Bu halleride çok güzelmiş..Dolgudan sonraki ilk aydı sanırımEki Görüntüle 555439
Kızlar,dudaklarımın şu anki hali bu...
kime yaptirdin ve ne yapildi cnm sana? vede maliyeti neydi ?
ayrica cok guzel :)
alt dudagada mi yaptirdin yoksa sadece ust dudaga mi?:44:
arzumcum,bu ikinci dolgu yapılmış hali mi yoksa daha yapılmadı mı
Kızlar,dudaklarımın şu anki hali bu...
Canım ben Istanbulda Hasan Fındık a yaptırdım dudak dolgumu.Bir tüpü 1000 tl.Bana iki tüp uygulandı ama çogusu gitti.Bu hali ile şu anki hali arasında fark var zaten,belli oluyor.Şimdi tekrar uygulatacagım.İkinci dolgudan sonra daha kalıcı oldugunu daha uzun süre gittigini söylüyor arkadaşlarım.İnşallah öyle olurÜst dudaga bir tüpten biraz daha fazla uygulandı canım.Alt dudagada kalan ilaç enjekte edildi.Görüldügü üzere dudaklarım oldukça dolguyu emmiş Bu arada dudaklarımı begendigin içinde çok teşekkür ederim Uygulatmayı düşünüyorsanda çokgüzel sonuçlar dilerim canım
Canım,bu dolgu yapılmadan önceki hali Buda dolgudan sonraki hali ..Buda dolgudan bir gûn sonraki hali(null)
İdare edemem Alexus,idare edememiyi görünüyor hala, bir süre daha idare edermiş aslında.
Arzum harika görünüyorsun bu halinle bile
Berry ,karamel ve diğer İzmirli hatunlar :) bir sonrakini biz ne zaman yaptıralım
Hadi yaOf karamelim demek sende de topak oluştu .Sakın masaj fln yapma eriyor çünkü .Ben dudaklarıma masaj yapa yapa erittim iyice .Ama bendeki topak öyle böyle değildi .Üst üste yapıldığı için böyle oldu
Juverderm yaptıralım bari zamanı gelince.
Berry sen ne zamana düşünüyorsun canım ?
canım benım bu topak taaa ilk yaptırdığımda oluştu ama illet ovsamda masj yapsamda sıksamda gitmio yer etti
benım her dolgudan sonra dehset topak topak oluodu zatenama alt dudakta nedense olmuo pek valla juvaderm olur teosyalade hayr demem
maritsacım sen hangi ay düşünüosun kı?
birdahakine nası yaptırcaksın yarımmı çeyrek mi?tam mıııı
Ben pilli diş fırçam ile masaj yapmıştımbirazda ısırdım çünkü çok rahatsız edici boyuttaydı.
Of bilemiyorum zaman konusunu .Tam hiçbir zaman yaptıramamher daim çeyrek bundan sonra.
Hadi yaOf karamelim demek sende de topak oluştu .Sakın masaj fln yapma eriyor çünkü .Ben dudaklarıma masaj yapa yapa erittim iyice .Ama bendeki topak öyle böyle değildi .Üst üste yapıldığı için böyle oldu
Juverderm yaptıralım bari zamanı gelince.
Berry sen ne zamana düşünüyorsun canım ?
Arayalım tabii de ,aradığımızda ne diyeceğiz :26: Ben anlamıyorum geçmiş sayfalarda bazı arkadaşlar 1 sene idare etti bizi dolgu demişler .Bizim ise 1 ay bile dayanmıyorValla bana da azalmış geliyor nedense,ben de masaj yaptım masaj yapın dedi erimiş midir çok masaj yapınca diye arayıp sorsak ya,8 ay demişti,bende ilk seferde nerdeyse hiç olmamıştı topak,çok az numunelikti,3 ay sonra 2. yi yaptırınca yaptırınca topaklık oldu baya topaktı,ama geçti şimdi dolgunun kendi de az gibi yapıldıktan 4-5 gün sonraki halini çok beğenmiştim,şimdi ağustostaki hali kadar bile kalmadı anlamadım ki,ilk dolgumda 1 ay sonra bile bu kadardan fazla kalmıştı dudağımda şimdi 2 hafta geçti sadece bana sanki ilk haline yakın görünüyor çok az kalmış gibi dolgu,juvaderm yaptırsak bence daha iyi olur gibi,bizim metabolizmalarla mı alakalı acaba
0.2 oluyordu :26: bana yetiyor çünkü yarım tüpü annemler çakar gibi artık.kuzum çeyrek yetiyor mu yaptırıyorsan yarım yaptır bari derim ben???
çeyrek 0,2 oluyodu demi cnm
Arayalım tabii de ,aradığımızda ne diyeceğiz :26: Ben anlamıyorum geçmiş sayfalarda bazı arkadaşlar 1 sene idare etti bizi dolgu demişler .Bizim ise 1 ay bile dayanmıyorzayıflamak için metebolizmayı hızlandırıcı çay fln içiyorum acaba ondan mı :/ üffff sıkıldım berry ya .Biz dolguya para yetiştiremeyeceğiz böyle .
Ben de ödemli haline yani 1.gününe bayılıyorum .Sonra zaten hızla eriyor
0.2 oluyordu :26: bana yetiyor çünkü yarım tüpü annemler çakar gibi artık.
Arzum bence bu sefer çok uygulamaz çünkü dudakların gayet hoş görünüyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?