Kizlar dudak dolgusu yaptirdigimda kan bagisi yapabilirmiyim? Yada bir kac gun once kan bagislayip dudak dolgusu yaptirsam, cabuk erirmi dolgu? Bilen varsa yazsin lutfen, persembe dudak dolgusu yaptircam ama bu haftada kan bagisi yapacaktim.
kızlar banada yag dolgusu yapıldı,9.uncu günkü hali,6.güne kadar mordu dudak ve cevresi,cok cabük eridi diyebilirım gercı ben az ve dogal olmasından yanayım ama benımkıde pek bı dogal kalmadı nerdeyse:))))Eki Görüntüle 766196
asla olmam çok zor görünüyoselam kızlar.. bende biara dudak dolgusunu düşünmüştüm.. hatta bunun için bi estetik cerrahla görüşmüştüm.. işte doktorun bana dedii vücuttan alınan yağın hiç bi yan etkisinin olmadığı ama 6 ay sora şişkinliğin azalacağı bi sene sonra dudağımdaki dolgunluğun maksimum %40'ının kalıcağıydı.. Ama kolajen daha etkili ve kesin bir çözümmüş duyduma göre ayrıca elde edilen dolgunluk daha kalıcı oluyomuş.. dudağa yağ enjeksiyonu olursa bu operasyon nerdeyse hersene tekrarlamak zorunda kalabilirmişiz.
Merhaba kizlar. Ben de gecen cumartesi samsunda yag dolgusu yaptirdim dudaklarima.ilk gunler resmen bayan dudaktim:) cok cirkin bir goruntu oluyor fakat agri sizi olmuyor.Gerci hala normale inmis degil fakat biraz da olsa kuculdu.
gecmis olsun , ben kizkardesim evlenicek boyle siserse babamdan azar isitirim bu yasta ugrasamam en son yaotirdigim gibi morluksuz,sissiz belli belirsiz istiyorum ama inince hos olucak belli gonlunc eolsun
doktorun kimdi canım senin?
diorun dolgunlastırısı işe yarıyormu,adını alabilirmiyim :)))dolgu yaptırdım halal dolgunlastırıcı derdındeyım:)))
bende dudak dolgusu yaptırıyorum ve elbette ilk yapıldığı an bir miktar ödem oluyor ama arkadaşların paylaştığı gibi bir şişme morarma hiç olmadı ki ben sarışınım ve çok hassas ,allerjik bir yapıya sahibim.Dediğim gibi ilk yapıldığı gün dudakta bir miktar ödem oluyor , doktorum (DR.KEREM BAYKAL) sık aralıklarla buz uygulamamı istiyor ve şişlikler 3-4 günde tamamen geçiyor zaten.Hatta şişlikler geçince keşke öyle kalsaymış diyorum çünkü ödemli hali de gayet hoş oluyor, dolgun dudak şeklinde :)))
yapılan dolgu bende 7-8 ay dayanıyor sonra yeniden yaptırıyorum.Dolgu yapmadan önce uygulanan anestezi (merhem ) ile ağrıda çok fazla olmuyor.Tamamen ağrısız olduğunu söyleyemem , özellikle üst dudak dolgusunda bir ilaç verilirken bir miktar ağrı oluyor, özellikle üst dudak dolgusunda bir miktar ağrı oluyor ama dayanılmaz boyutta asla değil.Bence yüz yapısına uygun ölçüde ve emin ellerde yapılan dolgular (yüz + dudak) süper sonuçlar doğuruyor ben çok memnunum.
Canim bilgi icin cok tesekkurler,rica etsem ozelden bana fiyat bilgisi atarmisin
Kizlaaaaaaaaar sonunda yaptirdim dudak dolgumu. Sonra burundan dudak kenarina inen cizgileri doldurttum, kaz ayagina botox yaptirdim, iflas ettim geldim :) Malesef dudak dolgusu yaparken dudakta damar catladi ve doktor devam etmedi, bu yuzden cok az dolgu yapti ve iki hafta sonra tekrar gidecegim, diger yarisini dolduracak. Yeni bi urun cikmis, adi Hyamax gibi birsey, 5 yildir arastirma yapmislar ve 5 yildir Amerika da kullaniliyormus. Hollandaya yeni gelmis ve digerlerine gore daha uygun. Ayni juvederm ve Teosyal gibiymis. Ben cok arastirdim, cok memnun olan var. Saglik Bakanligindanda onay cikmis arastirmalarima gore. MAlesef henuz Turkiyede yok bu urun.
Dudaklarim bugun cok sis ve boyle cok guzel ama malesef inecekmis, boyle kalmiyacakmis. 2 hafta sonra gittigimde hem diger yarisini doldurtacagim, hem 1 siringa daha yaptiracagim. MAlesef hala resim ekliyemiyorum, hala laptopta sorun var.
Burundan dudak kenarina inen cizgiler cok guzel oldu ama, 5 yas genclestim ayol :)
Bu bir hastalik, onu anladim.. Baslamiyanlar hic baslamasin, basladiysanizda, gecmis olsun :) Artik butun paralari buna yatiracagiz.
Simdilik bu kadar. Ha unutmadan, doktora kalici dolguyu sordum, bende onunla doldurabilirim ama bunun buyuk cezasi var dedi, Saglik Bakanligi buyuk cezalar kesiyormus, artik dusunun ne kadar saglikli.. Bes yil sonra topaklanma yapiyormus ve o topaklanan yerler alerjik reaksiyon yapiyormus.
Hadin opuldunuzzzz.
ayyyy sevgi çatliicam meraktan, zaten burnunu da çok merak ediyorum senin..aramızda para toplayıp sana bi laptop alıcaz..başka yolu yok :)))
kızlar banada yag dolgusu yapıldı,9.uncu günkü hali,6.güne kadar mordu dudak ve cevresi,cok cabük eridi diyebilirım gercı ben az ve dogal olmasından yanayım ama benımkıde pek bı dogal kalmadı nerdeyse:))))Eki Görüntüle 766196
bence cok dogal gorunuyor :)
dogal hali kaldı çünkü,eidi iki haftada
Dudak dolgusu yapildiginda dudaklar sisiyor, gozumuz ona alisiyor ve o sislikler inince, eridi gitti bitti diye dusunuyoruz. Bende oyle diyorum ama cook az bi fark var eski dudaklarimla. Ben yine doldurtacagim ama bakalim paralari toparlayabilirmiyim.. O ilk sislik varken cok guzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?