Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ay,ben görmedim kızlar...Foto eklesenize,bizde görelim nasıl olmuş...Anam ben bunları duyunca çok tırsıyorum :18:

Canim tirsacak birsey yok, ben sadece silikondan tirsarim cunki cok igrenc duruyor (Nicole Kidman bacimizda gorundugu gibi). Bende gecicilerden yaptircam ve begenirsem kalicilardan yaptirmak istiyorum ama cogu doktorlar kaliciyi tavsiye etmiyor topaklaniyor diye. Ben Juvederm ultra yada Teosyal yaptircam. Kiz ben birsey yaptirmadan once iyice arastirir oyle yaptiririm. Emre Ilhani bulmadan once 6 yil doktor aradim, bir dusun yani, okadar pimpirikliyim. Korkacak birsey yok, ben bir ay daha gecsin, paralarimida biriktireyim, geliyorum Turkiyeye insallah...Brezilya fonu, dudak dolgusu, yuzdeki cizgilere dolgu derken, bir metamorfosa girip cikicam anliyceeen Bence yaptir yani ama Arzum fazla guzellesme yafsss, yeter bu kadar anacim.

Güzelleşeyim derken bu hale geldi
Yaklaşık 15 yaşından beri “beden algı bozukluğu” sendromu yaşayan ve vücudunda devamlı kusur bulan 30 yaşındaki Lauren Smalley, bu nedenle sürekli yaptırdığı dudak dolgusunun kurbanı oldu.

Dolgudaki ‘bio-Alcamid maddesi yüzünden dudaklarında küçük tümörler oluşunca üst dudak dolgusu çıkarılan Smalley’in yüzünde korkunç bir yara izi kaldı. Genç kadını şimdi uzun ve pahalı bir tedavi süreci bekliyor. (Hürriyet)

bunu okuyunca korktum valla :18::18::18::18:

benim dudaklarım buna çok benziyor ,normal kalınlıkta boyutu .

ama istediğim böyle ,hafif üst dudağımda kalkık alt dudağım ise daha dolgun olsun istiyorum acaba değer mi :44:cumartesi 2 yerle görüşmeye gideceğiz bakalım ne diyecekler .

Son düzenleme:

kuzuuum sen izmirdemisinnn
bende aynen üst kalkık olsun istiyorum alt dudağım zaten çok kalın
üstte kalın ama şekilsiz gelio bana: (
bana nolluuuuuuuuuuuuurr fiyat bilgilerini gönder dr. adı falan
belki de birlikte yaptıtrırızzzz
cesaret olur: ))

kuzuuum sen izmirdemisinnn
bende aynen üst kalkık olsun istiyorum alt dudağım zaten çok kalın
üstte kalın ama şekilsiz gelio bana: (
bana nolluuuuuuuuuuuuurr fiyat bilgilerini gönder dr. adı falan
belki de birlikte yaptıtrırızzzz
cesaret olur: ))

tatlım izmirdeyim ,sen de mi izmirdesin aaaa süperto

kuzummm biz bu hafta cumartesi 12.30 -13.00 arası kk dan bir arkadaşla ön görüşmeye gideceğiz .ücretsiz zaten ön görüşmeler sende kopup gelsene.
banada 1 tüp fazla gelir tatlım ,o yüzden tüğü bölüşecek birisini bulamazsam yaptırmam . çünkü az birşey uygulatcam .
dur sana özelden yaklaşık verdikleri fiyatları yazayım

bende yaptırmak istiyorum ama hiç araştrmadım ne kadar kalıcı nedir ne değildir.
şimdilik cmts gelemem izmirde olmıcam canım ama bana gelişmeleri yaz takip ederim
tem,z kaliteli olsun megan fox olsun bana uyar: )))
banada tam tüp fazla gelir zaten

ok kuzum gelişmeleri sana yazarım .
tatlım kalıcıyı üstüne parada verseler yaptırırmam ,geçiciden bile tırsıyorum :18: geçiçilerin kalıcılarıda bünyeye ve dolgu maddesine göre değişiyormuş galiba :44:

meganda kimmiş pehhhh ,angelinadan aşağısı beni kesmez valla

merhaba herkese,

arkadaşlar foto eklemeyi bilmiyorum ama 1 bakayım hemen

arkadaşlar ben geçen sene hyaluronic asitle yaptırdığım dudak operasyonumun önce-sonra fotoğraflarını sizinle paylaşmak istiyorum bu fotoğraflar işlemden 1 hafta veya 10 gün sonra çekildi sanırım

iyi geceler herkese fotolarımı paylaşmak istedim

bu arkadaşlarımızınkini bulabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ama benim dudaklarım zaten kalın ben şekil istiyorum üst dudakların uçları yukarı doğru ya mesela öyle
yapabiliyorlar mı

senin istediğin Doutzen dudağı gibi kalkıklık mı ?

benim isteğimde tek şeyde böyle millanınkisi üst dişlerimin görünmesi.herkesin beklentisi farklı işte .

Son düzenleme:
Arkadaşlar aranızda kalıcı permalip dudak dolgusu yaptıran var mı ? Ve herhangi bir zararı var mıdır ? Vücuttan alınan doku enjekte ediliyor diye biliyorum fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız :):)

millanın herşeyi çok güzel valla,bence dünyanın en güzel kadınlarından. dudakları dolgu mu onun ? :26: doutzen dudağı kötü,yapay duruyor. :18:

Son düzenleme:
Arkadaşlar aranızda kalıcı permalip dudak dolgusu yaptıran var mı ? Ve herhangi bir zararı var mıdır ? Vücuttan alınan doku enjekte ediliyor diye biliyorum fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız :):)

permalip başka bişey diye biliyorum. ince bir silikonu yerleştiriyorlar dudak içine istediğin boyutta. pek akıl karı gibi görünmüyor. vücuttan alınan yağla yapılan bi kadın görmüştüm çok güzel duruyordu dudakları,eskiden ip gibiymiş. ama 3 kere tekrar edilmiş yağ. yani bikaç kere yapılması gerekiyor,sonrasında ise ömürboyu kalıyor.

millanın herşeyi çok güzel valla,bence dünyanın en güzel kadınlarından. dudakları dolgu mu onun ? :26: doutsen dudağı kötü,yapay duruyor. :18:

tatlım ben de millayı çokkkk beğenirim .bu kadında estetik yok benim asıl yaptırmak istememin nedeni konuşurken üst dişlerimin pek görünmemesi
belki dolgu yapırırsam milla gibi üst dişlerim görünür diyorum,o yüzden ekledim .

bir de bu arkadaşımız yaptırmış .

valla son eklediğin dudak iyiymiş baya kalın dolgun güzel
hemde izmirde yaptırmışşş
:86:
tatlım sen burayada sorcakmıydınnn: )
sor bence ya benim istediğim dudak

Eklentiler

• $dud.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…