- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.377
- 333
- Konu Sahibi emellce
-
- #3.781
olabilir neden olmasın canım ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun ve fiyatı nedir hayati beyin yaptığı dolgunun?
Kızlaaarrrr....Doktorumu nihayet ikna ettim.22 Kasım Perşembe günü ikinci dudak dolgumu yaptırıyorummmm
Hadi gözün aydııııın
Benimkiler sönmeye başladı ama beklemek zorunda mart-nisana kadar[/QUOTE
KIZLARR MRB BENDE ANKARADA YASIYORUM VE KALICI DUDAK DOLGUSU YAPTRMAK ISTIYORUMMM LUTFENNN GDEN ARKADASLAR DOKTOR ISMI VE KACA YAPTIRDINIZ BILGI VERIRIMISINIZ..HERHANGI BI DOKTORA GIDIP HUSRANA UGRAMAK ISTEMIYORUM..
YARDIMLARINIZI BEKLIRYORUMM BENIM DUDAKALRIMDA INCEEE VE ARTIKK KALIN BI DUDAK ISTIRYOUMMMMM YARDIMM EDINNN
Kızlaaarrrr....Doktorumu nihayet ikna ettim.22 Kasım Perşembe günü ikinci dudak dolgumu yaptırıyorummmm
Tek tüp mü yoksa bir tüp mü yaptıracaksın arzucumay çok heyecanlı .
Bu arada ben surgiderm yaptırdığım için köpekler gibi pişmanımtopaklanma bu sefer çok oldu öyle böyle değil ,bastıra bastıra mesaj yapaya yapa erittim .Buna %100 eminim önceden ellediğimde hissederdim az cok dolguyu su an zerresi yok .
Zaten 1/4 nereye dayanacak ,peh .
İnş öyle olurBen senin doktoruna güveniyorum ,abartısız çok hoş bir sonuç ortaya çıkartacaktır .
Bence bunu göster :) nasıl sence ?
kızlar fotoyu 3. koyuşumgörüntülenmiyor bir süre sonra anlamadım bnde ilk iki resim yapılmadan önceki hali sonrasındakiler yapılmış.
bu arada kızlar msj atamıyorum özelden kimseye sayı muhabbetinden dolayı isteyenler bana özelden mail adreslerini atsın mail adreslerinize yazim doktorun iletişim bilgilerini burdan yazmak olmaz şimdi. ve su_deniz cigim çok saol valla beğendiğine sevindim ne güzel şeyler yazmışsın
Bende onu diyecektim aslında sana .Biz berryle gittiğimizde resim fln göstermedik doktora .O dudaklarımızın şekline göre istediğimiz yere enjekte etti .
İnş içine siner .Neden yakışmasın, çok yakışacak eminim.
Bende onu diyecektim aslında sana .Biz berryle gittiğimizde resim fln göstermedik doktora .O dudaklarımızın şekline göre istediğimiz yere enjekte etti .
İnş içine siner .Neden yakışmasın, çok yakışacak eminim.
İnş öyle olurBen senin doktoruna güveniyorum ,abartısız çok hoş bir sonuç ortaya çıkartacaktır .
Bence bunu göster :) nasıl sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?