1 ay kadar önce bir arkadaşım dudağına estetik yaptırdı, üst dudağı çok inceydi, hep dolgu yaptırıyordu, bıkmıştı artık.Kısa süreli bir operasyonla kalıcı ve muhteşem dudakları oldu. Çok araştırdı sonra,Prof.Dr. Aylin Bilgin Karabuluta yaptırdı, acayip memnun kaldı, 2 günde de işbaşı yaptı, ben de kesin yaptırıcam, hem kalıcı,her sene dolgu yaptırmak gerekmiyor,üstelik de ördek dudağı :) gibi olmuyor çok doğal ve güzel oldu...
permalipmi canım
Arkadaşlar dudaklarım son durumuu... inme falan olmadı...Eki Görüntüle 501694 Eki Görüntüle 501693 öptüm hepiniziii:126:
Şimdii...Bu operasyonu çok yakında olacak arkadaşlar varr..Tabi korkutmayalım ama,acıyor birazcık...
çok guzel ama ust dudak nıye alta gore buyuk.ozellıkle sızmı ıstedınız
1 ay kadar önce bir arkadaşım dudağına estetik yaptırdı, üst dudağı çok inceydi, hep dolgu yaptırıyordu, bıkmıştı artık.Kısa süreli bir operasyonla kalıcı ve muhteşem dudakları oldu. Çok araştırdı sonra,Prof.Dr. Aylin Bilgin Karabuluta yaptırdı, acayip memnun kaldı, 2 günde de işbaşı yaptı, ben de kesin yaptırıcam, hem kalıcı,her sene dolgu yaptırmak gerekmiyor,üstelik de ördek dudağı :) gibi olmuyor çok doğal ve güzel oldu...
Arkadaşlar aranızda dolgu eritici iğne yaptıran var mı? Tamamen dolguyu eritiyor mu ve lütfen bana bunun için İstanbul'da bir doktor tavsiye eder misiniz?
Yaaa kızlar birşey soracagım..Dolgu işleminden sonra ara ara bir bölgede şişme oluyor benim dudaklarda.Dolgu kendine geldi,etkisini gösteriyor diyip gülüyorumBu sorunu yaşayan varmı aranızda :44:
Arzucum geçenlerde karamelle özelden konuştuk bu durumu .O da aynı şeyi yaşadığını söyledibir gün şiş ,diğer gün normal görünüyor .
Bir sene kadar önce ben de enjeksiyon yaptırmıştım. Hala yapıldığı günki gibi duruyor. Ama minicik bir dudağı kocaman yapmıyor. Beklentiye de bağlı tabi, beni memnun etmişti.
merhabalar ilk olarak iki sene önce agustos sonunda dudak dolgusu yaptırdım plastik cerrah yaptı,ikincisini iki sene sonra dermotolog bu agustosun ikisinde yaptırdım ikisinde de birer enjektör uygulandı bir tüp olup olmadığını bilmiyorum çünkü bakmayı edemedim bu yüzden size sorup duruyorum bir tüpten kaç enjektör çıkıyor diye çünkü bana bir enjektör uygulandı onu iyi biliyorum.tatlım bende surgiderm kullanıldı,senin şimdiki de surgiderm mi,seninki bence erimez ama artık sende yine 15-16 ay kalır gibime geliyor,ben 6 ay kalsa razıyımikinci 3 ay kalsa ondan sonra da 6 ayda bir yeniletsem ona bile razıyım,yasemin hanım bu sefer üste alta yarımşar tüp uyguladı dimi,ay maşallah nazarımız değmesin bayılıyorum böyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?