- Konu Sahibi emellce
-
- #3.001
Canım 20 dakika kadar sürüyor sanırım,hiç saate bakmadım...Makyaj konusunda ben yapıp gitmiştim.İşlemden önce iyice temizlediler dudak ve çevresini.Bu seferde alacalı bir görünt oluyor bilginize.İşlemden sonra ruj sürmek...Ben yapmadım,hijenik olmaz kanımca....Ertesi gün yapılabilir isterseniz tabi.Çok şiş oluyor dudak ve çevresi.Pek ruj sürmek istemezsiniz
Üst dudakta doluluk hissediyorum tabi,altta daha az.Islık çalamıyorum dudaklarımı uzatıpÖyle birşey işte..Anlatılmaz yaşanır diyorum
Kızlar..Yüzümünde göründügü foto ekledim,biran önce bakın kaldıracagım
AY canım fotolar için teşekkür ederizzzzzzzz
güle güle kullan
Canım 20 dakika kadar sürüyor sanırım,hiç saate bakmadım...Makyaj konusunda ben yapıp gitmiştim.İşlemden önce iyice temizlediler dudak ve çevresini.Bu seferde alacalı bir görünt oluyor bilginize.İşlemden sonra ruj sürmek...Ben yapmadım,hijenik olmaz kanımca....Ertesi gün yapılabilir isterseniz tabi.Çok şiş oluyor dudak ve çevresi.Pek ruj sürmek istemezsiniz
Üst dudakta doluluk hissediyorum tabi,altta daha az.Islık çalamıyorum dudaklarımı uzatıpÖyle birşey işte..Anlatılmaz yaşanır diyorum
Arzuya soralım bence ne kadar sürdüğünü acıyomudur acaba: ):124::118:
Evettttt bir de ne kadar zaman sonra makyaj yapabiliriz.Uygulama öncesi makyaj yapmadan mı gitmek lazım .
Ben rujsuz ruh gibiyim yaYüzümde hiçbirşey olmasa bile ruj mutlaka olmak zorunda
Bir de arzucum halen dudaklarında gerginlik hissediyor musun ?
Sagol canımmm...AY canım fotolar için teşekkür ederizzzzzzzz
güle güle kullan
Aynen,abartı olacak diye ödüm patladı zaten.İki şişeyi yiyinceTatlım yüzünede uyumlu olmuş hiç abartı yok televizyondaki mankenlere bile taş çıkartırsın onlar ne öyle abartıya kaçıyolar.Bence burdaki başarıda doktorunun payı büyük.Asıl doktorunu kutlamak lazım.Güle güle kullan cnm
Sagol canım...Her iki markanında içerigi aynı.Fazla uygulanırsa daha dolgun olurayrıca şişliği falan hiç belli bile değil gayet doğal
acaba teosyal mı daha dolgun gösterir juvederm mi:26:
Tatlım çok doğal çok güzel olmuş yayüzünde çok yakışmış
ya ben senin tenine de bittim pamuk gibi ne sivilce ne gözenek hiç sorun yok
Sağol canım ya sende olmasan yandık biz.
Konuşmanı etkiliyor mu yani tatlım :26:
ben çok korkuyorum arkadaşlar öyle böyle değil ya
Kızlar..Yüzümünde göründügü foto ekledim,biran önce bakın kaldıracagım
çok tşk ler . 6 ile 9 aylıkmış. 400 tl verdim. bugün işe gittim bi allahın kulu anlamadı:)) çok doğal oldu. memnunum . yalnız dr enjekte ederken nereyi nasıl istediğimi sürekli söledim. korkmadım dersem yalan olur ya ördek dudağı gibi olursa 6 ay boyunca sıyırtırdım kafayı.. allaha şükür istediğim gibi oldu. darısı başınıza:)
evet gidelim şöyle olcak canım artık 5 kişi grup diince biliolar bence herkes kafasına göre gidebilir isteyenler birliktede gidebilir
ben teosyal bana uyar diorum
yalnız ruby nin dudakları cok güzel fakat bayaa kalın ben o kadar kalın istemiorum farkedilmesin öle birden naptın demesinler bana
ayy allah korusun yaa topak mopak
16 haziran 12:30 demişssin tatlım ama 13te kapanıyor diosun nası yapcez:23:
canım işlem bitmeden bize hadi 1 de kapatıyoruz gidin dicek halleri yok ya müşteriyiz sonuçta işlem bitene kadar beklemeleri gerekli bence tabi siz 11,30 da orda olucaz diyorsunuz ben 12 de çıkıyorum işten 12:30 da anca orda olabilirim ve büyük ihtimal ben gelene kadar sizin işiniz bitmiş olurkarşılaşamayabiliriz barim 12 de orda olun ben size yapılırken mümkünse görmek isterim ..
amannn tanrımmm vuvvv çok yakışmış!!hemen bilgi vermelisin hasan dediğin hasan fındıkmı canım bide fiyatt fiyatt
Güle güle kullan Canımcok cok yakışmış,doktorun rutuş için tekrardan çağıracak mıı seni,benimde tek seferde toplam 1 filakon enjekte edilmişti ve tekrardan rutuşa çağrılmadım sadece kontrole çağdı doktor...şuan herhangi bir inme olmadı memnunum yani,bazı arkadaşlar rutuşsuz olan dolgular heme iniyo demişti,merak ettim tekradan sana rutuş yapılacak mı?:26:
arkadaşalkr bu dolguyu(juvederm yada teosyal gibi) her etkisi geçtiğinde yaptırmak gerekiyor mu?
yani etkisi geçtiğinde dudaklarda bir çökme falan oluyor mu
yoksa bi sorun olmadan dudaklarımız eski haline mi dönüyor?:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?