arzum slm canım peki dolgu yaptırdıktan snra dudaklarında hissizlik oldu mu?
Dudaklarımın dolgu işleminden 1 ay sonraki haliSüreç gayet başarılı ve güzel işliyor,dudak dolgusu uzman ellerde yapıldığı sürece başarılı ve harika sonuçlar elde ediliyor.Tavsiye ederim arkadaşlar.Doktorumunda önerisiyle zamanı gelince ikinci işlemide yaptırıcam.İkinci işlemden sonra eminimki daha harika bir sonuç ortaya çıkacak,sevgiler..
Kızlar google dolgu maddesinin isimi,fiyat vb. yazdıgınızda sadece o site cıkıyor zaten .
Acaba toplu alımlarda indirim yapıyorlar mı ? Eğer indirim yapıyorlarsa kimler alır ?
Dudaklarımın dolgu işleminden 1 ay sonraki haliSüreç gayet başarılı ve güzel işliyor,dudak dolgusu uzman ellerde yapıldığı sürece başarılı ve harika sonuçlar elde ediliyor.Tavsiye ederim arkadaşlar.Doktorumunda önerisiyle zamanı gelince ikinci işlemide yaptırıcam.İkinci işlemden sonra eminimki daha harika bir sonuç ortaya çıkacak,sevgiler..
canım süper olmuş ya bayıldım önceki dudakların nasıldı zaten kalınmıydı varsa resmini koyabilirmisin canım vallahi bayıldım hayırlı olsun
ay inanmıyorum bu dudaklar dolgumu tam istediğim gibi doğal valla yapanın
ellerine sağlık nerde yaptırdn benimde aklımda ama çok korkuyom
doğal bi görüntü olmamasından seninki süper ötesi
Canım cok teşekkürler daha güzeli senin olur inşallahhSayfa 278 de dolgusuz ve rujsuz fotom var,hafif yandan çekilmiş ama idere et ,alt dudak normal di ,üst dudağım inceydi benm...öpüldün [/QUOTE
ayy sagol canım benim ama seninkine bayıldım gerçekten şeker sende öpüldün
Ben İzmir'de Dr.Ulvi Güner'e dudak dolgusu yaptırdım,çok memnunum,herkes dudaklarımın çok doğal olduğunu söylüyor.
Tatlım bana ilk uygulamada 1 tüp kullanılmıştı alt ve üst dudak için,doktorum 5-6 hafta sonra gel tekrardan üst dudağa yarım tüp yapalım daha kalıcı olsun demişti,bugün gittiim yaptırdım sadece üst dudağıma yapıldı...fotolar rujsuz,dolgu yapıldıktan 3 saat sonra çektim... böyle olunca daha kalıcı oluyormuş...öncekini yaptıralı 2 ay oluyor hemen hemen.Eki Görüntüle 450344 Eki Görüntüle 450343
Ben de sanırım 2 hafta sonra yaptıracağım üff o kadar heyecanlıyım ki, korkudan yaptıramadım epey süre iki yıldır aklımda aslında ama bir türlü cesaret edememiştim.
MinaG senin dolgusuz halinin fotosu var mı tatlım gönderebilir misin bakalım.
canım foto koyabilirmisin acaba bende izmirde oturuyom ve karakara düşünüyom
nerde yaptırsam ama en önemlisi doğal dursun istiyom bide ücreti tabi
kafayı yicem bazılarının okadar doğal duruyo ki inanamadım
Ben de sanırım 2 hafta sonra yaptıracağım üff o kadar heyecanlıyım ki, korkudan yaptıramadım epey süre iki yıldır aklımda aslında ama bir türlü cesaret edememiştim.
MinaG senin dolgusuz halinin fotosu var mı tatlım gönderebilir misin bakalım.
bende dün bir klinikte dudak dolfusu yaptırdım.dr önce uyuşrturucu iğne yaptı.aradan bir gün geçmesine rağmen uyuşukluk hissi ve kızarıklık ve dudaktaki morluklar henüz geçmedi sizce bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?