Dudak Dolgusu yaptıranlar

canım resim paylaşırmısın?

ayarlayabilirsem biriki fotoğraf yüzümün belli olmadığı o zaman albüm yaparım belki... meme büyütme ameliyatı oldugum için onun albümü var profilimde o yüzden yüzümle alakalı fotoğraf pek paylaşmak istemiyorum... olmazsa mail adresinizi özel mesajdan atın mailden göndereyim fotoğraf. albüm yaparsamda haber veririm size...

mail attım canım sana, umarım yardımcı olur fotoğraflar...

canım çok beğendim gerçekten doğal ve hoş sende hoş bi bayansın yakışmış
sen nerede yaptırıyorsun bunu ve sanırım geçici olarak yaptırıyosun kalım süresi nekadar ve fiyat nedir
biraz bu konuda da bilgilendirirsen beni çok sevinirim canm

Teşekkür ederim canım. Ben alsancakta Dr.Yasemen Fatih Amato ya yaptırdım.ben ilk 2009 başlarında yaptırmıştım 3 seansta yaptı yasemen hanım ilerleyen zamanlarda tatmin olmadım 2010 da tek seans daha yaptırdım... aslında 2 senede bir yenilenmesi gerekiyor ama ben 2010 da yaptırdığım için etkisi çok azalmadı o yüzden 3 ay önce tek seansla yenilettim şimdilik gerek duymuyorum bir seans daha ama belki 6 ay sonra falan yaptırabilirim. insanın gözü alışıyor zamanla ve tatmin derecesi düşüyor :)) oysaki eskiden hiç yoktu şimdi en azından üst dudağım var :))) aslında bu dolgunun etkili olduğu süre 2 yıldır 2 yıl arayla yeniletmen gerekebilir ama hiç bir zaman eski haline dönmüyor. mesela iki kere falan yeniletsen sonra artık hiç gerek kalmaz. kalıcı oluyor bir süre sonra. fiyatı 350 dolar... taksit yapıyorlar... istediğin sonucu alana kadar 1er hafta arayla 3 seansta yapıyor dolguyu...

merhaba hanımlar, ben bu cuma dudağıma dolgu yaptırıcam.iğnenin girdiği yerler sonradan acıyo mu? tecrübe eden bana aktarabilir mi lütfen, biraz korkuyorum

merhaba hanımlar, ben bu cuma dudağıma dolgu yaptırıcam.iğnenin girdiği yerler sonradan acıyo mu? tecrübe eden bana aktarabilir mi lütfen, biraz korkuyorum

asla acılı bir işlem değildir.hiç bir şey hissedilmiyor. yapılırkende uyuşturulduğu için zaten sinek ısırığı gibi bir his oluyor. Hiç korkulcak birşey değil...

asortic cim. bende fotoğraf istiyorum. gercekten çok merak ediyorum eminim cok güzel olmustur.

bide canım dediğin yerde 2 kişi paylasabilirmiyiz tüpü. bi arkadasım ve ben gercekten cok istiyoruz ama bi anda değilde yavas yavas büyütelim dedik. bi bilgin varmı

merhaba bende düşünüyorum istanbulda hangi hastane ve dr suan memnunmusun ve fiyatıı hakkında bilgi verisen cok memnun olurum çok riskli uygulamalar ve iyi sonuc almak istiyorum tesekkurler...

harika yaptıralı bıkaç ay olmus memnunmusun dr dan ve yapılan islemden hangi sehirde dr istanbul mu ve fiyatla ilgili işlemden sonrakı morarmalar ve sislik hakkında bilgilendirirsen cok sevinirim :)

nerde dr memnunmusun nur :) bende istiyorum ve 1 gundur tüm formları okudumm :)

hala memnunmusun

yaptırdınmı hayati akbasa ve memnunmusun nekadar süre kullandın ve fiyat bilgisi hakkında bilgi verirsen sevinirim :)

sierra yaptırdın sanırım necatı akbasa nasıl oldun kaça yaptırdın ve memnunmusun cvplarsan cok sevinirim yılbasından önce bende yaptırmak ıstıyorummm

siera nereye yaptırdınız ve güzel oldumu sanırım dr aysel can dimi söz ettiğiniz dr iyiyse bende haftasonu gitmek istiyorum lütfen cvp :)

msj attım nisan sana,150 euroya yapıomus,bı tup u 2ye bolerız:))ıns guzel olur haftaya gelıcem nasıpse ıst a ,beraber gıderız ins

nerde yaptırdın paylaşırsan sevinirim ve kaça yaptırdın bende haftasonu düsünüyorum :) umarım sorunlu olmaz cok arkadas sorun yasamız bunlar şakaya gelmiyecek seyler :s...

ameliyata gerek yok kalıcı yaptır yeniletmekten ,6 ayda bir para vermekten, yok yapıldıgı zaman şişti ,eriyince küçüldü derdinden kurtul 6yıl oldu b en yaptıralı manyak memnunum
şekil 1-a

asortic cim. bende fotoğraf istiyorum. gercekten çok merak ediyorum eminim cok güzel olmustur.

benim profilimde dudaklarım için bir albüm yok o yüzden profilimde göremezsiniz. Meme büyütme ameliyatı olduğum için daha çok o konuyla ilgileniyorum bu forumda o yüzden onun fotoğraf albümü var ) eğer yaptırmayı düşünüyorsanız bana özel mesajdan mail adresinizi yazın size mailden göndereyim fotoğraflarımı....

bide canım dediğin yerde 2 kişi paylasabilirmiyiz tüpü. bi arkadasım ve ben gercekten cok istiyoruz ama bi anda değilde yavas yavas büyütelim dedik. bi bilgin varmı

vallahi sanmıyorum öyle bişey yapacağını yada yaptığını yani hiç bir fikrim yok ilk defa duydum doktorun yardımcısına telefonla sorun bence. zaten yavaş yavaş yapıyor dediğim gibi 1 er hafta arayla yapıyor. biranda büyümüyor yani dudak. hem insanın gözü alışıyor hemde yeterli büyüklüğü kendin ayarlayabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…