canım resim paylaşırmısın?
canım resim paylaşırmısın?
mail attım canım sana, umarım yardımcı olur fotoğraflar...
canım çok beğendim gerçekten doğal ve hoş sende hoş bi bayansın yakışmış
sen nerede yaptırıyorsun bunu ve sanırım geçici olarak yaptırıyosun kalım süresi nekadar ve fiyat nedir
biraz bu konuda da bilgilendirirsen beni çok sevinirim canm
merhaba hanımlar, ben bu cuma dudağıma dolgu yaptırıcam.iğnenin girdiği yerler sonradan acıyo mu? tecrübe eden bana aktarabilir mi lütfen, biraz korkuyorum
mail attım canım sana, umarım yardımcı olur fotoğraflar...
Canım kendi fikrini belirt ama doktorunda ne söyeyeceği önemli elbette.Doktoruna güvendiğin için daha rahat olmalısın.Sen site resimlerine boş ver.Çünkü hepimizin dudak yapısı , şekli farklı .Örneğin çok büyük bir dudağın her tarafına dolgu yapılırsa dudak çok daha büyük olur.Küçük ağızlarda biraz kenarlara ve daha çok orta kısma vermek daha güzel bir sonuç veriri. Bu durumu doktorunla birlikte kararlaştırmalısın.Cuma resim koymayı unutma sakın :)) Bir de aklında bulunsun .V kısmına fazla yapıldığında dudak daha kalkık duruyor.Senin beğenin burada çok önemli.Ben biraz yukarı kalkık dudakları beğendiğim için bu şekilde önerdim.Ama kalkık dudak sevmiyorsan eşit bir uygulama daha uygun olur.Bu da ablandan sana küçük bir öneri canım :))Hadi bakalım güzel resim ve haber bekliyoruz.Çok güzel olacak eminim .Dolgu seçimin için seni kutluyorum.çok yerinde ve harika bir karar verdin canım.Cuma gününü bende sabırsızlıkla bekliyorum...
sağol tekrar canım,nazolabial çizgilerimde bir taraf diğerinden daha derinmiş doktor söyledi yoksa ben farketmezdim,belki de 1 cc tek tarafa kullanıp diğer 1 ccyi de diğer tarafta ve dudakta kullanmayı planlıyor,bilemiyorum.aslında dediğin gibi canım az olması sorun diil,ekletilir,yeter ki simetrik olsunayyyy çok heyecanlıyım yaaaa :))
bu arada iyi ki varsın cnm,mucxxxx
Arkadaşlar ben bugün üst dudağıma dolgu yaptırdım.Çok güzel oldu abartılı değil. Birkaç saat olmasına ramen çok şişlik yok
yapılırken acı oldu ama 5 dk sürdü diyebilirim.Umarım erken erimez dr um 1 sene kalır dedi.Aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi
Arkadaşlar ben bugün üst dudağıma dolgu yaptırdım.Çok güzel oldu abartılı değil. Birkaç saat olmasına ramen çok şişlik yok
yapılırken acı oldu ama 5 dk sürdü diyebilirim.Umarım erken erimez dr um 1 sene kalır dedi.Aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi
merhaba kızlar.
mayıs basında teosyall kiss'le dolgu yaptırdım sadece üst dudağıma. gayet memnunum, aşırı bir problem yaşamadım.
ağustosa giriyoruz ve iki buçuk ayda henüz herhangi bi erime küçülme falan da yaşamadım.
maddeden de doktorumdan da memnunum. yurtdışına çıkacağım 6 aylığına. çıkmadan bi kez daha yapıp daha dolgun dudaklarla gitmek istiyorum açıkçası :) şu an normaller.
yine de öneriniz fikriniz varsa öğrenmek isterim.
başka madde yaptırıp sorun yaşayan ya da memnun olan öneren var mıdır?
birde aranızda hayati akbasa yaptırmıs olan varmı dudak dolgusunu,petek dinçözunkını o yapmıs dogal duruyor ama,kalıcı dolguların fıyatlarını ne kadar normalde,ben cok az yaptırıcam tek basınma şişe zıyan olucak
hayati akbas bu konuda cok iyiymis,docent zaten adam,petek dinçözünkinide o yapmıs cok dogal duruyor,arastırdım hayati beyden memnun herkes,gecıcısı 3 ay kalıyor enfazla 5 6 ay, 750 cıvarı,kalıcısı daha mantıklı gelıyor bana,ama tek basıma 1.500 cıvarı tutarmıs fazla gelıyor bi ortak bulmam lazım:)))yarın gorusucem hayatı beyle tekrar,bı sıse bana cok fazla ben bellı belırsız su damlası denılen cınsten yaptırıcam o sekılde dudaga bı hosluk dolgunluk verıyor abartılı olmadan,umarım guzle dururr
hayati akbas bu konuda cok iyiymis,docent zaten adam,petek dinçözünkinide o yapmıs cok dogal duruyor,arastırdım hayati beyden memnun herkes,gecıcısı 3 ay kalıyor enfazla 5 6 ay, 750 cıvarı,kalıcısı daha mantıklı gelıyor bana,ama tek basıma 1.500 cıvarı tutarmıs fazla gelıyor bi ortak bulmam lazım:)))yarın gorusucem hayatı beyle tekrar,bı sıse bana cok fazla ben bellı belırsız su damlası denılen cınsten yaptırıcam o sekılde dudaga bı hosluk dolgunluk verıyor abartılı olmadan,umarım guzle dururr
msj attım nisan sana,150 euroya yapıomus,bı tup u 2ye bolerız:))ıns guzel olur haftaya gelıcem nasıpse ıst a ,beraber gıderız ins
ameliyata gerek yok kalıcı yaptır yeniletmekten ,6 ayda bir para vermekten, yok yapıldıgı zaman şişti ,eriyince küçüldü derdinden kurtul 6yıl oldu b en yaptıralı manyak memnunum
şekil 1-a
asortic cim. bende fotoğraf istiyorum. gercekten çok merak ediyorum eminim cok güzel olmustur.
bide canım dediğin yerde 2 kişi paylasabilirmiyiz tüpü. bi arkadasım ve ben gercekten cok istiyoruz ama bi anda değilde yavas yavas büyütelim dedik. bi bilgin varmı
benim profilimde dudaklarım için bir albüm yok o yüzden profilimde göremezsiniz. Meme büyütme ameliyatı olduğum için daha çok o konuyla ilgileniyorum bu forumda o yüzden onun fotoğraf albümü var) eğer yaptırmayı düşünüyorsanız bana özel mesajdan mail adresinizi yazın size mailden göndereyim fotoğraflarımı.... [/
ben,m mesaj sayım yeterli canım.sen bana mail adresini gndersen olmaz mı :??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?