Dudak Dolgusu yaptıranlar

kızlarrr mrb... ben de dudak dolgusu yaptırdım, çok da memnunum sonuçtan ama işte bi kaç ayda bir yeniletmek gerekiorr... yazdıklarınızı okuyamadım ama aranızda dudak estetiği yaptıran var mı? ameliyat olup sürekli dolgu yaptırmaktan kurtulsam mı die düşünüorum da :26:
yaptıran varsa fikirlerini almak isterim

ameliyata gerek yok kalıcı yaptır yeniletmekten ,6 ayda bir para vermekten, yok yapıldıgı zaman şişti ,eriyince küçüldü derdinden kurtul 6yıl oldu b en yaptıralı manyak memnunum
şekil 1-a

ameliyata gerek yok kalıcı yaptır yeniletmekten ,6 ayda bir para vermekten, yok yapıldıgı zaman şişti ,eriyince küçüldü derdinden kurtul 6yıl oldu b en yaptıralı manyak memnunum
şekil 1-a

cnm nerde kaça yaptırdın? bilgi verebilirsen çok sevinirim.. bu arada dudakların harika görünüor maşallaahhh

cnm nerde kaça yaptırdın? bilgi verebilirsen çok sevinirim.. bu arada dudakların harika görünüor maşallaahhh

güzel sözlerin için teşekkürler ben Adana'da yaşıyorum burda yaptırmıştım dr Muhittin Aktaş 500euroya fiyuat yine aynı yurtdışından geldigi için

keşke istda olsyamışşşş, hemen giderdiimmm, istda bi dr araştırayım ben en iyisii.. çok tşk ederim cnm...

asortic cim ya, şişme oldu mu ilk yapıldığı zamanlarda. ben çalıştığım için korkuyorum işeöyle gitmek zorunda kalırım diye. bir de ördek dudak oluyor ya bazen, neyle ilgili acaba bu, yapanla mı yoksa dudak yapısıyla mı?

Kıyamam canım yaaa ( inan senin durumundan cok etkilenip vazgectim parcalıyodum kendimi yaptramak için .. umarm bugün girersin vee durumu yazarsın merak içerisnde seni bekliyorumm ((((

merhaba ,, kk siteye girmedim cevabım geç oldu,, tabi gittim merkezi,, karşımda sahta gülümseme ile olabildigince samimi davranan kişiler,, durumu uygun bi lisanla anlattım ( bakın dr hanım benim dudaklarım zaten kalın ben çok dolgun dudaklar istedigim için size geldim,,, ama görüyorsunuz sonucu dudaklarım eski kalınlıgına döndü diyince,, aaa lütfen dudaklarının kalınlıgı gayet iyi demezmi iyi de bu benim zaten var olan dudaklarımdı dedim.ve allahtan yanımda cep telefonun daki eski resimelrim mevcuttu,, son kere daha üzeriden rütüş geçelim ama bu son dedi,, kısaca bi daha gelme demek ve bu 3. gidişimdi,, ilk 4,,5 gün gayet mennun kaldım, dudaklarımdan. Bu arada gene çokkkkkkk uygun bi dille sitemizden ve resim bekleyen siz arkadaşlarımdan,, ve sitede dudaklarımın eski halinden bahsetmiştimki dr hanım bu defa bu problem çıkarsa hiç çekinmeden gelmemi istedigini söyledi vay be KK KULÜBÜ sen nelere kadirsin ,, Tabiki önümüzdeki hafta tekrar gidecem,, bu sefer rutüş mütüş kalsın.. ben paramı rica ediyimmmmm,,, gelişmeleri paylaşacam

Bu arada bi dolgu zede olarak tavsiye mutlaka burun estetiginde oldugu gibi öncesi sonrası resimlerinizi mutlaka çektirin.Egerki bi sorun yaşarsanız kendinizi savunma hakkınız olsun,,, hadi ben kaçarrrrrr iyi sabahlar

ilk yaptırdığımda şişlik değilde morarma oldu oda iğne yapılan yere kanamasın diye çok parmakla baskı yapıldı o yüzden sonrakilerde hiç bir morarma olmadı. sanırım doktorla ve kişinin bünyesiyle çok alakalı bi durum bu. şişlikte mutlaka hafif oluyordur ama bu anlaşılmıyor hatta o şişlik inmesin isteniyor 1 hafta arayla 3 kez yapılıyor zaten. Bence gayet rahat yaptırıp işe gidebilirsin... ))

Teşekkürler cnm benim, 24 üne randevu aldım bakalım, nasıl olcak. Paylaşırım akşamına )

kızlar bende yaptırmak istiyorum ama cok kararsızım. gercekten coookk küçük dudaklarım varr

siera canım özel mesaj atamıyorum o yüzden buraya yazdım nerde yaşıyosun ben izmirdeyim de

siera canım özel mesaj atamıyorum o yüzden buraya yazdım nerde yaşıyosun ben izmirdeyim de

niyetiniz varsa bence hiç tereddüt etmeden dr. yasemen fatih amato ya gidebilirsiniz. sonuçtan memnun kalırsınız. ben çok çok çok memnunum... kimse anlamıyor dolgu olduğunu ben söylemedikçe ama çokda güzel duruyor özellikle yandan

ücretleri nekadar canımm

canım resim paylaşırmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…