Canım doktoruma dün gittim ben..Herşey yolunda,güzel dedi.Tabi üst taraf inmiş diyerek güldü birazİnecek tabi,sonuçta kalıcı bir şey yaptırmadık.Bilerek isteyerek yaptırdık bunu.Bekliyoruz artık.Ama ben hala alt dudaktan ziyade üst dudaktaki dolguyu hissediyorum buna ragmen.Konuşurken üst dudak öne dogru gidiyor.Hala ıslık çalamıyorum Çokta gerekli degil zaten Rutuş falan olacakmı diye sordum.Hayır dedi,zaten gerekli olan dozu uyguladım,sende hissediyorsun zaten dedi.Bundan fazlası asla yakışmaz,zorluk çekersin.Belki ilerde sende gittigini hissettigindekii hissedeceksin bunu dedi.O zaman tekrarlarız.Ne kadar tekrarlarsak o kadar kalıcılıgı artar dedi
Canım Doktorun benim doktorumla hemen hemen aynı şeyleri söylemiş içim rahatladı,.bende alt dudaklarımı büzemiyordum ama 3-4 güne geçti...
Canım dolgum da inme olsun olmasın(gerçi inme olsa şimdiye inerdi ama) ben 4 ay sonra falan tekrardan düşünüyorum kalıcılığın artması için o zaman daha da hoş duruyormuşşş...
Arzucum senide sorularımızla bunaltıyoruz ama etrafımızda yaptıran,fikir alışverişi yapabileceğimiz kimse yok
Dolguyu yaptırtıktan sonra dudaklar çok şişiyor mu ? Biz yarım tüp yaptıracağımız için pek şişmez gibi gelmiyor ama sen daha iyi bilirsin .Çok şişiceksek kamufle edecek birseyler almam lazım yanıma .Şapka gözlük vb
:18::18::18:
ben akşama sevgilimle buluşacaktım ya dolgudan sonra ağzım yüzüm şişmi buluşcam cocukla
:18:
neyse belki anlamaz bigün önce saçımı boyatcam dikkati o yone cekerimm
Slogan ,karamelize ,berrylips ve sekerlemedikkatine.
Kızlar araştırmalarımız sonuçu yasemen estetik karar kıldık .En uygun fiyata yapan ,referansı en iyi olan orasını bulabildik.
5 kişi aynı gün gitmemize gerek yok ,çünkü hepimizin boş günleri farklı.
Biz tek ya da bölüşecek gitmeyi uygun gördük.Henüz pazarlık yapmadık ama hepimize uygunlacak indirim aynı olacaktır.
Gittiğinizde 5 kişilik guruba dahil olduğunuzu söylerseniz bilirler .
Canım doktoruma dün gittim ben..Herşey yolunda,güzel dedi.Tabi üst taraf inmiş diyerek güldü birazİnecek tabi,sonuçta kalıcı bir şey yaptırmadık.Bilerek isteyerek yaptırdık bunu.Bekliyoruz artık.Ama ben hala alt dudaktan ziyade üst dudaktaki dolguyu hissediyorum buna ragmen.Konuşurken üst dudak öne dogru gidiyor.Hala ıslık çalamıyorum Çokta gerekli degil zaten Rutuş falan olacakmı diye sordum.Hayır dedi,zaten gerekli olan dozu uyguladım,sende hissediyorsun zaten dedi.Bundan fazlası asla yakışmaz,zorluk çekersin.Belki ilerde sende gittigini hissettigindekii hissedeceksin bunu dedi.O zaman tekrarlarız.Ne kadar tekrarlarsak o kadar kalıcılıgı artar dedi
az kaldı aze şu izmir tayfası da artık organize olsunfoto da bekliyoruz
Valla kesinlikle anlar yaniAma beni eşim akşamki halime hem gülmüştü,hem dokunabilirmiyim gerçekmi bunlar demişti,hemde beğenmişti,hemde inecek degilmi böyle kalmayacak dimi demişti Yani duygu karmaşası yaşamıştı..Adam şok geçirdi sanırım Anlayamadım gitti :26:Belki senin sevgilinde aynı duyguları yaşar,mutlaka haberdar edeceksin bak... Ne yaşarsan tamammı
ok canım bu giden arkadaşların hepsinin isimlerini alabilirmyim sonuçta oraya gittigimizde arkadaşız diyecegiz isimler nelerdi derseler ona göre kalmayalım öyle komik duruma düşeriz vallaşimdi biz eger doktor ordaysa 3 kişi 16 haziranda gidiyoruz sanırım degilmi kızlarrrrrr
canım ya çok erken degilmi inmesi için daha ne kadar olduki yaptıralı ...
Bence biz k.k Dan geliyoruz demenizde yeterli olurParola?Cevap=Kadınlar Kulübü
tabikiiiiiiii
ama cok heycanlıyımm
arzumm bide senin iki tüptü ya belkı ondandır benım yarım tüp olcak ya
Balım bitanesin sen, kocaman öpücükkkkkkAaaaa.... Aşkolsun bunaltmakta ne demek bebeemmmm....Haydi sor sor modundayım rahat olun
Şimdiii, dolgu yapılır yapılmaz şişmiyor tabi.4-5 saat sonra falan şişiyor.Şişen yer dudaktan ziyade dudak etrafı oldugundan hiç hiş bir görüntü olmuyor tabiGözlük kamufle etmez o bölgeyi,şapkanda eğer önünde tül olursa hani gelinlik şapkaları oluyorya,onun gibi Kamufle edebilir Yada ağıza takılan maskeler varya,onlardanda olabilir.. Dalga falan geçmiyorum,Sakin yanlış anlamayın haa,küserim Şakacı,esprili yaklaşıyorum olaya.Bende geçtim bu süreçten,yaşadım biliyorum tabi.. Şimdi birde yaz geldi,havalar ısındı.Enerji yüksek patlama yaşanıyor...Kıpır kıpırız,mutluyuz,yerimizde duramıyoruz..espriler havada uçuşuyor falan fıstık yani
Eğer öğlen işlem yapılırsa akşama doğru olur şişlik,büyük ihtimal o saatlerde evde olursunuz.Ertesi günde biraz iner ama hafif yine olur kanımca... Bakalım,bekleyelim,göreceğiz
:18::18::18:
ben akşama sevgilimle buluşacaktım ya dolgudan sonra ağzım yüzüm şişmi buluşcam cocukla
:18:
neyse belki anlamaz bigün önce saçımı boyatcam dikkati o yone cekerimm
ok canım bu giden arkadaşların hepsinin isimlerini alabilirmyim sonuçta oraya gittigimizde arkadaşız diyecegiz isimler nelerdi derseler ona göre kalmayalım öyle komik duruma düşeriz vallaşimdi biz eger doktor ordaysa 3 kişi 16 haziranda gidiyoruz sanırım degilmi kızlarrrrrr
Hehhh... İşte anlatmak istediğim oydu.Aynen maymun gibi oluyor vallada billadaBalım bitanesin sen, kocaman öpücükkkkkk
Neden öyle düşündüm biliyor musun :44: baksana şu Meganın halinedolgu ilk yapıldığında eli yüzü şişmiş allah effetsin maymun gibi duruyor .
Şimdi eğer böyle şişersek ne bk. yerim ,eve nasıl nasıl gideriz diye düşündüm .Arzu korkuyoruz biz anacım:2:
Eki Görüntüle 439129
Koptum ya allahımbenimde uzaktan bir arkadaşımın düğünü var o gün ama şişersem yatar ,gitmem
Ya canım ben de kimsenin ismini bilmiyorum.Herkes ismini vermek istemeyebilir. Onların zaten bilgisi var 5 kişiden. Ben telefonla söyledim bazı arkadaşlarız yoğun oldugu için sonra gelecekler bu sizin için sorun olmaz değil mi dedimkabul ettiler.
Hehhh... İşte anlatmak istediğim oydu.Aynen maymun gibi oluyor vallada billadaAma geçiyor bebeğim,korkma İlk günden kork,gerisi kolay geçiyor sonuçta Korkmaaa,herşey güzel olacak Allah'ın izniyle.Kalbin temiz,iyi niyetlisin,yardımseversin aynı benim gibi Allah'ın izniyle benim kadar mikemmelll duduşlara sahip olacaksınız O bardaktakiler kola kola,içki degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?