- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi emellce
-
- #4.241
dudak pompası ile dudaklarım resmen dolgunlastı,yapınca cok daha dolgun oluyor elbette ama inmiş hali bile dolgun,:)genede kalıcı dolgu da istemio dilim,gittigidiyordan almıstım luscious lips dudak pompası diye geçiyor,benim gibi heve edip edip dolguya cesaret edemeyip yüzelli liraya kalın dudaklı olunabiliyor,:)))
sagolun,komik evet ama ben cok memnnum kızlar:))
bencede çok hoş olmuş bende permalıp yaptırmıştım sılıkon ama cıkartım cok yapay durmuştu dudagımın seklı bozulmuştu ama çıkarma sansım vardı sılıkon dolgu madesı enjekte edılınce onun donuşu yok kalıcı ama bıhaha çıkaramıyosunuz dudaga yayılan bır madde sert ve yapay duruyomuş dıkatlı olun lutfen kalıcı olmayan ama daha uzun surenlerde vardır onlar daha mantıklı gıbı
merhabalar malesef oluyor..zamanlada geçmiyoor..Kistleşebiliyor malesef
mehaba
ben yaklasık 2 hafta once dudak dolgusu yaptırdım. cok tereddutlerim vadı ancak ıyı kı yaptırmısım cok memnunum. ben de juvederm ultra smile lips icin olan hyaluronık asıt kullanıldı. 0.55 ml uygulandı. kontrole gıttıgım de 2 hafta sona 2. doz ısteyıp ıstemedıgımı sordu doktorum. dogal dursun dıye ıstemedıgımı belırttım. zaten kendısı de gerek olmadıgını belırttı.dolgu yaptırmak isteyenlere tek tavsiyem lutfen guzellik salonlarına yada bu işin ederinin altında fiyat verenlere yaptırmasınlar. Hatta benim gibi bir plastik ve estetik cerrahi profesorune yaptırsınlar. ıste merak edenler ıcın fotografımı paylaşıyoum.hekese tavsıye ederım.Eki Görüntüle 697420 Eki Görüntüle 697420 Eki Görüntüle 697420
Prof. Dr. Ufuk Bilkay'a yaptirdimnereye yaptırdınız?:26:çok güzel ve doğal olmuş
Eger siz de dusunuyorsaniz dolgu yaptirmayi lutfen uzman hekime gidin. Lutfen guzellik merkezlerine gitmeyin. Sonucta yuzunuz ile oynuyorsunuz. Risk almayin derim. Ben doktorumdan cok memnunum. Tavsiye ederim. SelamlarProf. Dr. Ufuk Bilkay'a yaptirdim
Slm, insllh begenirsiniz. Korkmayin hic acimiyor. Oyle diyenlere inanmayin. Ben de yaptirdim 3 hafta oldu cok memnunum. Artik oturdu sekli yuzumehaftaya yagdolgusu yaptırıyorm,ins kalıcı olur,foto koyarım kızlar
Slm, insllh begenirsiniz. Korkmayin hic acimiyor. Oyle diyenlere inanmayin. Ben de yaptirdim 3 hafta oldu cok memnunum. Artik oturdu sekli yuzume
Prof. Dr. Ufuk Bilkay'a yaptirdim
Prof. Dr. Ufuk Bilkay'a yaptirdim
mehaba
ben yaklasık 2 hafta once dudak dolgusu yaptırdım. cok tereddutlerim vadı ancak ıyı kı yaptırmısım cok memnunum. ben de juvederm ultra smile lips icin olan hyaluronık asıt kullanıldı. 0.55 ml uygulandı. kontrole gıttıgım de 2 hafta sona 2. doz ısteyıp ıstemedıgımı sordu doktorum. dogal dursun dıye ıstemedıgımı belırttım. zaten kendısı de gerek olmadıgını belırttı.dolgu yaptırmak isteyenlere tek tavsiyem lutfen guzellik salonlarına yada bu işin ederinin altında fiyat verenlere yaptırmasınlar. Hatta benim gibi bir plastik ve estetik cerrahi profesorune yaptırsınlar. ıste merak edenler ıcın fotografımı paylaşıyoum.hekese tavsıye ederım.Eki Görüntüle 697420 Eki Görüntüle 697420 Eki Görüntüle 697420
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?