Bende dudagıma iki tüp dolgu uygulattım.Yaptırdıgım günün gecesindeki görüntü felakettiKoktum açıkcası öyle kalacak diye ama geçti gitti Malesef metabolizmana göre dudakta kalma durumu degişiyor.Şu anda üst dudak alt dudaga göre fazla kalın görünüyor ama zamanla gerçek görüntüsü ortaya çıkacaktır tabi.Maritsa arkadaşımında dedigi gibi kalanını alt dudaga uygulatırsın eger görüntü böye olacaksa Hadi bakalım gelişmeyi büyük bir merakla takip ediyor olacagız
Kızlar bugün berry'le yaptırmaya gittik .Bana 1/4 kullanıldı ,berryiciğime de kalanı
O kadar tatlı ,güzel,içten ,sıcakkanlı bir kız ki bayıldım ,öldüm bittim geberdim hatta.
Canımmmmm benim yaçok çok çok şekersin .Bu söylediklerim az bile.
Dudaklara gelince benim üst dudağıma ve de altın ortasına uygulandı .Umarım bu sefer uzun dayanır dolgumuz .
Yasemen hanım gene çok ilgili ,güler yüzlüydü.
Keşke karamel sen de gelseydin canım ya
evet arkadaşlar çok güzel bir gündü herşey çok güzeldi,bana 3/4 uygulandı uzun bir süre yeterli olur umarımüst dudağa,dudak burun arama ve birazcık da alt dudağıma uygulandı,bu sefer yasemen hanım dudak burun arama çok az uygulamayı uygun gördü umarım ilerleyen zamanlarda da yeterli olur yalnız morluklar ve topaklanmalar var,morluklar az da topaklanma biraz fazla ama geçer diye umut ediyorum yarına kadar geçer herhalde yasemen hanımın dediği gibi masaja devam:26:
Maritsa ya gelince siz bakmayın dudağına çenesine takmasına o kadar avrupai bir güzelliği o kadar zarif ve romantik bir güzelliği var ki,kişiliği de o kadar zarif,naif,tatlı sempatik ki,insanın yüzüyle kişiliği bu kadar mı uyumlu güzel zarif olurbayıldım en beğendiğim insan türüdür bu kadar avrupai zarif kızlar
buz koymaya ve masaja devam morluk ruj sürünce gözükmüyor da bu topaklık geçmeli:26:
Yok tatlım senin güzelliğin ,zarifliğin ,sıcakkanlığın yanında benimkisi ne ki .Gerçekten herşeyinde dörtlük dörtlüksün canım benimmmmm,bitanem .
Ben de sana msj atacaktım morluklar ne alemde diye .Benim az da olsa morluğum var geneama annemler çatmadılar allahtan.
O topaklanmayı napacağız güzelim yaben de ilk kez bu kadar fazla topaklanma oluştu .Bol bol masajlar yapalım bastırmadan.
O senin dört dörtlüğün canım benimkusur olarak gördüklerin hollywood yıldızlarını bile öne çıkartan özellikler dar çene gibisi var mı hiç ne kadar zarif yapıyor yüzü keşke bende de olsa
o topaklanma için masaj bir de buz başka çare yok
evet arkadaşlar çok güzel bir gündü herşey çok güzeldi,bana 3/4 uygulandı uzun bir süre yeterli olur umarımüst dudağa,dudak burun arama ve birazcık da alt dudağıma uygulandı,bu sefer yasemen hanım dudak burun arama çok az uygulamayı uygun gördü umarım ilerleyen zamanlarda da yeterli olur yalnız morluklar ve topaklanmalar var,morluklar az da topaklanma biraz fazla ama geçer diye umut ediyorum yarına kadar geçer herhalde yasemen hanımın dediği gibi masaja devam:26:
Maritsa ya gelince siz bakmayın dudağına çenesine takmasına o kadar avrupai bir güzelliği o kadar zarif ve romantik bir güzelliği var ki,kişiliği de o kadar zarif,naif,tatlı sempatik ki,insanın yüzüyle kişiliği bu kadar mı uyumlu güzel zarif olurbayıldım en beğendiğim insan türüdür bu kadar avrupai zarif kızlar
buz koymaya ve masaja devam morluk ruj sürünce gözükmüyor da bu topaklık geçmeli:26:
canım öncelikle gecmiş olsun, dudak burun arasına uygulama ne sekilde oluyor merak ettim okuyunca.:26:
Ama ama ama sen de benim tam istediğim yüz şekline sahipsin .Kaşın ,gözün herşeyin çok orantılı ve çok çok güzel...Allahım nazar değircem valla canım arkadaşıma .
Bebiş öncekinde senin bu kadar topaklanmış mıydı ? neden bu sefer böyle oldu anlam veremiyorum kuzucum .
Bol bol masaj yapalım ,baktık düzelmiyor yasemen hanımı arayıp durumu bildiririz.
Bir sonraki sefer juverderm sıktıralim arkadaslarbu sefer baya topaklanma oldu .
Sert sert masaj yapa yapa dolguyu erittim sanki
Yok fistigim buyuk ihtimal surgiderm 24 xp kullanildi gene .Gerci yaptirirken hic bakmadik :)
Ya kuzucum ilk gunu cok guzeldi dudaklarimsimdi erimis gibi geliyor acaba psikolojik mi
Oylesi fazla topaklanma oldu ki mecburum sert masaj yapmakta .
Gecmezse yasemen hanima kontorele gideriz tatlim.
Benim de dudaklarım gayet normaldir ama bu medya sağolsun bizlere hep kalıplaşmış şeyleri güzel gösteriyorlar yani illa dolgun dudaklar güzeldir illa kalkık burunlu kızlar güzeldir,şöyle kaşlar modadır böyle göğüsler falan filan derken bunları bilinçaltımıza öyle bir yerleştiriyorlar ki bizde aynaya bakıp bu özelliklere sahip olamadığımızı görünce ister istemez kafaya takıp şunu yaptırsam bunu yaptırsam diye dert ediyoruz.Eminim bizim kafamıza takıp beğenmediğimiz yerleri başkaları hiç farketmiyordur bile,yani bana kalırsa sorun beynimizde bize dayatılmaya çalışılan güzellik anlayışında.Bu arada böyle konuşuyorum ama bende bir ara bunların etkisinde kalıp o kolajenli rujlardan aldım ama hepsi geçici dolgunluk veren ürünler yani hiçbir işe yaramıyorlar ama artık kulanmıyorum ve dudaklarımı seviyorum,bir arkadaşımızın da dediği gibi önemli olan kendimizle barışık olmak.
Benim de dudaklarım gayet normaldir ama bu medya sağolsun bizlere hep kalıplaşmış şeyleri güzel gösteriyorlar yani illa dolgun dudaklar güzeldir illa kalkık burunlu kızlar güzeldir,şöyle kaşlar modadır böyle göğüsler falan filan derken bunları bilinçaltımıza öyle bir yerleştiriyorlar ki bizde aynaya bakıp bu özelliklere sahip olamadığımızı görünce ister istemez kafaya takıp şunu yaptırsam bunu yaptırsam diye dert ediyoruz.Eminim bizim kafamıza takıp beğenmediğimiz yerleri başkaları hiç farketmiyordur bile,yani bana kalırsa sorun beynimizde bize dayatılmaya çalışılan güzellik anlayışında.Bu arada böyle konuşuyorum ama bende bir ara bunların etkisinde kalıp o kolajenli rujlardan aldım ama hepsi geçici dolgunluk veren ürünler yani hiçbir işe yaramıyorlar ama artık kulanmıyorum ve dudaklarımı seviyorum,bir arkadaşımızın da dediği gibi önemli olan kendimizle barışık olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?