- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- 658
- Konu Sahibi emellce
-
- #2.381
kızlarrr mrb... Ben de dudak dolgusu yaptırdım, çok da memnunum sonuçtan ama işte bi kaç ayda bir yeniletmek gerekiorr... Yazdıklarınızı okuyamadım ama aranızda dudak estetiği yaptıran var mı? Ameliyat olup sürekli dolgu yaptırmaktan kurtulsam mı die düşünüorum da :26:
Yaptıran varsa fikirlerini almak isterim
ameliyata gerek yok kalıcı yaptır yeniletmekten ,6 ayda bir para vermekten, yok yapıldıgı zaman şişti ,eriyince küçüldü derdinden kurtul 6yıl oldu b en yaptıralı manyak memnunum
şekil 1-a
cnm nerde kaça yaptırdın? bilgi verebilirsen çok sevinirim.. bu arada dudakların harika görünüor maşallaahhh
merhaba arkadaşlar,
ben sizlerle bu konu hakkındaki tecrübemi paylaşmak istedim.... benim üst dudağım hiç yok denecek kadar inceydi fakat alt dudağım kalındı.... bende 3 yıl önce kafaya koyup bi gün İzmir'de Dr. Yasemen Fatih Amato ' ya gittim.... sadece üst dudağıma dolgu yaptırdım.... birer hafta arayla 3 kez yaptı... sonuç mükemmeldi.... kimse anlamıyor çok doğal oldu ve gerçekten orantılı oldu.... 2 sene dayanır demişti benim zamanla gözüm alıştığı için sanki inmiş gibi geliyordu yada biraz inmişti bilmiyorum 1 sene sonra gidip 1 seferlik dolgu yaptırdım yine çok güzel oldu....yine geçtiğimiz aylarda biraz hafiflediğini hissetim ve ihtiyaç duydum 2 ay önce gittim tekrar tek seans dolgu yaptırdım ve yinee süper oldu... çok doğal gerçekten kimse anlamıyor ve ben söyleyincede şaşırıyorlar, hiç belli değil diyorlar.... ve gerçekten çok dayanıklı öle 3-5 ayda geçmiyor yani etkisi.... Yasemen hanımı şiddetle tavsiye ederim bu işin uzmanı zaten tecrübesi tartışılmaz. ben gittiğimde yarım saat duruyorum 10 dk uyuşturucu krem sürülüyor onu bekliyorum uyuşmasını iğne yapıyor 15-20 dk da buz tutuyorum... o yarım saatte yasemen hanım en az 5 kişiye botoks-dolgu yapıyor o arada 2 kişiyide muayene ediyor o kadar yoğun ve işinde başarılı bir doktor yani, İzmir'de bu işlerde ilk sırayı kapar....
Kıyamam canım yaaa( inan senin durumundan cok etkilenip vazgectim parcalıyodum kendimi yaptramak için .. umarm bugün girersin vee durumu yazarsın merak içerisnde seni bekliyorumm ((((
asortic cim ya, şişme oldu mu ilk yapıldığı zamanlarda. ben çalıştığım için korkuyorum işeöyle gitmek zorunda kalırım diye. bir de ördek dudak oluyor ya bazen, neyle ilgili acaba bu, yapanla mı yoksa dudak yapısıyla mı?
ilk yaptırdığımda şişlik değilde morarma oldu oda iğne yapılan yere kanamasın diye çok parmakla baskı yapıldı o yüzden sonrakilerde hiç bir morarma olmadı. sanırım doktorla ve kişinin bünyesiyle çok alakalı bi durum bu. şişlikte mutlaka hafif oluyordur ama bu anlaşılmıyor hatta o şişlik inmesin isteniyor 1 hafta arayla 3 kez yapılıyor zaten. Bence gayet rahat yaptırıp işe gidebilirsin...))
Teşekkürler cnm benim, 24 üne randevu aldım bakalım, nasıl olcak. Paylaşırım akşamına)
siera canım özel mesaj atamıyorum o yüzden buraya yazdım nerde yaşıyosun ben izmirdeyim de
siera canım özel mesaj atamıyorum o yüzden buraya yazdım nerde yaşıyosun ben izmirdeyim de
ben samsundayım canım,hayati beyde samsunda,fbm klinik nettende arasıtrabilirsin,kendı ozel sıtesı var
niyetiniz varsa bence hiç tereddüt etmeden dr. yasemen fatih amato ya gidebilirsiniz. sonuçtan memnun kalırsınız. ben çok çok çok memnunum... kimse anlamıyor dolgu olduğunu ben söylemedikçe ama çokda güzel duruyor özellikle yandan
niyetiniz varsa bence hiç tereddüt etmeden dr. yasemen fatih amato ya gidebilirsiniz. sonuçtan memnun kalırsınız. ben çok çok çok memnunum... kimse anlamıyor dolgu olduğunu ben söylemedikçe ama çokda güzel duruyor özellikle yandan
ücretleri nekadar canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?