Dudak Dolgusu yaptıranlar

olabilir neden olmasın canım ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun ve fiyatı nedir hayati beyin yaptığı dolgunun?

olabilir neden olmasın canım ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun ve fiyatı nedir hayati beyin yaptığı dolgunun?

ensoın bibucuk milyardı canm ama gene görüşücem kendisi ile ,ayrıntılı,walla cok ıı olur benm içinde bölüşürsek:)

Kızlaaarrrr....Doktorumu nihayet ikna ettim.22 Kasım Perşembe günü ikinci dudak dolgumu yaptırıyorummmm

Hadi gözün aydııııın
Benimkiler sönmeye başladı ama beklemek zorunda mart-nisana kadar

Kızlaaarrrr....Doktorumu nihayet ikna ettim.22 Kasım Perşembe günü ikinci dudak dolgumu yaptırıyorummmm

Tek tüp mü yoksa bir tüp mü yaptıracaksın arzucum ay çok heyecanlı .

Bu arada ben surgiderm yaptırdığım için köpekler gibi pişmanım topaklanma bu sefer çok oldu öyle böyle değil ,bastıra bastıra mesaj yapaya yapa erittim .Buna %100 eminim önceden ellediğimde hissederdim az cok dolguyu su an zerresi yok .
Zaten 1/4 nereye dayanacak ,peh .

Bende hem çok istiyorum hemde tırsıyorum açıkcası :18: O ilk günkü şişlik çok fena oluyor Doktorum ne kadar uygulayacağı konusunda birşey söylemedi.Duruma göre bakacağız dedi Bakalım artık,inşallah istediğim gibi abartısız güzel dolgun dudaklarım olur.Çok heyecanlıyım kızlar,rüyalarıma girmeye başladı bile Uykusuz gecelerrrr ...

Bu arada Rihannanın dudaklarıda güzelmiş

Bahsettigim fotograf bu kızlar,doktoruma göstersemmi acaba

Eklentiler

• $image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
İnş öyle olur Ben senin doktoruna güveniyorum ,abartısız çok hoş bir sonuç ortaya çıkartacaktır .

Bence bunu göster :) nasıl sence ?

İnş öyle olur Ben senin doktoruna güveniyorum ,abartısız çok hoş bir sonuç ortaya çıkartacaktır .

Bence bunu göster :) nasıl sence ?

Bu fotograftaki duduşlar Rihannanın duduşlarına göre kalın tabi.Özellikle üst dudak kalın.Doktora abartı istemiyorum diyipte bu fotografları gösterirsem Eger yüzüme uzun uzun bakar herhalde Zaten diğer dolgu işleminden öncede fotograf göstermek istemiştim hiç bakmadı bile.Başka birinin sonucunu kendi vücudunuzda apaynısını beklemeyin,yoksa sizde üzülürsünüz bende,demişti.Aslında haklı,estetik ameliyat da olsa ne burun ne meme ne başka bir operasyonda kişinin vücudu ayrı olduğu için hep farklı sonuçlar çıkıyor Hayırlısı olsun diyelim.Hangisi bana,yüzüme yakışacaksa o olsun inşallah

Bende onu diyecektim aslında sana .Biz berryle gittiğimizde resim fln göstermedik doktora .O dudaklarımızın şekline göre istediğimiz yere enjekte etti .

İnş içine siner .Neden yakışmasın, çok yakışacak eminim.

ya kızlar bu dudaklar muhteşem olmuş bunu yaptıran arkadaş 5yıllık kalıcı dolguymuş tesadüf eseri forumda dolaşırken
gördüm bu ne böyle sanki kendi dudağı valla böyle olcaĞNI BİLSEM salisedüşünmem ay çooooooooook güzel ya bi bilgisi olan var mı bu dudaklarla
ilgili

Son düzenleme:
ya ben yeniyim foto ile alıntı yapcaktım olmadı neden acaba çiğdem diye
bi arkadaş koymuş bu kadar doğal golgu hiç görmedim ama galiba birazda dolgunun
güzel olması dudağımızın çok çok ince olmamasına bağlı heralde

İnşallah canım Dudaklarımın ilk dolgu yapılmadan önceki,sonrası ve ikinci dolgulu hali ile fotograflarını koyarım mutlu mutlu inşallah

Ya şimdi senin ekledigin fotografa bilgisayardan baktımda (biraz önce cepten bakmıştım pek anlamamıştım) Dudak kalemiyle taşırma yapmış bu hatun,kimse eger Üst dudak dış kenar kısımları özellikle çok dolgun degil aslında Alt dudakta öyle.Kalemle çok dışarı taşırmış,genişletmiş..Ahahahhh... Yemedik biz ama

Son düzenleme:
Kızlar,dudaklarımın şu anki hali bu...

Eklentiler

• $image.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 76
  • $image.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu halleride çok güzelmiş..Dolgudan sonraki ilk aydı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…