Dudak Dolgusu yaptıranlar

canım sitede yeniyim özelden gönderemiyorum sanırım msj sayımı yeterli görmediler ben işten 12 de çıkıyorum anca 12:30 da orda olabilirim uyarmı size.. slogan dedginiz nasıl bişi ve kaç kişiyiz ???

arkadaslar merhaba,bana da bilgi verirmisiniz yasemen estetik ile ilgili kac ay gidiyor fiyati nedir??

Kizlaaar, ceza yemistim siteden, giremedim kac gundur. Cezami yattim geldim hihihihi... Selam tekrardan. Kizlar Aquamid den bahsetmissin, onun icin uyarmak istedim. Bizim burda Hollandada yasaklandi o cunki cok enfeksiyon kapiyormus. Bu yuzden aquamid yerine aqualift tercih ediliyor....

arkadaslar merhaba,bana da bilgi verirmisiniz yasemen estetik ile ilgili kac ay gidiyor fiyati nedir??

canım kaç ay gittigini bilmiyoruz onların söyledikleri ortalama 9-12 ay gittigi ama bünyeye göre degişiyor tabiki geçicilerin 750 tl sormuştum ama tabiki oraya yaptıran birinden yorum alsak daha saglıklı olur bence

aaa genelde kalıcı isteyenler için Aquamid öneriyorlar çok şaşırdım şimdi :18: zaten yurt dışında yasak olan herşey Türkiye de yazık ...

canım sende mi izmirdensin ? yasemen estetiğin fiyatı yanılmıyorsam 350 dolardı .

kızlarrrrrrrrr cumartesi bize katılacak izmirli arkadaşlar varsa msj atsın bana :)

Bende üst dudagıma yaptırmak istiyorum yaaa....

yok cnm ben yurtdisinda yasiyorum ben Istanbula gelicem 1 bucuk ay sonra yani kesin bakiyorum artik bulamazsam fikir alamazsam ertelicem hatta bir arkadas ariyorum birlikte yaptiricak ama kesin biri olmali beni yari yolda birakmasin mumkunse birde hic anlamiyorum kac ay gider,cesitleri nedir bogazici estetik merkezine sordum 400 tl demisler ne ay ne cesit belirtmisler Emre bey benim doktorum emre ilahn burnumu yapmisti ona sorucam gittigimde bakalim baskada bilgim yok

Arzummmm canım benim, bende sana soracaktım hic yaptırdın mı diye. Seninde böyle seylere meraklı olduğunu tahmin etmiştim kiz bende cok kötü taktım yaa, ille yaptircam. Sırf bunun için gelicem TR ye. Bir ay daha beklemem lazım yeni estetik oldugum için. Botox filan hepsini yaptirip gelicem inşallah.. Sen yaptırırsan haber et bize, kime yaptırdın filan. Senin doktor yapıyormu acaba? Hasan emmi yani.. öptüm seni canimmmm

kalıcı mı yoksa geçici mi düşünüyorsun balım ?
tatlım mail atıp hangi dolgu maddesi kullandıklarını ,kalıcık sürelerini sorup, ona göre gelsen senin için daha iyi olur .
bende sloganda ortak yaptırcaktım ama online değil bir tüp bana çok fazla gelir.

Canım ben dudaklarıma hiçbirşey yaptırmadım.Ama çarşamba günü yaptıracagım valla Üst dudagım bana göre çok ince,alt fena degil.Sadece üst dudaga yap dedim ama sanırım altada yapar yani Hasan emmi Ay çok güldüm Evet canım valla ben Hasan beyden başkasına yaptırmam valla Hasan bey tabiki herbirşeyi yapıyor kıızzz Yaptırdıktan sonra haberdar ederim sizi

Canımmm..... Kalıcı düşünmüyorum.Cesarette edemem zaten Geçici olacak canımın içi.Herhalde 3-6 ay gibi.Tam detayları konuşmadık aslında.Ben sürekli ikna etme çabasındaydım çünkü Pek yapmak istemiyor,çok şımarttı beni Hasan bey size gereksiz olan bütün işlemlerden vazgeçirmeye çalışıyor,asla aman istiyor,paramı aliyim yapiyim asla asla demez yani sagolsun... Artık çarşamba günü belli olacak,bakalım nasıl olacak...Meraktayım,bilgi veririm size

kızlar aquamid in kalıcığı 3 5 yıl arasında değişior ömür boyu kalıcı deil öle düşünüosunuz ama yarı kalıcı die geçior gruplandırmada. Kalıcı istıosanız permalip dudak implantı yaptırtacaksınız. 15 20 yıl ömrü var.
Permalip yumuşak ve tek parça silikondan ve özel bir kapsül içinde olduğundan, doku içinde yayılma ya da patlama gibi bir ihtimal bulunmuyor. Permalip uygulaması sonrasında, dudaklarda hafif bir şişme ve gerginlik görülüyor. Uygulama yapılan kişiye bağlı olarak hafif morluklarla karşılaşılmakla birlikte takip eden birkaç gün içinde bu morluklar geçiyor. İsterse çıkartılabilior. Çünkü dolgu giby dudagğn içine yayılmıor arkadaşlar parça halinde.

Kiz sen Nicole Kidman in dudagini gordun mu? O yaptirmis ama acayip igrenc duruyor. Buyuk konusmayim ama hic yaptirmazdim.

Hmmmm...Ebru Polat'ın dudagındakiler protezdi o zaman.Çünkü geçen magazin programında dudağından çıkarttı diye bir cümle duymuştum.Hatt dudak iç tarafındaki dikişleri gösterdilerde feci duruyordu Asla dudaklarıma protez taktırmayı istemem,ebrununkiler mahvoldu yahu...En iyisi yine geçici olan diye düşünüyorum.Bakalım,belki yaptırınca çok hoşuma gider biraz daha uzun süreli olanları düşünebilirim Bekleyelim,görelim

Kiz sen Nicole Kidman in dudagini gordun mu? O yaptirmis ama acayip igrenc duruyor. Buyuk konusmayim ama hic yaptirmazdim.

canım acaba yeni yapılmış hali diye mi kötü duruyor,ben de gördüm bikaç öyle halini.

Ay,ben görmedim kızlar...Foto eklesenize,bizde görelim nasıl olmuş...Anam ben bunları duyunca çok tırsıyorum :18:

Ya birde dudak dolgusu yaptıran arkadaşlar...Foto eklesede görsek,fikir olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…