Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kızlar bugün berry'le yaptırmaya gittik .Bana 1/4 kullanıldı ,berryiciğime de kalanı

O kadar tatlı ,güzel ,içten ,sıcakkanlı bir kız ki bayıldım ,öldüm bittim geberdim hatta.
Canımmmmm benim ya çok çok çok şekersin .Bu söylediklerim az bile.

Dudaklara gelince benim üst dudağıma ve de altın ortasına uygulandı .Umarım bu sefer uzun dayanır dolgumuz .
Yasemen hanım gene çok ilgili ,güler yüzlüydü.

Keşke karamel sen de gelseydin canım ya

Son düzenleme:

gezmelerdeyim diye cok yazamadim
son durum bu
kalan kismi 17 sindeki durum da bole olursa alta uygulaymayi dusunuyrum

evet arkadaşlar çok güzel bir gündü herşey çok güzeldi,bana 3/4 uygulandı uzun bir süre yeterli olur umarımüst dudağa,dudak burun arama ve birazcık da alt dudağıma uygulandı,bu sefer yasemen hanım dudak burun arama çok az uygulamayı uygun gördü umarım ilerleyen zamanlarda da yeterli oluryalnız morluklar ve topaklanmalar var,morluklar az da topaklanma biraz fazla ama geçer diye umut ediyorum yarına kadar geçer herhalde yasemen hanımın dediği gibi masaja devam:26:
Maritsa ya gelince siz bakmayın dudağına çenesine takmasına o kadar avrupai bir güzelliği o kadar zarif ve romantik bir güzelliği var ki,kişiliği de o kadar zarif,naif,tatlı sempatik ki,insanın yüzüyle kişiliği bu kadar mı uyumlu güzel zarif olurbayıldım en beğendiğim insan türüdür bu kadar avrupai zarif kızlar
buz koymaya ve masaja devam morluk ruj sürünce gözükmüyor da bu topaklık geçmeli:26:

Yok tatlım senin güzelliğin ,zarifliğin ,sıcakkanlığın yanında benimkisi ne ki .Gerçekten herşeyinde dörtlük dörtlüksün canım benimmmmm,bitanem .

Ben de sana msj atacaktım morluklar ne alemde diye .Benim az da olsa morluğum var gene ama annemler çatmadılar allahtan.
O topaklanmayı napacağız güzelim ya ben de ilk kez bu kadar fazla topaklanma oluştu .Bol bol masajlar yapalım bastırmadan.

O senin dört dörtlüğün canım benimkusur olarak gördüklerin hollywood yıldızlarını bile öne çıkartan özellikler dar çene gibisi var mı hiç ne kadar zarif yapıyor yüzü keşke bende de olsa
o topaklanma için masaj bir de buz başka çare yok

Ama ama ama sen de benim tam istediğim yüz şekline sahipsin .Kaşın ,gözün herşeyin çok orantılı ve çok çok güzel...Allahım nazar değircem valla canım arkadaşıma .

Bebiş öncekinde senin bu kadar topaklanmış mıydı ? neden bu sefer böyle oldu anlam veremiyorum kuzucum .
Bol bol masaj yapalım ,baktık düzelmiyor yasemen hanımı arayıp durumu bildiririz.

canım öncelikle gecmiş olsun, dudak burun arasına uygulama ne sekilde oluyor merak ettim okuyunca.:26:

Son düzenleme:
Bir sonraki sefer juverderm sıktıralim arkadaslar bu sefer baya topaklanma oldu .
Sert sert masaj yapa yapa dolguyu erittim sanki

canım öncelikle gecmiş olsun, dudak burun arasına uygulama ne sekilde oluyor merak ettim okuyunca.:26:

teşekkür ederim,dudak burun arasının bende uzun olduğunu düşünüyorum,o bölgeye takığım dudak üstündeki çukur bölge bende çok belirgin değil oraya azıcık dolgu sıkıyor yasemen hanım çukurlaşıp belirginleştiği için o mesafe kısa görünüyor,bu sefer eros yayıma da sıktı biraz dudağın etrafındaki çıkık bir şerit var ya orasına sıktı kalanı da dudağıma sıktı

ah ah ben de her zaman senin yüz şeklini beğenmişimdir ince oval yüze bayılırım,esas ben nazar değircem her zaman beğendiğim yüz şekli
öncekinde nerdeyse hiç topaklanma olmamıştı ama o sefer dudağıma daha az sıkılmıştı,bana biraz azaldı gibi geliyor 2. gün çok fazlaydı bende şuanda sadece morluklar duruyor onlar geçmek bilmedibuza ve masaja devam tatlım geçer bir iki güne herhalde

Bir sonraki sefer juverderm sıktıralim arkadaslar bu sefer baya topaklanma oldu .
Sert sert masaj yapa yapa dolguyu erittim sanki

bu juvaderm değil miydi bu da hyaluronik asit sanırım,bana da ya erimişse endişesi geliyor bazen:26:

Yok fistigim buyuk ihtimal surgiderm 24 xp kullanildi gene .Gerci yaptirirken hic bakmadik :)
Ya kuzucum ilk gunu cok guzeldi dudaklarim simdi erimis gibi geliyor acaba psikolojik mi
Oylesi fazla topaklanma oldu ki mecburum sert masaj yapmakta .
Gecmezse yasemen hanima kontorele gideriz tatlim.

surgidermse iyi o zaman tatlım,erimiş gibi görünmesi bir de topaklanma yüzünden gibi geliyor bana bir de bazen bana da az görünüyor tamamen psikolojik ilk günü çok şişti ya ona gözümüz de alıştı hatta daha bile sıkılabilirmiş gibi geliyordu bana,bu dudak meselesi dolgun daha dolgun olsun daha da dolgun olabilirmiş falan gibi bir hissiyat veriyor insana halbuki normalde de dudaklıyız erimiş görünmesi tamamen göz yanılgısı,hele senin ilk kez üste uygulandı alta uygulatıyormuşsun ve baya da vardı üst dudağın ilk haliyle bile semsert duruyor dudakta dolgular gidemez ki bir yere 1-2 güne düzelcek tam dudağı da görebilicez geçmezse gideriz kontrole bir çözüm bulur,bir de bebeğim çok sert yapma masaj ne olur ne olmaz morluk falan olmasın

Arkadaslar ben yaklaşık 1 sene önce yaptırdım dolguyu.. Fakat dudağımın sag üstünde ödemden dolayı morluk oluştu.. Dr zamanla gecer dedi.. Ödem gecti ama dudağımın üstünde hafif morluk kaldı bilirsiniz makyaj yapınca ton farkından daha da belirginlesiyor.. Bunca zamandan sonra artık yerleştiğini düşünüyorum ama yine de belki aranızda bana bir tavsiye de bulunacak morluguma umut olacak biri vardır

çok haklısın,doğru söze ne denir canım...

çok haklısın,doğru söze ne denir canım...

Merhaba kızlar,
aranızda çook yeniyim.Kalıcı dudak dolgusu yaptırmak istiyorum çünkü sizlerin yorumlarından anladığım kadarıyla bu işin bir sonu yok.Sürekli para veriyoruz eriyor.
Bir kaç doktor ismi toparladım
Özcan Çakmak
Selçuk Özgunç
Ozan Balık
Hayati Akbaş
Bunlardan başka kalıcı dolgu yapan doktor var mı?Özellikle ROSENOİRE adlı üye yaptırmış memnunmuş.Doktoru da profesyonel gibi.Ona mesaj atıp doktorun adını alabilir misiniz?Ne kadara ve hangi doktora yaptırmış öğrenmek istiyorum.

Sizlerde tecrübelerinizi doktor ismi ve fiyat vererek paylaşırsanız seviniriz.Özellikle İstanbul'da hangi doktoru öneriyorsunuz?

[Q
hayati akbas ünlülerinde dudagnı yapıyor canm ,ii bi doktor bende ona kalıcı dolgu yaptırıcam sadece üst dudagıma istersen tek şişeyi bölüşebliriz

[Q
hayati akbas ünlülerinde dudagnı yapıyor canm ,ii bi doktor bende ona kalıcı dolgu yaptırıcam sadece üst dudagıma istersen tek şişeyi bölüşebliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…