Dudak Dolgusu yaptıranlar

cumartesi gittim yaptırdım şu dolguyu.emla diye bir krem sürdüler bolcaaa.45 dk bekledim.sonra işleme geçildi.hiç acımadı yapılırken.1 tüpten biraz az kullandı doktor.özellikle üst dudağıma istemiştim.dudağımın sol tarafında kılcal damara geldiği için kanama oldu.tabi orası epey morardı.akşam eve gittiğimde gün boyu buzla masaj yaptım,çok şişmedi.beğenmesine beğendim.morluklar da geçiyor ama sorun şu ki bazı kısımlarda top top maddenin durduğunu hissediyorum.masaj da yaptım.geçmiyor.zaten üstüne bastırınca da acıyor.sinir oldum.o top top yerler acıyor.ne zaman geçecek kızlar ya bu acı?böyle sorun yaşayan var mı???bugün 4.günüm.valla mutsuzum...

Çok bastırma neden o kadar bastıyorsun ki:44: hafif hafif masajını yapacaksın .
O top top olan yerlerde ,dolgu eridiğinde geçecek :26: bizim 1 aydan önce eridi dolgumuz

Bz uyuşması için daha az bekledik sanki .45 dk uzun bir süreymiş.

Son düzenleme:
sağol canım.kremle 45 dk bekledim ve hiiiççççbir şey hissetmedim.o kadar çok sürdüler ki kremi içine dışına.neredeyse dilim uyuşacaktı.ama iyi ki öyle yapmışlar iğnenin girdiğini bile anlamadım.şaşırdım.bugün daha iyi şu top toplar.bi daha yaptırmam demiştim ama acısı geçince tekrar ister insan.bu arada ben 1 tüp teosyal i 330 tl ye bursa da yaptırdım.kampanyaları vardı.çok uyguna geldi.gene indirime girerse alıcam.çalışanlarda gayet güler yüzlü,doktorda iyi.

Çok çokkkkk ucuza yaptırmışsın canım .Dolgunun kendisi 350 tl civarı zaten
Evet tatlım sorma bağlımlılık yapıyor biz eridiği için tekrardan yaptırmayı düşünüyoruz .

ayy çok güzel,bu tam tüp mü canım,üste yarım mı tam tüp mü uyguluyor,üst özellikle çok güzel

Çok teşekkürler tatlımm ilk önce ki uygulamada yarım tüp üste yarım tüp alta yapmıştı,şimdiki uygulamada ise yarım tüp üste yaptı...

Teşekkürler canım benim alemsin yaa :13:,evet bodrumda yaptırdım.Juvaderm ultra kullanıldı,ilk işlemde 1 tüpü alt ve üste paylaştırdı,,en sonki işlemde yarım tüp sadece üste yaptı.teknik hakkında bi bilgim yok o heyecandan bak onu sormamışımm

estetik paramın yarısını biriktirdim :)) agustosun sonu ya da eylulun başı kesin oluorum doktorla görüştüm bence koyıcam fotograf sorularınızı da yanıtlarım kızlar

Dudaklarımın dolgu işleminden 1 ay sonraki hali Süreç gayet başarılı ve güzel işliyor,dudak dolgusu uzman ellerde yapıldığı sürece başarılı ve harika sonuçlar elde ediliyor.Tavsiye ederim arkadaşlar.Doktorumunda önerisiyle zamanı gelince ikinci işlemide yaptırıcam.İkinci işlemden sonra eminimki daha harika bir sonuç ortaya çıkacak,sevgiler..

Eklentiler

• $image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 58
Çok güzel duruyorlar tatlım,eminim bir iki hafta sonra dahada güzel duracak Zamanla dolgunun tamamen yok olacağını düşünmüştüm ama aksine güzelleştiler.. İkinci dolgunun yapılacağı tarihi sabırsızlıkla bekliyorum :) Güle güle kullan,saglıcakla,mutlulukla inşallah..

Minacıgım,üstteki mesajı sana yazdım,alıntı yapamadı cepten yazıyorum

arzum slm canım peki dolgu yaptırdıktan snra dudaklarında hissizlik oldu mu?

Kızlar google dolgu maddesinin isimi,fiyat vb. yazdıgınızda sadece o site cıkıyor zaten .

Acaba toplu alımlarda indirim yapıyorlar mı ? Eğer indirim yapıyorlarsa kimler alır ?

almısken kalıcı dolgu alıp yaptırmak daha mantıklı degılmı kızlar,ben de almak ıstıyorum

Kızlar google dolgu maddesinin isimi,fiyat vb. yazdıgınızda sadece o site cıkıyor zaten .

Acaba toplu alımlarda indirim yapıyorlar mı ? Eğer indirim yapıyorlarsa kimler alır ?

almısken kalıcı dolgu almak daha mantıklı dılmı kızlar,bende almak ıstıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…