doğrudur canım hiç şaşırma.Hangi marka hyaloronik asit olursa olsun , en fazla 1 ay gidiyor .1 ay gidiyor dediği de aynı bölgeye 1 cc yaptırılısa.....Bir kaç günde iğnenin şişliği gidene kadar dolguda eriyor .Ben açıkçası uzun süre gidiyor diyenlere hiç inanmıyorum.Tecrübeyle sabit...Sanırım sende 1 cc dolgu. belli aralıklarla kullanılmış.Öyle olunca 4-5 günde gördüğün şişlik zaten iğne şişliği .Ben diğer forumlarda da hep yazdım.Geçici dolgu tamamen para tuzağı .8 ay 1 yıl gidiyor diyenlerde doğruyu söylemiyor.

Doğrudur canım hiç şaşırma.Hangi marka hyaloronik asit olursa olsun , en fazla 1 ay gidiyor .1 ay gidiyor dediği de aynı bölgeye 1 cc yaptırılısa.....Bir kaç günde iğnenin şişliği gidene kadar dolguda eriyor .Ben açıkçası uzun süre gidiyor diyenlere hiç inanmıyorum.Tecrübeyle sabit...Sanırım sende 1 cc dolgu. belli aralıklarla kullanılmış.Öyle olunca 4-5 günde gördüğün şişlik zaten iğne şişliği .

Alla alla canım ya wallha ne diycegimi hiç bilmiyorm sasrdım cokk bnde cevremde cok duydum ne bilim 2 ay 5 ay vs.... kalanlar oldugunu .. ama sen mutlaka git yani canım .. bende yaptrmayı düsünüyodm ama su durumunu duyunca grcekten düsünmemk elde degill canım ya kalıcı falan düsünmedinmi hiç ?

ya canm bide resmin varsa cok görmek isterim inan hala saskınım .. yaptrmak istiyodum bende ama yıkldım suan

Arkadaşlar yaptıracağınız dolgunun markasını muhakkak öğrenin.Ayrıca dolgunun kutusunu yanınızda açtırın.Eğer doktor dolguyu yanınızda açmak istemezse asla yaptırmayın.Ne yazıkki estetik camiasında hatta diğer sağlık sektörlerinde ticari amaç çok.Kutuyu yanımızda açmak istemiyen bir dr , kesinlikle iyi niyetli değildir. Demek ki ne yaptığnı bilmenizi istemiyordur.

ya canm bide resmin varsa cok görmek isterim inan hala saskınım .. yaptrmak istiyodum bende ama yıkldım suan
resim yüklemeyi yapamadım ,, pc de bi probl var yada sinirden ben yapamadım, resim nasıl paylaşabilecegimi yazabilirsen tabiki paylaşırım resimler. Bugün akşamüstü Kadıköy deki malum polikilinige gidecem,, son derece öfkeliyim aptal yerine konuşmuş gibi hissediyorum ( ki öyle ) Yardımcı olmak konusunda bi sıkıntı yaşatırlarsa,,yada ödeme iadesi yapmazlarsa GEREKİRSE BU POLİKİLİNİGİN ÖNÜNDE PANKART DAHİ ASACAGIM

SONUNA KADAR KATILIYORUM :) dolgu yaptırdıgım gün 3 işi vardı odada,, dikkatim dagıldı bakamadım dahi ,,özelden yazdım Rosenerio konuşuruz

bende geçici dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorum kalıcı yağ enjeksiyonları bence riskli

Kıyamam canım yaaa ( inan senin durumundan cok etkilenip vazgectim parcalıyodum kendimi yaptramak için .. umarm bugün girersin vee durumu yazarsın merak içerisnde seni bekliyorumm ((((

merhaba arkadaşlar,
ben sizlerle bu konu hakkındaki tecrübemi paylaşmak istedim.... benim üst dudağım hiç yok denecek kadar inceydi fakat alt dudağım kalındı.... bende 3 yıl önce kafaya koyup bi gün İzmir'de Dr. Yasemen Fatih Amato ' ya gittim.... sadece üst dudağıma dolgu yaptırdım.... birer hafta arayla 3 kez yaptı... sonuç mükemmeldi.... kimse anlamıyor çok doğal oldu ve gerçekten orantılı oldu.... 2 sene dayanır demişti benim zamanla gözüm alıştığı için sanki inmiş gibi geliyordu yada biraz inmişti bilmiyorum 1 sene sonra gidip 1 seferlik dolgu yaptırdım yine çok güzel oldu....yine geçtiğimiz aylarda biraz hafiflediğini hissetim ve ihtiyaç duydum 2 ay önce gittim tekrar tek seans dolgu yaptırdım ve yinee süper oldu... çok doğal gerçekten kimse anlamıyor ve ben söyleyincede şaşırıyorlar, hiç belli değil diyorlar.... ve gerçekten çok dayanıklı öle 3-5 ayda geçmiyor yani etkisi.... Yasemen hanımı şiddetle tavsiye ederim bu işin uzmanı zaten tecrübesi tartışılmaz. ben gittiğimde yarım saat duruyorum 10 dk uyuşturucu krem sürülüyor onu bekliyorum uyuşmasını iğne yapıyor 15-20 dk da buz tutuyorum... o yarım saatte yasemen hanım en az 5 kişiye botoks-dolgu yapıyor o arada 2 kişiyide muayene ediyor o kadar yoğun ve işinde başarılı bir doktor yani, İzmir'de bu işlerde ilk sırayı kapar....

Merhaba Arkadaslar,ben de dudak dolgusu yaptirmak istiyorum ama bu konuda hic bir bilgim yok,Sizin gibi deneyimli arkadaslardan yardim almak istedim...
Benim dudaklairm normal ince degil ama kalin dudak tutkusu var her kadin gibi kocaman dudaklar istemesemde ,dudaklarim daha dolgun ve gosterisli olma arzusu duyuyorum,Rujlarla ozellikle benefit botox rujuyla cok guzel gorunsede rujun etkisi geciyor surekli yanimda tasimak son zamanlarda daha zor geldi ve karar verdim ben de istiyorum..
Bu konud abir kac sorum olucak
1-1-2 yil kalicilik saglayan bir sistem varmidir??
2-Hangi maddeyi tavsiye edersiniz ,bunlarin cesitleri nedir?
3-Fiyat araliklari malum :)
cok tesekkurler cvp vericek arkadaslara

canm aldım msjını,ben
samsundayım istda dilim malesefhayatı beyde samsunda,pıaysaya gore cok uygun yapıyor ama hemde kesınlıkle guvenılır bı doktor,gelırsen paylasırız bır tupu super olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…