Dudak Dolgusu yaptıranlar

Evet demin roseoire ye mesaj attım ama adını yazmayı unuttum ama yüz estetiği ve dudak dolgusu kısmında olduğunu yazdım birazdan ikinci mesajımda senin adını da yazarım

Kızlar özel mesajınızı aldım :) şimdi bilgi veriyorum.Benimki kalıcı dolgu AQUAMİD dolguydu.Üsgt dudaktaydı ve fazla yapılmıştı.Hiç hoşuma gitmiyordu.bir kaç yıl böylr gezmek zorunda kaldım .Çünkü doktorum dolguyu çekmeyi bilmiyordu ama artık bu işi çok iyi biliyor, yani dolguyu enjektöre alabiliyor.Geçen sen fazlallığı aldırdım.Zaten hepsinin alınmasına imkan yok.Ama şu anda dudağım yumuşacık ve o şiş görüntü azaldı çok çok farketti.5 yıllık dolgu dediğin dolgunun markasını veya içeriğini yazarsan daha fazla yardım edebilirim .Çünkü hangi tip dolgu olduğunu bilmediğim için enjektörle alınır mı bilemem.Bu nedenle dolgunun adını rica ediyorum.Sevgilier.
SEVGİLİ KIZLAR ÜZÜLMEYİN TELAŞ YAPMAYIN.kALICI DOLGU BİLE OLSA ÇOK BÜYÜK BİR KISMI ALINIYOR.Ben bu konuda üzülen ve araştıran biri olduğum için duygularınızı çok iyi anlıyorum.Beraber çüzüm buluruz.En azından bu tip maddeleri geri alabilen bir doktorum var.Gerekirse ben onunla konuşurum size özelden adını veririm .Hallederiz.Öpüldünüz:)

Ah çok teşekkür ederim nasıl içimi rahatlattın anlatamam... Ben yarın arayıp dolgu maddesinin ismini öğrenip bildireceğim, ona göre sizin doktorunuzun numarasını isterim bir çözüm buluruz inşallah. Bu şekilde kalacak diye ödüm kopuyordu şimdi içime su serpildi. Çok teşekkürler yarın dolgu maddesinin ismini yazacağım.

çok teşekkür ederim canım.tek tüp zaten benim dudaklarım normalde dolgun olduğu için böyle oldu.yasemen hanım bana fazla bir masajda yapmadı işin aslı.birde açık renk ruj daha hacimli gösterdi.sen de var mı topaklanma ya da asimetri?

berrylips canim 650 ye serkan yıldırima yaptirdim.simdi ödemler indi.yeni haline gözüm de alisti heralde hosuma gitmeye basladi,tupumu sakladi,cumartesi son rutuslari yapacak.morluk bende de olustu.ama rujla kapattim.ve ilk gun bile taniyan ve yaptirdgmi bilmeyenler anlamadi.cok sasirdim.

arkadaşım arkadaşlar bir tüpten bir enjeksiyon mu çıkıyor onu çok merak ediyorum???

Dolgu maddesinin ismini öğrendim; HYACORP. Acaba bu maddeyi de enjektörle azaltmak mümkün müdür ki ?

yoo bende topaklanma da asimetri de olmadı,topak çok küçüktü zaten o da ilk gün bir de 2-3 gün iğnenin girdiği yerler hafif morardı ödem oldu 4. gün bi sorun kalmadı,bana çok da dolgu kalmadı gibi geldi daha ilk işlem olduğu için herhalde,bir ara ikinci ve sonrası baya kalıcı oldu yılı geçti hala dolgu duruyor demiştin ben de o yüzden 2. den ümitliyim bakalım 1 ayı yeni geçti henüz,yakın bir zamanda tekrar düşünüyorum tek tüp mü yoksa paylaşmalı mı ona karar veremedim henüz onu düşünüyorum,bir ara yasemin hanıma gidip zamanı gelmiş mi yoksa bekliyim mi diye sormalı aslında:)

Canım cok hoş görünüyor dudakların, daha önce kullanılan dolgu maddesi daha uzun süreli bir dolgu maddesi idi değilmi?şimdi hangi dogu maddesini kullandı doktor...

canım teşekkür ederim önceki teosyal kiss idi.şimdi surgiderm.fahri bey teosyal için 1000 lira civarı bir şey dedi.çok fazla geldi bana.

teosyal daha kalıcı tabi ama
sen de hangi madde kullanıldı mesela? ikinci ya da üçüncü dolgularda daha çok kalıcılık oluyor onu biliyorum.

Ay mükemmel ötesi

Hepinizin az çok duruyor dolgunuz ,ne güzel
Bana dolgu dayanmıyor ,çok çabuk eriyor metabolizmama tüküreyim

canım sen de durum nedir? sanırım yarım tüp yaptırmıştın.resimlerin var mı memnun musun

canım sen de durum nedir? sanırım yarım tüp yaptırmıştın.resimlerin var mı memnun musun

Yarım tüpten az uygulanmıştı bana .Resim koymayı düşünmüyorum canım da baya bir eridi .
Metabolizmamı hızlandıracak içecekler içtiğim için, bu durum yaşanıyor olabilir.

canım şöyle iki parmağınla dudaklarını bi sıkıştır elıne normalde olduğu gibi gelmeyip sert geliosa bıraz daha bilki gözün alışmış ama dolgun duruodur

teosyal daha kalıcı tabi ama
sen de hangi madde kullanıldı mesela? ikinci ya da üçüncü dolgularda daha çok kalıcılık oluyor onu biliyorum.

tatlım bende surgiderm kullanıldı,senin şimdiki de surgiderm mi,seninki bence erimez ama artık sende yine 15-16 ay kalır gibime geliyor,ben 6 ay kalsa razıyımikinci 3 ay kalsa ondan sonra da 6 ayda bir yeniletsem ona bile razıyım,yasemin hanım bu sefer üste alta yarımşar tüp uyguladı dimi,ay maşallah nazarımız değmesinbayılıyorum böyle olunca

Ben hala özel mesaj atamıyorum HYACORP maddesi enjektörle geri alınabiliyor mu ya da dolgu eritici iğne yapılabilir mi diye doktorla konuşman mümkün mü ya da özelden doktorun numarasını alabilir miyim ? Bu hafta bitmeden bir çözüm bulmam lazım, forumda yeni olduğumdan konuyla ilgili cevaplarım görünüyor mu bilmiyorum ama umarım görünüyordur. Umutla olumlu bir cevap bekliyorum

Canım bu dediğin dolgu maddesi kalıcı değilki....bildiğimiz hyalorunik asit en fazla 12 ay kalıyor.yani geri alınmaz zaten eriyecek.Ama bir madde enjekte edip ertiliyor .

Canım bu dediğin dolgu maddesi kalıcı değilki....bildiğimiz hyalorunik asit en fazla 12 ay kalıyor.yani geri alınmaz zaten eriyecek.Ama bir madde enjekte edip ertiliyor .

Aaa öyle mi teşekkür ederim canım ama benim doktorum neden 3-4 yıl kalır diyor bir türlü anlayamıyorum... Acaba kalıcı olsun diye 3 kere işlem yapmıştı, onun için mi kalıcılığı uzuyor? Cerrahi müdahaleyle alabiliriz ancak demişti, ben de iz kalsın istemiyorum, internetten tesadüfen senin yazdıklarını okumasam en son çare ona bile başvuracaktım O zaman ben dediğin gibi yapıp o eriten maddeyi enjekte ettireyim ama kendi doktoruma güvenemiyorum açıkçası artık. Seninki nerede acaba, ona gideyim... Bu arada teşekkür ederim ilgin için, çaresizlikten başını şişiriyorum hep.

1 ay kadar önce bir arkadaşım dudağına estetik yaptırdı, üst dudağı çok inceydi, hep dolgu yaptırıyordu, bıkmıştı artık.Kısa süreli bir operasyonla kalıcı ve muhteşem dudakları oldu. Çok araştırdı sonra,Prof.Dr. Aylin Bilgin Karabuluta yaptırdı, acayip memnun kaldı, 2 günde de işbaşı yaptı, ben de kesin yaptırıcam, hem kalıcı,her sene dolgu yaptırmak gerekmiyor,üstelik de ördek dudağı :) gibi olmuyor çok doğal ve güzel oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…