- 2 Kasım 2014
- 36
- 4
- 13
- 38
- Konu Sahibi emellce
-
- #5.021
ay nolur kime yaptırdıysan söyle, bir de kaça patladı? harika olmuş güle güle kullan!Bu arada sislik morluk hicbisey yasamadim aksam babam bile hicbisey anlamadi resimdede gorun istedim yaptirmadan 1 saat once yaptirdiktan bi saat sonra ama bu durum bence doktorumla ilgili cunku dedigim gibi digerinde 3 gun sokaga cikamamistim
merhaba ,, yarı kalıç ne kadar süre kalıyor,, dolgunun riski var mı,, alerjik bi bünyem var,, dr nuz kim,, ne çok soru sordummm :) :)ben yaptırdım yarı kalıcı 8 yıl kadar dayanıyor albümümde görebilirsin
üst ve alt dudak taki orantı bu şekildemi kalacakEki Görüntüle 1143239 kızlar son hali bu daha inmez sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mehmet akgun yazmıs dıkkat edersenı z:) bendeyaptrdım benımde harıka aynı doktoray nolur kime yaptırdıysan söyle, bir de kaça patladı? harika olmuş güle güle kullan!
merhaba ,, yarı kalıç ne kadar süre kalıyor,, dolgunun riski var mı,, alerjik bi bünyem var,, dr nuz kim,, ne çok soru sordummm :) :)
Dudak dolgusu ve botox düşünüyorum ve paylaşabileceğim birisini arıyorum.Dolgu için net emin değilim ama alın ve göz cevresi botoxunu yapırmak istiyorum.ilk defa başlıyacagım.yasım 28 aslında gözle görülür çizgim yok ama başlamadan yapılması iyi diye okumustum ne derece dogrudur deneyimli olanların fikirlerini almak istiyorum.Eczaneden alıp Adnan menderes ya da ulvi günere uygulatacagım.Henüz karar veremedim görüşme yapamadım ama bu ikisinden birisine yaptırmak istiyorum
Bu arada sislik morluk hicbisey yasamadim aksam babam bile hicbisey anlamadi resimdede gorun istedim yaptirmadan 1 saat once yaptirdiktan bi saat sonra ama bu durum bence doktorumla ilgili cunku dedigim gibi digerinde 3 gun sokaga cikamamistim
merhaba düzenli olarak yılda 2 kere botox yaptırıyorum yaşım 30 şu anda ve çok memnunum.kaşlarımı istemsiz çattığım için çok genç yaşta çizgi oluşmaya başlamıştı.bu yüzden yaptırmaya başlamıştım şimdiyse düzenli yaptırıyorum çok memnunum.istanbulda oturuyorsan birlikte yaptıraibliriz bu hafta randevu alacağım tekrardan.Dudak dolgusu ve botox düşünüyorum ve paylaşabileceğim birisini arıyorum.Dolgu için net emin değilim ama alın ve göz cevresi botoxunu yapırmak istiyorum.ilk defa başlıyacagım.yasım 28 aslında gözle görülür çizgim yok ama başlamadan yapılması iyi diye okumustum ne derece dogrudur deneyimli olanların fikirlerini almak istiyorum.Eczaneden alıp Adnan menderes ya da ulvi günere uygulatacagım.Henüz karar veremedim görüşme yapamadım ama bu ikisinden birisine yaptırmak istiyorum
merhaba düzenli olarak yılda 2 kere botox yaptırıyorum yaşım 30 şu anda ve çok memnunum.kaşlarımı istemsiz çattığım için çok genç yaşta çizgi oluşmaya başlamıştı.bu yüzden yaptırmaya başlamıştım şimdiyse düzenli yaptırıyorum çok memnunum.istanbulda oturuyorsan birlikte yaptıraibliriz bu hafta randevu alacağım tekrardan.[/QU
5 yıl kalıcığı olan dudak dolgusu yaptırmıştım aynı doktora aradan 5 yıl geçti hala dolgun dudaklarım ama bir tüp daha ekletebilirim bu yıl maddi durumumu ayarlayabilirsem
Izmirdeyim malesef.ama verdigin bilgiler icin tesekkur ederimmerhaba düzenli olarak yılda 2 kere botox yaptırıyorum yaşım 30 şu anda ve çok memnunum.kaşlarımı istemsiz çattığım için çok genç yaşta çizgi oluşmaya başlamıştı.bu yüzden yaptırmaya başlamıştım şimdiyse düzenli yaptırıyorum çok memnunum.istanbulda oturuyorsan birlikte yaptıraibliriz bu hafta randevu alacağım tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?