- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 955
- 688
- Konu Sahibi emellce
-
arkadaşlar bende güner uysala dudak dolgusu yaptırmak istiyorum.güner beye yaptıran arkadaşlar memnunlarmı ve kaça yaptırdılar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim kaynanamla tanışmaya gidecegim o zamana kadar yaptırmak istiyorum
KAMPANYA
100 Adet alımınıza aynı üründen 50 Adet Ürün Hediye
50 Adet alımınıza aynı üründen 25 Adet Ürün Hediye
30 Adet alımınıza aynı üründen 15 Adet Ürün Hediye
15 Adet alımınıza aynı üründen 6 Adet Ürün Hediye
6 Adet alımınıza aynı üründen 2 Adet Ürün Hediye
Not: Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.
boyle bı kampanya var.. 8 kusu olursak dudaklar ıcın olan resıtaly ı 300 tl ye alabılırız.. normalde 417tl...almak ısteyenler bana özelden msj atsın....7 kişiye ihtiyaç var.. benle 8 olucaz..
düzeltmearkadaşlar hiç mi dudak dolgusu yaptıran yok, varsa memnun olan paylaşırsa sevinirim.
jayjay nasıl enjekte ettiğini açıkçası çok dikkat edemedim acıma korkusuya ve tecrübesiz olduğum için. ama kesinlikle dudak üstü oluklara yapmadı. kullandığı dolgu maddesi fortelis diye bir marka. hyloronic asitmiş geçici yani. dudaklarımı aralayıp gerince hafif top top belli oluyor dolgu yerleri. aralarında hafif çukurlular oluşuyor. bu dediklerim sol dudağımın çerçevesinde değiş iç tarafında oluyor. kaşlarımı kaldırtmak için botox da yaptırdım kaşlarım kalktı gerçekten ama o da öyle estetik falan kazandırmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?