Dudak Dolgusu yaptıranlar

Canım Doktorun benim doktorumla hemen hemen aynı şeyleri söylemiş içim rahatladı,.bende alt dudaklarımı büzemiyordum ama 3-4 güne geçti...
Canım dolgum da inme olsun olmasın(gerçi inme olsa şimdiye inerdi ama) ben 4 ay sonra falan tekrardan düşünüyorum kalıcılığın artması için o zaman daha da hoş duruyormuşşş...

Aynen canım,doktorumda 3-4 ay sonra bakar durum degerlendirmesi yaparız.Hissettigin o dolgu gitmiş olursa eger tekrarlarız demişti..Ben üst dudakta bariz hissediyorum yani.O zamanda tekrarlatırsak dahada kalıcı olur O zaman bagımlılık yapar hayat boyu biz bu işlemi yaparız herhalde

Arzucum senide sorularımızla bunaltıyoruz ama etrafımızda yaptıran,fikir alışverişi yapabileceğimiz kimse yok

Dolguyu yaptırtıktan sonra dudaklar çok şişiyor mu ? Biz yarım tüp yaptıracağımız için pek şişmez gibi gelmiyor ama sen daha iyi bilirsin .Çok şişiceksek kamufle edecek birseyler almam lazım yanıma .Şapka gözlük vb

Aaaaa.... Aşkolsun bunaltmakta ne demek bebeemmmm....Haydi sor sor modundayım rahat olun

Şimdiii, dolgu yapılır yapılmaz şişmiyor tabi.4-5 saat sonra falan şişiyor.Şişen yer dudaktan ziyade dudak etrafı oldugundan hiç hiş bir görüntü olmuyor tabi Gözlük kamufle etmez o bölgeyi,şapkanda eğer önünde tül olursa hani gelinlik şapkaları oluyorya,onun gibi Kamufle edebilir Yada ağıza takılan maskeler varya,onlardanda olabilir.. Dalga falan geçmiyorum,Sakin yanlış anlamayın haa,küserim Şakacı,esprili yaklaşıyorum olaya.Bende geçtim bu süreçten,yaşadım biliyorum tabi.. Şimdi birde yaz geldi,havalar ısındı.Enerji yüksek patlama yaşanıyor...Kıpır kıpırız,mutluyuz,yerimizde duramıyoruz..espriler havada uçuşuyor falan fıstık yani
Eğer öğlen işlem yapılırsa akşama doğru olur şişlik,büyük ihtimal o saatlerde evde olursunuz.Ertesi günde biraz iner ama hafif yine olur kanımca... Bakalım,bekleyelim,göreceğiz

:18::18::18:
ben akşama sevgilimle buluşacaktım ya dolgudan sonra ağzım yüzüm şişmi buluşcam cocukla
:18:
neyse belki anlamaz bigün önce saçımı boyatcam dikkati o yone cekerimm

ben akşama sevgilimle buluşacaktım ya dolgudan sonra ağzım yüzüm şişmi buluşcam cocukla

Valla kesinlikle anlar yani Ama beni eşim akşamki halime hem gülmüştü,hem dokunabilirmiyim gerçekmi bunlar demişti,hemde beğenmişti,hemde inecek degilmi böyle kalmayacak dimi demişti Yani duygu karmaşası yaşamıştı..Adam şok geçirdi sanırım Anlayamadım gitti :26:Belki senin sevgilinde aynı duyguları yaşar,mutlaka haberdar edeceksin bak... Ne yaşarsan tamammı

Son düzenleme:

ok canım bu giden arkadaşların hepsinin isimlerini alabilirmyim sonuçta oraya gittigimizde arkadaşız diyecegiz isimler nelerdi derseler ona göre kalmayalım öyle komik duruma düşeriz valla şimdi biz eger doktor ordaysa 3 kişi 16 haziranda gidiyoruz sanırım degilmi kızlarrrrrr

canım ya çok erken degilmi inmesi için daha ne kadar olduki yaptıralı ...

canımm sen biraz daha az giriyosun galiba merhaabaa
bu cumartesi gitmeye karar verdik tatlım haftaya cumartesi benm içnde net değildi
bu cmts 12:30 gel sende?????

tabikiiiiiiii
ama cok heycanlıyımm
arzumm bide senin iki tüptü ya belkı ondandır benım yarım tüp olcak ya

Bence biz k.k Dan geliyoruz demenizde yeterli olur Parola?Cevap=Kadınlar Kulübü

tabikiiiiiiii
ama cok heycanlıyımm
arzumm bide senin iki tüptü ya belkı ondandır benım yarım tüp olcak ya

Olabilir,tabi Bekleyip görelim Hayırlısı,güzel sonuçlar olsunda şiş falan geçici.. Bakalım birde işlemden sonra vücut ne kadar tutacak :18:

Balım bitanesin sen, kocaman öpücükkkkkk

Neden öyle düşündüm biliyor musun :44: baksana şu Meganın haline dolgu ilk yapıldığında eli yüzü şişmiş allah effetsin maymun gibi duruyor .
Şimdi eğer böyle şişersek ne bk. yerim ,eve nasıl nasıl gideriz diye düşündüm .Arzu korkuyoruz biz anacım :2:

Koptum ya allahım benimde uzaktan bir arkadaşımın düğünü var o gün ama şişersem yatar ,gitmem

Ya canım ben de kimsenin ismini bilmiyorum.Herkes ismini vermek istemeyebilir. Onların zaten bilgisi var 5 kişiden. Ben telefonla söyledim bazı arkadaşlarız yoğun oldugu için sonra gelecekler bu sizin için sorun olmaz değil mi dedim kabul ettiler.

Son düzenleme:
Berrplips,slogan ve sekerleme sizde kaynaşın anacım

Hehhh... İşte anlatmak istediğim oydu.Aynen maymun gibi oluyor vallada billada Ama geçiyor bebeğim,korkma İlk günden kork,gerisi kolay geçiyor sonuçta Korkmaaa,herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.Kalbin temiz,iyi niyetlisin,yardımseversin aynı benim gibi Allah'ın izniyle benim kadar mikemmelll duduşlara sahip olacaksınız O bardaktakiler kola kola,içki degil

Hadi ya napalım güzellik uğruna bir güncük maymun olmuşuz çok mu

Hislerimiz karşılıklı bebeğim .İçinin güzelliği dışına yansımış minik kuşumun.

İnş. canım dualarınızı eksik etmeyin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…