Dudak Dolgusu yaptıranlar

Hasan fındıkla ilgili bilgi verebilecek olan var mı? Özelden yazabilirsiniz fiyat ve dolgu olarak ne kullanıyor dudak dolgusu için? Ne kadar kalıcı vs

bende hem dudak hemde burun dolgusu yaptırmak istiyorum ama burun dolgusunu beğenmezsek çıkabiliyomu süresi ne kadar ?
yardımcı olursanız sevinirim

bende düşünüyorum sizin doktorun adını ve telini verebilirseniz sevinirim??

merhaba,benim doktorum DR.KEREM BAYKAL ve aldığım sonuçlardan çok memnunum.Kesinlikle tavsiye ederim, isterseniz Sa Ekimi - Dermatoloji Uzman adresinden sizde bir bakın.
Kendisi zaten alanında çok başarılı ve önemli bir marka, gerçekten süper bir hekim.Eminim sizde herkes gibi çok memnun kalacaksınız.

bakırköyde bakırköy polokliniğinde nilgün hanımıda tavsiye edbilirim gayet başarılı

ben de yaptırdım dün sonunda. ilk bi kaç saat baya güzeldi ama sonradan bi şişti bi şişti :) sanki üst dudağımın altına pamuklar tıkıştırmışlar gibi şu anda :) inince inşallah o ilk saatlerdeki gibi kalır. bana alt üst toplam 1 tüp yapıldı ama çoğu üste yapıldı yani (üst dudak kenarlarına gibi) dün çok kaşıntı ve gerginlik hissi vardı şişme aşamalarında şükür şu anda yok

Başlığa pek yazan yok ama dolguyu yaptıralı 3 gün oldu şişlikler baya indi ama böle pütürük pütürük veya acıyan topçuk gibi bişeyler var dudağımda şu an. Hala inme aşamasında mı yoksa böyle mi kalcak bişeyler okudum masaj fln diolar doktorum bana masaja gerek yok demişti bişey yapmadım o yüzden. Bi de çok basa basa masaj yapınca da dolgu maddesini mi eritiomuş ne :/ tecrübeli arkadaşlar yardım bi de benim iğne dudağın üstünden girdi ama o topçuk gibi dediğim şeyler dudak içinde ( dişe bakan yüzey) gülünce dışardan görünmüo. Da ne alaka üstten yapıldı altta topçuk

hangi maddeyle dolgu yapıldı ?

slm kızlar. bende yaptırmayı düşünüyorum fakat herkes ya istanbuldan ya da ankaradan doktor öneriyor. izmir de yok mu yaptırıp memnun kalan arkadaşlar.baktım ama göremedim dolguyu bir kaç kez tekrarlamayı düşünürsek her seferinde kalkıp ankaraya mı gideceğim :)

Merhaba. Dudak dolgusu yaptirmayi dusunuyorum, yalniz sadece ust dudagima ve cok cok az miktarda dusunuyorum.
Daha once 2-3 kisi toplanip gidip paylasanlari gormustum. Istanbul'da boyle bir sey dusuneniniz var mi?

Merhaba. Dudak dolgusu yaptirmayi dusunuyorum, yalniz sadece ust dudagima ve cok cok az miktarda dusunuyorum.
Daha once 2-3 kisi toplanip gidip paylasanlari gormustum. Istanbul'da boyle bir sey dusuneniniz var mi?
kalıcı makyajıda mı bu tur yerler yapıor?

Hayatım izmir de Dr Murat Atasevenin elinin çok iyi olduğunu duydum. Ama Ankara'ya gelme şansın varsa Mehmet Akgün'ü tek geçerim. Reçete yazar gibi dolguyu çok pratik yapıyor. İşlem sayısının çokluğundan sanırım. Bir de işine aşık bir adam. Neyse karar senin kime gitmek istersen telefonunu özelden yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…