Kızlarrrr her seferinde az bir miktar kalıyor o madde dudakta. aşagı yukarı %25-30 u. yani 2-3 kere yaptırdıktan sonra dogal bi görüntü oluyo ve o size yeter bence yıllarca. benim arkadasım yaptırdı alsancak-yasemen'e 3 yıl önce sadece 1 kez, azalsa da kaldı. dolgu maddesine göre değişiyor tabii. ilk yaptırdıgı gibi değil ama şuan daha dogal ve abartısız bi görüntü. o yuzden bende oraya yaptırmayı düşünüyorum ama uyusturucu igne vuruyo mu arayıp sorucam unutuyorum hep. (bu arada his kaybı olmuyor. belki ilk bikaç gün..)
dudak pompası siparişettim bakalım nasıl olcak
kixlar ankarada dudak dolgusu yaptiran varmi.....biturlu iyi bi yer blulamadimmmm...yardim edin lutfenn giden memnun kalan varmi
ankarada bu yaz bende yaptirmak istiyorum,benimde bilgiye ihtiyacim varrr :)
Eki Görüntüle 631140 Eki Görüntüle 631143 kızlar dudak pompası dalga gece gece kendımle yaptım biraz sag tarafı fazla yapmısım ilk deneme ıcın fena dıl hani
iimiş: )))
kaç saat kaldı dudakların böle ?
hemen iniomu bi saate falan
4 saattir böyle:)
neeeeee
nerden ne kadara aldın canımmm
şimdi dikkatimi çekti işte: )))))))))
canm 270 e aldım lipcious lips de cıkıoD ama kısıden kısıye kalıcılıgı degısebılır daha ılk kez yaptım gıttıkce daha cok kalıcı olcakmıs ama D
Eki Görüntüle 631140 Eki Görüntüle 631143 kızlar dudak pompası dalga gece gece kendımle yaptım biraz sag tarafı fazla yapmısım ilk deneme ıcın fena dıl hani
Ay kızlar delilik bu resmen . O pompalı alet dudaklarinizin sarkmasina yol acar,zamanla porsur .
bayagi buyutmussunn canimm..nasil bisi buu merak ettimm nerden aldin
ikisi de yapıldıktan sonraki hali herhalde? :)
forumları arastırdım elbette almadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?