Dudak Dolgusu yaptıranlar

hayırlı olsun canım mükemmel olmuş.bayıldımmm.her ten bir değil biliyorsun ufaktan alerji yapmış olabilir.hiç üzülme geçer o ama çok yakışmış:)

Teşekkürler Canım evet benmki baya bi hassas çıktı ...Morluklar geçti sayılır arkadaşlar ohhhh be dünya varmışşş

vallahi süper olur canım aslında belkim öyle bişi vardır sormak lazım toplu gidince indirim yapıyorlarmı diye soralım bence. yok bayan öyle bişi demedi 8-12 aylık dedi ama tabiki bu ortalama daha çok bünyeye baglı dedi o yüzden 1-2 senelik diyorlarsa oda en fazla 1 sene dayanıyordur bence vallahi benim para hazırda araştırıyorum daha canım :26:

tatlım biz sloganla yasemene görüşmeye gideceğiz, sende uygunsan gelsene :) hem fikir edinmiş oluruz hem de indirim yaptırırız :)
valla bende molalı ve yasemen arasında kaldım :26: başkada bildiğim bir yer yok .senin görüştüğün yerler olursa ,lütfen bilgilendir bizi canım :)

aa tabiki gelmemmi özelden numaralaşalım ayarlayıp bir gün gidelim tabiki siz bir gün ayarlamadıysanız ! evet bende o iki ismi çok duydum ve ebru durmuş myra estetik adında bir doktor daha duydum ama orayla görüşemedim cumartesileri doktor yokmuş anca hafta içine oda çalışıyorum işten izin almam gerekicek yani duyduklarım bu üçü benimde ve inşallah iyidir ama görüşmek lazım dedigin gibi canım ..

ha birde fahri mola ve yasemen estetik aynı binada dalar haberin olsun yani aynı gün randevu alabiliriz olursa ..

ha birde fahri mola ve yasemen estetik aynı binada dalar haberin olsun yani aynı gün randevu alabiliriz olursa ..

canım sitede yeniyim özelden gönderemiyorum sanırım msj sayımı yeterli görmediler ben işten 12 de çıkıyorum anca 12:30 da orda olabilirim uyarmı size.. slogan dedginiz nasıl bişi ve kaç kişiyiz ???

aaa tatlım 2 side aynı binadalar mı işte bu süper oldu .2 yerlerde görüşürüz
sloganlada ben henüz konuşmadım ama uyar galiba .saat 13:00 a kadar açıklarmış :) şu an sen ,ben ve kk daki diğer arkadaşımız slogan toplam 3 kişiyiz .bir kişi daha vardı izmirli o da gelir mi bilmiyorum .

bende yaptırmak istiyorum ama his kaybından çok korkuyorum

Canım bende çok korkuyordum,ama geçio merak etme,dişçiye gittiğimizde dişçinin yaptığı uğuşturucu iğne gibi düşün... ee...sonunda istediğin dudaklara sahip olmak var

hahaha canım slogan deyince ben başka bişi anladım nick miydi o .. tamam süper öteki arkadaşa da bir sor istersen hepbirlikte gidelim cumartesi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…