Dudak Dolgusu yaptıranlar

selam arkadaslar ust dudagım alt dudagıma gore ince ust dudagıma hafif bir dolgu ıstıyorum istanbul avrupa yakasında nerede yaptırabılırm bakırköy ya da bahçelievlerde bildiginiz bir yer var mı ?? ve ücret ne kadar tahminen? bir de morarma falan olur mu dudagımda? kac dakıkalık bir işlem bu ? işlem sonrası agrı mrarma falan olrmu

Son düzenleme:

canım bende bizimkilerden gizli yaptırcam da o morluk kac güne geçio ya offf ((((( olmadı bu

canım dolgu yaptırdıgında bir tüp acıolar sanırım onun ucretını odemek zorundasın yarısını alamıyor musun ?? bir de morluk oldu mu daha sorasında anlamaz umarım ailem (

canım dolgu yaptırdıgında bir tüp acıolar sanırım onun ucretını odemek zorundasın yarısını alamıyor musun ?? bir de morluk oldu mu daha sorasında anlamaz umarım ailem (

Canım tüp açıldığında tam ücreti vermek zorunda kalıyorsun,ama bir arkadaşınla anlaşıp yarı yarıya bölüşebilirsiniz.
Bende morluk olmadı ama ailem yine de anladı,üstelik üstünden 1 hafta geçmişti gördüklerinde,açıkcası ben sevmedim bu görüntüyü,dudağın üstünde (yani üst dudakta değil,dudak ile burun arası bıyık bölgesi diye tarif edeyim) orada bir şişkinlik oluyor istisnasız herkeste.Ben bu görüntüyü sevmiyorum,insanın konuşmasını gülmesini herşeyini etkiliyor,dudağı dışa doğru vermek zorunda kalıyorsun,mankenler gibi konuşuyorsun,az ya da çok ne kadar olursa olsun.Benim çok az olmasına rağmen şimdi olsa yaptırmazdım diyorum.Ama zevkler,renkler tartışılmaz tabii.Bu fikirlerimin doktorla alakalı olduğunu düşünmeyin,ben gerçekten hiçbir dolgu dudağı beğenmiyorum artık.Bir de şu var,sonuçta kul yapımı,insan eliyle yapılıyor,bir taraf az bir taraf fazla olabilir vs.

Merhabalar;
Ben birkaç ay önce 5 yıllık kalıcı dudak dolgusu yaptırdım fakat çok pişmanım. Konuyu internette araştırırken ROSENOİRE adı üyenin kalıcı dolguyu enjektörle aldırarak azalttırdığını okudum. Yeni üye olduğum için kendisine ben mesaj atamıyorum. Burayı okur mu bilemiyorum kendisi okuyorsa bana cevap verebilir mi ya da biri benim için mesaj atıp nerede ve ne kadara dolgusunu azalttırdığını sorabilir mi? Bir an önce çözüm bulmazsam delireceğim. Şimdiden teşekkürler...

Merhabalar;
Ben birkaç ay önce 5 yıllık kalıcı dudak dolgusu yaptırdım fakat çok pişmanım. Konuyu internette araştırırken ROSENOİRE adı üyenin kalıcı dolguyu enjektörle aldırarak azalttırdığını okudum. Yeni üye olduğum için kendisine ben mesaj atamıyorum. Burayı okur mu bilemiyorum kendisi okuyorsa bana cevap verebilir mi ya da biri benim için mesaj atıp nerede ve ne kadara dolgusunu azalttırdığını sorabilir mi? Bir an önce çözüm bulmazsam delireceğim. Şimdiden teşekkürler...

yaptırdığın yere git doktor sana dolgu eritici igne enjekte etsin bu arada bugün değil ama yarın o arkadaşa mesaj gönderirim senin adına umarım başkası benden önce ona mesaj gönderir bu arada dudakların nasıl oldu hiç anlatmamışsın

Arkadaşlar sorumu dikkatle yanıtlarsanız çok sevinirim,bir tüp dolgudan kaç enjektör dolgu çıkar bir enjektör mü çıkar acil cevaplarsanız çok sevinirim

Yaptırdığım yer ile konuştum ama enjektörle alınmadığını söylediler. Üst dudağımın ortası fazla şiş oldu, sol kenarında da top gibi bir şişlik var. Orantılı durmuyor ve 4-5 yıl erimesini bekleyebileceğim gibi değil... İlgilendiğin için çok teşekkür ederim, umarım o da mesajı görüp bir an önce cevap verir. Dolgu eritici iğne yaptıran var mı peki? Bir yol gösteren olursa çok ama çok memnun oolacağım

bende de alt dudağın sol tarafında bir topaklanma oldu.ama uğraşmıyorum yoksa şişiyor.dolgumun 1.5 aylık hali.pek eridi denemez ama oturdu.

ben eritici iğne yaptırdım ama benim şişlik ya da ödem daha çok iç taraftaydı dolgu yaptırdığımın yaklaşık 10. Günüydü alt dudağımın sol tarafında şişlik vardı baktım ki iç alt dudağımın sol iç tarafında biri küçük biri daha büyük iki şişlik gördüm doktora gittim doktor önce kısmı sıktı sonra fazla geçmeyince içten dolgu eritici iğne enjekte etti o büyük ödem geçti küçük olan hala çok küçük olsa da var ama benimki allahtan iç kısmındaydı dış kısmında değildi ama alt dudağımın sol tarafı daha şiş dolgun gibi bir de alt dudağımın en alt kısmında hatta azıcık da dudağın dışında dolgu vardı şu an 1 ay olması yüzünden o da azaldı kısacası doktor hataları mevcut malesef

Peki seninki de kalıcı dolgu muydu? Benim de dudağım kapalıyken belli olmuyor ama gülerken sol tarafta bir top belli oluyor diye tarif edeyim. Seninkinin hallolduğuna çok sevindim umarım o ufak şişlikler de azalır. Doktorun İstanbul'daysa bana numarasını mesaj atar mısın rica etsem ?

bu arada benim dolgum geçici dolgu kalıcısına cesaret edemedim doğrusu dolgum söylediklerine göre juvederm ultra smile söylediklerine göre diyorum çünkü o an heyecandan bakmak aklıma gelmedi bir de bir tüpten bir enjektör çıktı ona da hiç bakmadım akılllı gibi şimdiki aklım olsaydı hem markasına hem de bir tüptenne kadar"çıkıyor ona bakardım ,yaptırdığım yer istanbul anadolu yakasında özel bir hastane yapan kişi dermotoloji uzmanı

Ah keşke benimki de geçici dolgu olsa, beklerim bile... Ama maalesef 5 yıllık dolgu ve o kadar süre bu şekilde gezmek istemiyorum. Peki Rosenoire adlı üyeye mesaj atabildin mi ? Onunki kalıcı dolguymuş ve fazlalığı aldırmış okuduğum kadarıyla. Ben hala mesaj atamıyorum, atabilirsen çok ama çok sevinirim.

Evet demin roseoire ye mesaj attım ama adını yazmayı unuttum ama yüz estetiği ve dudak dolgusu kısmında olduğunu yazdım birazdan ikinci mesajımda senin adını da yazarım

bende de alt dudağın sol tarafında bir topaklanma oldu.ama uğraşmıyorum yoksa şişiyor.dolgumun 1.5 aylık hali.pek eridi denemez ama oturdu.Eki Görüntüle 503093 Eki Görüntüle 503094

Ruby çok güzel görünüyor bu tek tüp mü,niye bu kadar dolgun tek tüpse,yani baya dolgun tek tüpde bu kadar oluyor mu yoksa senin dudağın zaten baya dolgundu da o yüzden mü bu dolgunluğu elde ettin,bana yarım tüp yapıldı üst dudağa zaten vardı dudağım ama çok fazla fark yaratmadı,oturmuş dediğin gibi zamanla daha iyi de olacaktır,ben dün öğlen eve geldim tv de deniz akkayanın programı vardı onun dudağında dolgu olduğunu biliyorum ve tam bir top üst dudağında bariz belliydi ama çok dikkat çekmiyor olacak ki o şekilde programa devam ediyor,yani senin şişlik varsa gözükmüyor,yasemin hanım ovuşturma şeklini göstermiştir sana bende dudak burun arasına da o çukurluğu belirginleştirmek için azcık enjekte ettiyse de nerdeyse hiç olmadı topaklanma ilk gün çok az küçücük vardı,ama deniz akkaya nınkini görünce hiçbirimizinkinde bu kadar topak yok dedim,baya güzel görünüyor dudağın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…