Dudak Dolgusu yaptıranlar

cnm dolgun harika olmuş hangi doktora yaptırdın ve hangi ildesin bir de izmir de bu şekilde doğal duran dolgu yaptıran var mı acaba

valla kızlar ben gıdıp kendı ısımı halledıem haftalardır ankaralı kızlardan ses yokk ..ama buyuk fırsatı kacırdınız 3 aylık fıyata 2 yılllık dolgu yapacaktınız neysee

valla kızlar ben gıdıp kendı ısımı halledıem haftalardır ankaralı kızlardan ses yokk ..ama buyuk fırsatı kacırdınız 3 aylık fıyata 2 yılllık dolgu yapacaktınız neysee

iki yıllık dolgnn ad ı ne idi canm

nasıl oldu canım sonuctan memnun musun

dolgu yaptıran bilgisi olan arkadaşlar yanak yan tarafına kulak hizasından başlayıp çeneye inen kısıma dolgu uygulanabiliyor mu. lütfen cevap yazın.
ulthera diye ameliyatsız yüz germe uygulattım sağ yan tarafımda dediğim bölgede erimemi çökmemi nedir bişiler oldu. sol ön çene kısmımda da şişlik..
şimdi çare arıyorum. çökük kısma dolgu olabilir mi. çöküklük kapladığı alan olarak aşağı doğru uzunlaması. yer olarak biraz fazla. o kadar kısım doldurulabiliyor mu. bilgisi olan paylaşsın lütfen

dolguyla her tarafını doldururlar tatlım emın oll sıkıntı yapma ankaradaysan sende bıze katıl

Selamlar... Ben 10 gün kadar önce dudak dolgusu yaptırdım. Karın germe ameliyatı olurken o bölgeden şerit şeklinde alınan bi doku parçası dudağın içinden geçirildi. Ama şuan için oldukça kalın olduğunu hissediyorum. Henüz şişliklerde tam olarak inmedi. Doktor sonucun 1 ay içerisinde daha netleşeceğini söyledi. Şimdi beklemedeyim. Herkese iyi günler diliyorum...

ya dudak dolgusu yapan arkadaslar solemesı ayıp dudak dolgusu yapınca hıssızlık oluormu ne zaman sonra opusebılıorsunuz ben yaparsam gızlı yapıcamda erkek arkadasımda aılemde anlamasın 1 haftada yeterlı acaba morarma oluormuu

valla tatlım ben dudagımdan coookk memnunumm hatta ıyıce oturdu tum bakıslar dudaklarımda sankıı

Rewend arkadas yaptirdii o cevaplasin bigunsonra opusebilirsin canimm;-)

kaçakcım aynı şekilde bende ailemde erkek arkadaşmda anlaması istiyorum bunun için çok aşırı belli bi dolguda istemiyorum hafif ola yeterli bu konuda bilgi verirmisiniz arkadaşlar şişlikler nezaman sonra iniyor?

kızlar hep rujsuz foto oymustum rujlu halınıde koyuyorum sızın ıcın bu arada gecen hafta kk dan emılyano ıle gorustuk coooookkk sevdım kendısını Eki Görüntüle 669491

canim cok tatlisin,duygular karsilikli,malum yolculuktan tekrar gorusemedik Ankaraya geldigimde tekrarlariz.ozeldende gorusuruz...dudaklarini cok begendim geldigimde yaptirmayi dusunuyorum..seni takipteyim,yeni estetik gelismelerden beni haberdar edersin canim:)

cnm beklıyorum en kısa zamanda muhakkak goruselım ozeldende her zaman ınsanların elektrıgı bu kadar tutmayabılıyor valla cnm bundan sonra neremı yaptırırım bılmıorum ama ınsan bı kez bulasınca hep yapası gelıomus..cok optum senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…