Arkadaşlar dudaklarım son durumuu... inme falan olmadı...Eki Görüntüle 501694 Eki Görüntüle 501693 öptüm hepiniziii:126:
Rubycim sende ,dudakların da harika görünüyor .
Kızlar ağlayacağım resmen yaben ailemde dahil ,çevremdeki kimseye dolgu yaptırdığımdan bahsetmedim .Dudaklarım kalın olduğu için hiç farketmezler sandım düşündüğüm gibi oldu kimse anlamadı fakat herkes morluğu soruyor .
Annem ve babam birisi ile öpüştüğümü, ondan bu hale geldiğimi sanıyorlarsöylesem bir dert ,söylesemem ayrı bir dert. İki ucu b.klu değnek yani .
Bu dolgu işlerini morluk oluşmadan atlatan kimse yok mu
Ben dün Mecidiyeköy Osmanoğlu hastanesinde Meriç hanıma dudak dolgusu yaptırdım.Juvederm marka malzeminin yarısını bana yarısını arkadaşıma uyguladı.İkinize de yar olmaz yarım dedi doktor ama arkadaşıma hakikaten yetmedi,ama bana yetti.Doktor da zaten neyse birinize yar oldu en azından dedi :) Benim üst dudağım ince olduğu için sadece üst dudağa yaptırdım.Çok memnunum görüntüsünden,zaten anlaşılan bir şey olsuun istemiyordum,tam istediğim gibi oldu.Yalnız duduağımın içinde toplu iğne başı gibi hissediyorum şu anda.Ödem denilen şey bu sanırım.Bu his ne zaman geçiyor arkadaşlar?Ne zaman dudak kıvamını alıyor bu madde?
canım dolgu yaptırdıgında bir tüp acıolar sanırım onun ucretını odemek zorundasın yarısını alamıyor musun ?? bir de morluk oldu mu daha sorasında anlamaz umarım ailem(
merhabalar;
ben birkaç ay önce 5 yıllık kalıcı dudak dolgusu yaptırdım fakat çok pişmanım. Konuyu internette araştırırken rosenoire adı üyenin kalıcı dolguyu enjektörle aldırarak azalttırdığını okudum. Yeni üye olduğum için kendisine ben mesaj atamıyorum. Burayı okur mu bilemiyorum kendisi okuyorsa bana cevap verebilir mi ya da biri benim için mesaj atıp nerede ve ne kadara dolgusunu azalttırdığını sorabilir mi? Bir an önce çözüm bulmazsam delireceğim. şimdiden teşekkürler...
yaptırdığın yere git doktor sana dolgu eritici igne enjekte etsin bu arada bugün değil ama yarın o arkadaşa mesaj gönderirim senin adına umarım başkası benden önce ona mesaj gönderir bu arada dudakların nasıl oldu hiç anlatmamışsın
yaptırdığım yer ile konuştum ama enjektörle alınmadığını söylediler. üst dudağımın ortası fazla şiş oldu, sol kenarında da top gibi bir şişlik var. Orantılı durmuyor ve 4-5 yıl erimesini bekleyebileceğim gibi değil... Ilgilendiğin için çok teşekkür ederim, umarım o da mesajı görüp bir an önce cevap verir. Dolgu eritici iğne yaptıran var mı peki? Bir yol gösteren olursa çok ama çok memnun oolacağım
ben eritici iğne yaptırdım ama benim şişlik ya da ödem daha çok iç taraftaydı dolgu yaptırdığımın yaklaşık 10. Günüydü alt dudağımın sol tarafında şişlik vardı baktım ki iç alt dudağımın sol iç tarafında biri küçük biri daha büyük iki şişlik gördüm doktora gittim doktor önce kısmı sıktı sonra fazla geçmeyince içten dolgu eritici iğne enjekte etti o büyük ödem geçti küçük olan hala çok küçük olsa da var ama benimki allahtan iç kısmındaydı dış kısmında değildi ama alt dudağımın sol tarafı daha şiş dolgun gibi bir de alt dudağımın en alt kısmında hatta azıcık da dudağın dışında dolgu vardı şu an 1 ay olması yüzünden o da azaldı kısacası doktor hataları mevcut malesef
yaptırdığım yer ile konuştum ama enjektörle alınmadığını söylediler. üst dudağımın ortası fazla şiş oldu, sol kenarında da top gibi bir şişlik var. Orantılı durmuyor ve 4-5 yıl erimesini bekleyebileceğim gibi değil... Ilgilendiğin için çok teşekkür ederim, umarım o da mesajı görüp bir an önce cevap verir. Dolgu eritici iğne yaptıran var mı peki? Bir yol gösteren olursa çok ama çok memnun oolacağım
bu arada benim dolgum geçici dolgu kalıcısına cesaret edemedim doğrusu dolgum söylediklerine göre juvederm ultra smile söylediklerine göre diyorum çünkü o an heyecandan bakmak aklıma gelmedi bir de bir tüpten bir enjektör çıktı ona da hiç bakmadım akılllı gibi şimdiki aklım olsaydı hem markasına hem de bir tüptenne kadar"çıkıyor ona bakardım ,yaptırdığım yer istanbul anadolu yakasında özel bir hastane yapan kişi dermotoloji uzmanı
Evet demin roseoire ye mesaj attım ama adını yazmayı unuttum ama yüz estetiği ve dudak dolgusu kısmında olduğunu yazdım birazdan ikinci mesajımda senin adını da yazarım
bende de alt dudağın sol tarafında bir topaklanma oldu.ama uğraşmıyorum yoksa şişiyor.dolgumun 1.5 aylık hali.pek eridi denemez ama oturdu.Eki Görüntüle 503093 Eki Görüntüle 503094
bende de alt dudağın sol tarafında bir topaklanma oldu.ama uğraşmıyorum yoksa şişiyor.dolgumun 1.5 aylık hali.pek eridi denemez ama oturdu.Eki Görüntüle 503093 Eki Görüntüle 503094
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?