- Konu Sahibi emellce
-
ben 300 tl ye hayaroulonic acid içeren dolguyu aldım... ve kendim uyguladım..memnunum.. etkisi geçince tekrar.. devam..
iyide dolgu malzemesi nerden buldun
bakınız sorunun yanıtı yok yani alemin akıllısı bir tek sevigili arkadaşımız o zaman azıcık tıp egitimi alan ya da hatta estetisyen olan biri bile alsın kendi uygulasın bence çok kötü örnek oluyorsun seermece burda yaşı küçük cahil olan birçok insan var olabilir bu yorumları okuyunca bunu bulaşık yıkamak ütü yapmak gibi birşey sanacaklar sen de hemşiresin evet ;ama dolgu-botox bunların ithalatçısı olan tek bir firma var onlar da drlar dışındaki kimselere satış yapmıyor paylaşımcımız bana pek samimi gelmedi açıkcası
300 tl fazla bı fıat aslında 1 enjektor ıcın.. doktorlar tpotan aldıkları ıcın ındırımlı alıyorlar ve daha uıcuza gelıyor.. ayrıca hediye verıyorlar fazla sıraıslerde....bahsettiğim yerden hyaroulonic asit almak ısteyen olursa toplu alırsak ındırımlı alabılırız...baya fiyat farkediyor
sertmece benım dr arkadasım var, bunu yapabılır
ama ben asıl radiessle bioalcamidin tek enjektor fiyatlarını merak ediyorum
bir de juvedermle dudak dolgusundakı ,yumusak hyaluroniclerin fiyatını
kardesım dudagına koyduruyor cunku
bioalcamidi kaşıma koydurabılırım, ben yapamam korkarım amaney denemeyin kızlar
herkes sertmece gibi degil ,
canım bana fıyat sorabılır mısın, arkadasım dr onun aracılıgıyla alırız o yapar bana
bıktım valla bu uygulamalar cok pahalıbenneyaptımki
bana ozelden yazabılır mısın telleri varsa?
ne kadar kı fıyatlar kızlarrr... ust dudak sadece ama az ıstıyorum ben ck ınce del cunku dudagım..
bırde bursada nerde vardır acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?