dudak dolgumu yaptıralı 22 ay oluyor.neredeyse 2 seneye yaklaştım ama hala ilk gün ki gibi.izmir mola estetik merkezinde yaptırdım. teosyal kiss adlı en iyi dolgu maddesi kullanıldı teosyal'in kalıcığı 15 ila 18 ay arasında değişiyor.750 tl ücret ödedim.üst dudak komple dolgu alt dudağıma çapraz dolgu tekniği uygulandı, yani alt dudağın sadece orta kısmı etli görünsün diye dolgu enjekte edildi.bu tarz bir görünüm istiyorsanız çapraz tekniği öneriyorum.ağrısı sızısı benim için yok denecek kadar azdı sadece konsantre oldum o kadar umarım yardımcı olmuşumdur.Eki Görüntüle 387475 Eki Görüntüle 387476
bende ust dudagımdan sıkayetcıyım malıyetı ne kadar acaba bılen varmı bıde tavsıye edebılecegınız doktor varsa sevınırım ızmırden olursa ıı olur
Dudak dolgunun son hâli .temmuz ayında yaptırmıştım
Ankara için de İzmir için de önereceğim çok başarılı doktorlar var tabii hala arıyorsan
çok başarılı çok beğendim ben nerde yaptırdınız acaba
evet arıyorum hala,önerilerinizi bekliyorum
İzmir için mi , Ankara için mi soruyorsunuz. Belirtirsen daha rahat yanıt veririm
Canım bende bayıldım ama yaa gerçekten haarika hatta gördüğüm en guzel dudak dolgusu diyebilirm. Nerde ve ne kadara yaptırdın hayatım bilgisini paylaşabilirmisin özel mesajdan yada mail den ya da burdan ben de çok istiyorum . sence peki yağ dolgusu daha mı iyi ? Çok guzel olmuş ya..
morartmadan dolgu yapan biri var mı bildiğiniz istanbulda ?
morartmadan dolgu yapan biri var mı bildiğiniz istanbulda ?
farketmez hangisi iyiyse oraya gidebilirim
o zaman Ankara'dan Dr Mehmet Akgün'ü önereyim size. Henüz mutsuz hastasını görmedim.
ben de izmirdekini öğrenebilir miyim???
Kizlar merhabalar ben de buraya dudak dolgusu yaptiracagimi yazmistim ve yaptirdim. Simdi diyorum ki verdigim en iyi kararmis! Ben korkumdan gercekten para biriktirip Burak Turkyilmaz a yaptirdim meshur estetisyen Serdar Eren in yetistirdigi bir doktor ve zaten beraber calisiyorlar. Inanilmaz profesyoneldi zaten bugune kadar binlerce dolgu yapmisimdir diyo kendisi. Teosyal Kiss diye bir madde uyguladi. Once hafif uyusturucu bir krem surdu sayesinde hicbirsey hissetmedim. Benim dudaklarima 1.5 tup uyguladi her tup 1cc. Cok dogal durdu.
Ilk gun hicbirsey olmadi sadece aksama dogru cok az morarma oldu ama doktorum bana sende hic morarma ve sisme olmaz bence demisti cok iyi gecmis operasyon gercekten de inanilmaz az morarma oldu. Sifir makyaj disari cikabiliyordum. Ertesi sabah dudaklarim baya sis uyandim ama o hali bile gizli gizli hosuma gitti
3 gun sonunda butun sislerim indi simdi gayet iyiyim morluklarim da hemen gecti. Benim tavsiyem kesinlikle cuma gunu yaptirmaniz boylece pazartesine birsey kalmamis sekilde ise gidebilirsiniz. Simdi diyorum ki keske biraz daha mi yaptirsaymisim babam anlamadi kizlar birsey yaptirdigimi o kadar dogal duruyo oyle diyim
7 Ekimde kontrol randevum var simdi biraz daha mi doldurtsam diyorum
merhaba , Ben botox,dolgu işlemlerimi Dr.Kerem Baykal'a yaptırıyorum ve inanılmaz memnunum.
İstersen dr.Kerem bey'i internet arama motorlarından (google ) sende bir araştır, kendisi başta saç tedavileri olmak üzere ameliyatsız güzellik konusunda kesinlikle süper bir marka.Mutlaka öneririm...
sevgiler.
canım ne kadara yaptırdın ?
ben fahis bir para verdim canim 650 euroya yaptrdm ama gercekten cok cok korkuyodum baska bi yere gitmeye cesaret edemezdim mumkun degil
cokmus ya :S bn sadece ust dudagıma yaptırıcam ama o bıle cok pekı gecıcımı yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?