- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi emellce
-
- #4.221
ya dudak dolgusu yapan arkadaslar solemesı ayıp dudak dolgusu yapınca hıssızlık oluormu ne zaman sonra opusebılıorsunuz ben yaparsam gızlı yapıcamda erkek arkadasımda aılemde anlamasın 1 haftada yeterlı acaba morarma oluormuu
15 gün önce, 2 ml üst dudagima 1 ml alt dudagima yaptirdim.Sonuc cok dogal fakat dudaklarimda kücük topaklanmalar oldu. Dudak dolgusu yaptiran arkadaslar sizde de oldu mu topaklanma ?
Olmaz mı hiçsenin dolgu madden hangisiydi peki ?
ya dudak dolgusu yapan arkadaslar solemesı ayıp dudak dolgusu yapınca hıssızlık oluormu ne zaman sonra opusebılıorsunuz ben yaparsam gızlı yapıcamda erkek arkadasımda aılemde anlamasın 1 haftada yeterlı acaba morarma oluormuu
cnm beklıyorum en kısa zamanda muhakkak goruselım ozeldende her zaman ınsanların elektrıgı bu kadar tutmayabılıyorvalla cnm bundan sonra neremı yaptırırım bılmıorum ama ınsan bı kez bulasınca hep yapası gelıomus..cok optum senı
canım ben mayısta ankaraya gelmeyi düşünüyorum yazılarını okudum aranıza katılmak isterim indirimli makul bir fiyat alabilirmiyiz bir kaç kişi daha bulabılırsek ama gercekten yaptırmak ısteyenler ıcın buradakılerle gorusmeye gıtsek ne dıyorsun??? yıllık olarak nekadar fıyatı olur canım bırde arkadasımın 15 gunde erıdı oyle bı sorun olmaz dıyımı doktorun gorunuse gore ıyı iş cıkarmıs senın ne kadar oldu yaptıralı
15 gün önce, 2 ml üst dudagima 1 ml alt dudagima yaptirdim.Sonuc cok dogal fakat dudaklarimda kücük topaklanmalar oldu. Dudak dolgusu yaptiran arkadaslar sizde de oldu mu topaklanma ?
tatlım valla benım 1 ay oldu zerre kadar erımedı aksıne dahada guzellestı benım yaptrdıgım 1-2 yıl kalıcı teosyal kıss ve adam mılletın 6 ay lık yaptıgı dolgu fıyatına yapıyor benım hazıran da dugunum var o yuzden mayısta bıkac rotus yaptracagım kendımegelmeden bana ulasırsan senı gotururum yada adres tel verırım cnm kendın gıdersın.tabıkı yardımcı olmak ısterım sonucta forumda 5 yıldır kayıtlıyım bırcok ınsana yardımcı oldum ..oncekı sayfalarda fotolarım var tatlım bakabılırsın
resimini gördüm çok begendım fıyatı nekadardı pekı cnm sen sadece üst dudagına yaptrdın sanırım gayet güzel görünüyor benım dudaklarım cok ınce malıyetı bıraz daha degısır sanırım mayısta geldiğimde haber verırım canım bırlıkte gıdebılırz iyi olur hayırlı olsun hazırlıklar hızla devam ediyordur
Yas ne bicim birsey... 42'yim, kaz ayaklari disinda yasin etkisini gordugum yer, burun ile dudak arasindaki bolgenin uzamasi. Kucuk bir cenem oldugu icin, yillarin hasari orada kendini gostermis. Eskiden daha dolgun olan ust dudagim, iceriye dogru donmus. Dudak dolgusu yaptirsaydim ne mi olurdu!? Etrafta gezen ordek dudaklilara benzerdim. O yuzden "lip lift" yaptirdim, yani burun ve dudak arasindaki bolgeyi kisalttirdim. Dun hastane ortaminda uyutarak yapti doktorum. Operasyon 45dk. surdu, cikar cikmaz oncekine gore fark asikardi, artik agzimi kapadigimda ust dudagim var:) Internetten cok arastirdim, dogal olmasi en oncelikli istegimdi. Bakis acisi tamamen dogallik olan doktorum sayesinde 1 haftalik iznimden sonra "tatil yaramis" komplimanlari alacagima eminim. Dudaklariniza dolgu yaptirmadan once aynaya bakip, bu alternatifi degerlendirmenizi oneririm. Doktorumu, sadece bu degil, her turlu estetik konusunda, tavsiye ederim. Doc. Dr. Gursel Turgut.
Selam, bende burun estetiği ve dudaklarımı kalınlaştırmak istiyorum. Burun için yazan var da dudaklarda bilgisi olan var mı acaba????
Regenyal idea lip dudak dolgusuyla uygulama yapiyorum.. Dolgu malzemesi ve uygulama dahil fiyat 500 tl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?