- Konu Sahibi emellce
-
- #4.201
arkadaşlar merhaba benim dudağım çok inceydi 3 defa dudak dolgusu yaptırdım.en son yaptırdıgım halinn resmini ekledim.çok güzel oldu fakat 2 gün dayandı.2gün sonrasında dolgudan eser kalmadı.artık hiçbir dudak dolgu maddesine güvenmiyorum.tavsiye ediceğininz bi marka varmı
Kimsedennn ses cikmadii gidemedikk:-ne yaptınız ankara ekibi?
rewendciim son haberler ne?
valla kızlar ben gıdıp kendı ısımı halledıem haftalardır ankaralı kızlardan ses yokk ..ama buyuk fırsatı kacırdınız 3 aylık fıyata 2 yılllık dolgu yapacaktınız neysee
iki yıllık dolgnn ad ı ne idi canm
valla kızlar ben gıdıp kendı ısımı halledıem haftalardır ankaralı kızlardan ses yokk ..ama buyuk fırsatı kacırdınız 3 aylık fıyata 2 yılllık dolgu yapacaktınız neysee
dolgu yaptıran bilgisi olan arkadaşlar yanak yan tarafına kulak hizasından başlayıp çeneye inen kısıma dolgu uygulanabiliyor mu. lütfen cevap yazın.
ulthera diye ameliyatsız yüz germe uygulattım sağ yan tarafımda dediğim bölgede erimemi çökmemi nedir bişiler oldu. sol ön çene kısmımda da şişlik..
şimdi çare arıyorum. çökük kısma dolgu olabilir mi. çöküklük kapladığı alan olarak aşağı doğru uzunlaması. yer olarak biraz fazla. o kadar kısım doldurulabiliyor mu. bilgisi olan paylaşsın lütfen
dolguyla her tarafını doldururlar tatlım emın oll sıkıntı yapma ankaradaysan sende bıze katıl
Rewend mrbb canim gittim gorustun doktorla birazda birikmesi lazim paramin.sonra gidicem insallahh...
valla tatlım ben dudagımdan coookk memnunumm hatta ıyıce oturdu tum bakıslar dudaklarımda sankıı
Dudak insani cok degistiriyoo yaa..bende 4gozle o gunu bekliuom
Selam, bende burun estetiği ve dudaklarımı kalınlaştırmak istiyorum. Burun için yazan var da dudaklarda bilgisi olan var mı acaba????
valla tatlım ben dudagımdan coookk memnunumm hatta ıyıce oturdu tum bakıslar dudaklarımda sankıı
ya dudak dolgusu yapan arkadaslar solemesı ayıp dudak dolgusu yapınca hıssızlık oluormu ne zaman sonra opusebılıorsunuz ben yaparsam gızlı yapıcamda erkek arkadasımda aılemde anlamasın 1 haftada yeterlı acaba morarma oluormuu
ya dudak dolgusu yapan arkadaslar solemesı ayıp dudak dolgusu yapınca hıssızlık oluormu ne zaman sonra opusebılıorsunuz ben yaparsam gızlı yapıcamda erkek arkadasımda aılemde anlamasın 1 haftada yeterlı acaba morarma oluormuu
kızlar hep rujsuz foto oymustum rujlu halınıde koyuyorum sızın ıcın bu arada gecen hafta kk dan emılyano ıle gorustuk coooookkk sevdım kendısınıEki Görüntüle 669491
canim cok tatlisin,duygular karsilikli,malum yolculuktan tekrar gorusemedik Ankaraya geldigimde tekrarlariz.ozeldende gorusuruz...dudaklarini cok begendim geldigimde yaptirmayi dusunuyorum..seni takipteyim,yeni estetik gelismelerden beni haberdar edersin canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?