Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-estetigi/71916-dolgu-restylane-2.html#post2274135 linki okursan Sensiii diye bir arkadaş Güner beye kalıcı dolgu bioalkamid (AQUAMİD türevi bir madde . )yaptırmış .Çok memnun kaldığını yazmış canım.

yokmu ılgılenen kımse

ya bu dudak astrma ne oluyo dolgu yaptrcamda aysu kayacı gıbı olur dıye korkuyorum nasıl olsa cok doğal durur tavsıye edebılcke olan var mı cok arastrmadımda hafıf kalın dursun ıstıyorum

ben 4 gün önce yaptırdım dudak dolgusu. doktor hylonic asid kullandı. 2. seferi de biraç gün sonra yapacak. toplam 1 şişe kullanmış olacak. markası o... ile başlıyor aklımda tutamadım. ama arkadaşlar dudağında uçuk mu oldu diye soruyorlar bu normal mi acaba?

arkadaşlar hiç mi dudak dolgusu yaptıran yok, varsa memnun olan paylaşırsa sevinirim.

dudak dolgusunu öncelikle mümkün olduğu kadar kısa süreli yaptırın bence yakışırsa sonra dan kalıcı dolgu yaptırırsınız oda vücuttan alınan bi yağlamı ne yapılıyomuş yalnış bilmiyosam ..

kızlar ben yaptırdım yaptırdığım dolgunun adı juvaderm di ve doktorumda caddede adı Fikret Çelik ti bi tüpü arkadaşımla beraber paylaştık ve aradan 1 yıl geçmesine rağmen hala geçmedi.
doktor dudağıma orantısız sıktığı için dudağım yamuk oldu ve geçmesini beklesemde geçmedi.
yaptırmanızı hiç önermiyorum inanın bana doğal daha güzel.

jayjay nasıl enjekte ettiğini açıkçası çok dikkat edemedim acıma korkusuya ve tecrübesiz olduğum için. ama kesinlikle dudak üstü oluklara yapmadı. kullandığı dolgu maddesi fortelis diye bir marka. hyloronic asitmiş geçici yani. dudaklarımı aralayıp gerince hafif top top belli oluyor dolgu yerleri. aralarında hafif çukurlular oluşuyor. bu dediklerim sol dudağımın çerçevesinde değiş iç tarafında oluyor. kaşlarımı kaldırtmak için botox da yaptırdım kaşlarım kalktı gerçekten ama o da öyle estetik falan kazandırmadı

teknigi bilmesi lazım

Son düzenleme:
merhaba

cok uzuldum senın duygularını anlayabiliyorum cunku daha once baska bir doktora dudak dolgusu yaptırdıgımda benimde igrenc olmustu hatta hayatım kararmıstı diyebilirim.
Cabuk gecsin diye masaj falan yaptım evden cıkmadım ...

Ben Naci beyi ilk botox yaparak tanıdım
İlk yaptırdıgımda farkı cok anlamadım ama 2. sefer yaptıgımda sanki yuzum parladı aydınlandı kaslarımda azıcık kaldırdı ,kimsede farketmedi sadece sende bugun birsey var diyorlar ve bende asıl bunu ıstıyorum :)

En son botox icin gittigimde korkarak dudak dolgusu yaptırıcam olur mu dedim cunku onceki baska doktora yaptıgım dolgu cok kotu oldugunda Nci beye kostum bu nasıl cıkar diye sormusdum
Dolguyu baska biri yapmıs olmasına ragmen beni sakinlestirdi sagolsun :)
Herneyse Naci bey guzel olur diyice risk alarak yaptırdım juvederm kullandı
Ve inan cok guzel oldu ve hala dudaklarım dolgun
6 ay gecsin tekrar yaptırıcam .
Dolguyu once cerceveye yaptı sonra iceri yaptı ama bende zaten cerceve istiyordum .

Onun icin Nci beye yaptırdıgını duyunca sasırdım demekki bu isler biraz sansmı nedir?

bundan 10 sene once burun konusunda prof ve unlu bir doktora burun yaptırdım igrenc oldu ve su anda kimse dokunmaya cesaret edemıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
jay jay ve selin teşekkür ederim mesajlarınız ve verdiğiniz bilgiler için. belki de benim daha çok direktif vermem gerekiyor dudak dolgusu yaptırıken ama benim ilkti ve tecrübesizdim tabi. selin juvederm dolgu yapmadı bana farklı bir dolgu kullandı "fortelis" ben sorunca kutusunu gösterdi acaba neden kişiyden kişiye kullandığı dolgu maddeleri değişiyor ki...

rica ederim ayshece
tabi biraz şans

Son düzenleme:
birkaç gün önce teyzem duduaklarına yağ enjekte ettirdi.üst dudağı korkunç büyüklük ve gerginlikte, burnuyla üst dudağı arasındaki mesafe eskisinin 3 katı.alt dudağı küçük kalmış ve konuşurken bile dişleri görünmüyor, burun dudak arası da yağ dolu şiş.sizce bu geçici mi, yani zamanla kendine gelir mi yoksa doktoru mu becerememiş?

Arkadaşlar dudak dolgusu -mesela tek üst dudağıma istiyorum ben çok az bişey- kaça mal olur??

Heralde dolgu şişesinin tümünü enjekte etmese de parasını alır gibime geliyor 500-600 tl civarı. gene de arkadaşlardan daha iyi bilen olabilir

Ben bu ay ıcınde dudak dolgusu dusunuyorum.Dudaklarım kucuk degil ama sanırım populer kulturun etkisinde kaldım :)))))

Memorial hastanesinde yaptırmayı dusunuyorum,fiyat olarak 850 dedıler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…