Dudak Dolgusu yaptıranlar

bence çok yapmacık duruyor

Dudak dolgunun son hâli .temmuz ayında yaptırmıştım

Eklentiler

• $image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 129
bende ust dudagımdan sıkayetcıyım malıyetı ne kadar acaba bılen varmı bıde tavsıye edebılecegınız doktor varsa sevınırım ızmırden olursa ıı olur

Ankara için de İzmir için de önereceğim çok başarılı doktorlar var tabii hala arıyorsan

Kusura bakma,yorumunu geç gördüm geç cevap yazıyorum
Öncelikle beğenmene sevindim,teşekkür etmek istiyorum
Istanbulda,Anadolu yakasında,Şaşkınbakkal Bağdat Caddesi üzerinde Doktor Hasan Fındık a yaptırdım dudak dolgumu canım.Fiyat bilgisi vermem doğru olmaz,çünkü fiyat enjekte eidlen doza göre değişiyor.Bana iki Tüp Hyalüronik asit uygulandı.Yağ dolgum ise 7 cc idi..
Telefonla fiyat bilgisi alabilirsin tahminen..Muayene ücretsiz,gidip görüşebilirsinde Ben yağ dolgusunu daha çok beğendim açıkçası ama yağ dolgum ikinci işlemdi,belki o yüzden sonuç daha kalıcı ve güzel olmuş olabilir.Bu işlemler tekrarlandıkça kalıcılığı artıyor ve daha güzel oluyor çünkü.İlk işlemler fazla kalıcı olmuyor..

morartmadan dolgu yapan biri var mı bildiğiniz istanbulda ?

merhaba , Ben botox,dolgu işlemlerimi Dr.Kerem Baykal'a yaptırıyorum ve inanılmaz memnunum.
İstersen dr.Kerem bey'i internet arama motorlarından (google ) sende bir araştır, kendisi başta saç tedavileri olmak üzere ameliyatsız güzellik konusunda kesinlikle süper bir marka.Mutlaka öneririm...

sevgiler.

Kizlar merhabalar ben de buraya dudak dolgusu yaptiracagimi yazmistim ve yaptirdim. Simdi diyorum ki verdigim en iyi kararmis! Ben korkumdan gercekten para biriktirip Burak Turkyilmaz a yaptirdim meshur estetisyen Serdar Eren in yetistirdigi bir doktor ve zaten beraber calisiyorlar. Inanilmaz profesyoneldi zaten bugune kadar binlerce dolgu yapmisimdir diyo kendisi. Teosyal Kiss diye bir madde uyguladi. Once hafif uyusturucu bir krem surdu sayesinde hicbirsey hissetmedim. Benim dudaklarima 1.5 tup uyguladi her tup 1cc. Cok dogal durdu.
Ilk gun hicbirsey olmadi sadece aksama dogru cok az morarma oldu ama doktorum bana sende hic morarma ve sisme olmaz bence demisti cok iyi gecmis operasyon gercekten de inanilmaz az morarma oldu. Sifir makyaj disari cikabiliyordum. Ertesi sabah dudaklarim baya sis uyandim ama o hali bile gizli gizli hosuma gitti
3 gun sonunda butun sislerim indi simdi gayet iyiyim morluklarim da hemen gecti. Benim tavsiyem kesinlikle cuma gunu yaptirmaniz boylece pazartesine birsey kalmamis sekilde ise gidebilirsiniz. Simdi diyorum ki keske biraz daha mi yaptirsaymisim babam anlamadi kizlar birsey yaptirdigimi o kadar dogal duruyo oyle diyim
7 Ekimde kontrol randevum var simdi biraz daha mi doldurtsam diyorum

canım ne kadara yaptırdın ?

Benim doktorum da Kerem Baykal ve gerçekten çok memnunum.Kendisi ameliyatsız estetik alanında kuşkusuz harika bir marka, dürüst çok başarılı gerçekten harikalar yaratan br hekim.Bende mutlaka öneririm herkese.

ben fahis bir para verdim canim 650 euroya yaptrdm ama gercekten cok cok korkuyodum baska bi yere gitmeye cesaret edemezdim mumkun degil

cokmus ya :S bn sadece ust dudagıma yaptırıcam ama o bıle cok pekı gecıcımı yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…