Dudak Dolgusu yaptıranlar

el işçiliği fena değildi sanırım pek morluk olmadı tek yerde oldu o da sonradan cıktı. dr a doğal olmasını soylemiştim sana 1 tup yeter demişti ama su an fazla doğal:):) bır de tanıdık aracılıgı ile gittim.. herkeste aynı sey oldu mu bılmıyorum ama ben dolgudan sonra aşırı şiştim 2 gun dışarı cıkamadım

Kizlar nasilsiniz, nasil oldunuz? Biraz olsun iyilestimi morluklar? Ay insallah birazcikta olsa, memnun kalirsiniz. Bizi habersiz birakmayin. Buarada, ne kadar odemistiniz,belki yazdiniz gozumden kacti ama...

Insallah istediginiz gibi olur ya... Hem o kadar zahmeti cek, hem morluk icinde kal hemde dolgu erisin gitsin... Belki sonradan duzelir ve dolgu belli olur? Sabretmek lazim...

$Megan-Fox.webp

işteeeeeeeeeeee dudaklarım bööle olsun isitorum been olmadı başta oldu söndüüüüüüüüüüüüüü:17::18::10:

Tatlım kimbilir megan kaç güne bir uygulatıyordur.

Resime tıklayınca büyüyor.Bende alt dudağım böyle olsun isterdim.Gerçi benim agız yapım küçük :43:
Kızda çok şeker.
Eki Görüntüle 413342

Son düzenleme:
Tatlım kimbilir megan kaç güne bir uygulatıyordur.

Resime tıklayınca büyüyor.Bende alt dudağım böyle olsun isterdim.Gerçi benim agız yapım küçük :43:
Kızda çok şeker.
Eki Görüntüle 413342

Evet bencede kesinlikle ünlüler bu işlemi sık sık yaptırıyordur :50: Yok kızlar,ben sonuçta iki tüp uygulattım ama sonuçtan çokta memnun kalmadım.Vücut atıyor,ilk yapıldıgı iki günkü gibi kalmıyor..Üfff....Ne yapalım artık,elimizdekilerle idare edecegiz..:29:

Canım ya kaç gündür girmiyordum hotmaile ,demin cvp yazdım sana :38: sen ne zaman gideceksin ? Bu hafta çalışmıyormuş:40: gireceğimiz hafta sonu kontrole gideceğim :14:

Son düzenleme:
Canım ya kaç gündür girmiyordum hotmaile ,demin cvp yazdım sana :38: sen ne zaman gideceksin ? Bu hafta çalışmıyormuş:40: gireceğimiz hafta sonu kontrole gideceğim :14:

bilmiyorum ki siz hemen indi falan deyince sogudum iyice kararsız kaldım iyice bişi farketmicekse hemen sönücekse bilimiyorum ki kafam karıştı iyice sen iyi yaptırmışım diyormusun canım :18:

bilmiyorum ki siz hemen indi falan deyince sogudum iyice kararsız kaldım iyice bişi farketmicekse hemen sönücekse bilimiyorum ki kafam karıştı iyice sen iyi yaptırmışım diyormusun canım :18:

Çabuk eriyor canım arzuyada sor ,o da aynı şeyi söylüyor .Valla bilmiyorum ki canım, verdiğimiz paraya pek deydiğini düşünmüyorum

Kizlar, benim bildigim kadariyla, ilk yaptirmada cogu zaman iniyormus ama ikinci yapildiginda baya bir kaliyormus. Aslinda cok cabuk indiginde rotus yaptirtabilirsiniz. Ben kafaya taktim, yaptircam. Hemde 4 - 5 tup :)) Allah gozumu doyursun.. Okadarida fazla tabiki ama anladigima kadar baya bir tup lazim oluyor.. Yani ben biriktirmeye devam..Offfffff birde Amerikaya gitmek istiyorum, ben boyle nasil gitcem, bu estetiklerden para artmiyorki bi turlu..Hastalik oldu, tam hastalik..:37:

Evet bencede kesinlikle ünlüler bu işlemi sık sık yaptırıyordur :50: Yok kızlar,ben sonuçta iki tüp uygulattım ama sonuçtan çokta memnun kalmadım.Vücut atıyor,ilk yapıldıgı iki günkü gibi kalmıyor..Üfff....Ne yapalım artık,elimizdekilerle idare edecegiz..:29:

ne kadar zaman oldu canım sen yaptıralı,son resimlerde baya güzeldi,tabi bir de senin gözün alıştı iyice dolgun hale dimi?

arkadaslar, şöyle bişi söliim hiç pişman deilim
tabiki ilk günkü gibi deil ama yinede eskisi gibide değil
:19:
yarım tüp bile farkediliyor bence yaptırmak isteyenlerin içinde kalmasın ben sönünce tekrar yaptırcam düşünyorum:52::40:

ne kadar zaman oldu canım sen yaptıralı,son resimlerde baya güzeldi,tabi bir de senin gözün alıştı iyice dolgun hale dimi?

Canım,iki haftayı geçti.Tabi eskisi gibi degil,ama biz sanırım ilk yapıldığı gibi bir şekilde kalmasını bekliyorduk.Tamamen degil ama çünkü dudak etrafında oluşan şişlikler çok kötüydü :37: Gözümüzde alıştı tabi,doğru söylüyorsun.Ama bu işlem bir kez yapılmamalı.Doktorumda öyle söyledi birkaç kez tekrarlandıgında ancak kalıcılığı artıyor ve daha dolgun dudaklar ortaya çıkıyor diye :34:Bir kez daha yaptırmayı düşünüyorum,doktorum ne zaman tamam yapabiliriz,zamanı geldi derse...

Back
X