Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ben iki ay önce nihayet karar verebildim de Acıbadem'de doktor Burak beye yaptırdım. Çok güzel oldu, tam hayalimdekini yaptı. Ağrısı fazla yok kızlar, bir süre hafif şiş geziyorsunuz ama. İzine tatile falan denk getirmeniz lazım :)

Bayanlar ben iki kez yaptirdim dudak dolgusu farkli farkli yerlerde ilkinden bahsetmicem tamamen bi faciaydi arastirmadan gittigim bi doktordu nede olsa ama son yaptirdigim dolgumdan o kadar memnunumki doktorum Dr. Mehmet Akgün ankarada . Ben 21 yasindayim ve yasim geregi dogal bi goruntu tercih ettim ama sanirim herkes dogal bi goruntu tercih eder doktor bey dudagima kontur seklinde dolgu yapti ve super super super ayni zamanda ben burun dolgusuda yaptirdim degisimime hayret ediceksiniz resim atiyorum

Eklentiler

• StarCam_2014_11_17_17_15_09.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 2.061
Bu arada sislik morluk hicbisey yasamadim aksam babam bile hicbisey anlamadi resimdede gorun istedim yaptirmadan 1 saat once yaptirdiktan bi saat sonra ama bu durum bence doktorumla ilgili cunku dedigim gibi digerinde 3 gun sokaga cikamamistim

Eklentiler

• StarCam_2014_12_06_15_35_25.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 6.050
Bu arada sislik morluk hicbisey yasamadim aksam babam bile hicbisey anlamadi resimdede gorun istedim yaptirmadan 1 saat once yaptirdiktan bi saat sonra ama bu durum bence doktorumla ilgili cunku dedigim gibi digerinde 3 gun sokaga cikamamistim
ay nolur kime yaptırdıysan söyle, bir de kaça patladı? harika olmuş güle güle kullan!

Ben de bir ay önce yaptırdım, daha önce 1 yıl önce yaptırmıştım ama hiç memnun kalmadım, bu sefer acıbadem'de dr burak beye yaptırdım ilk iki haftada şişliği güzelce indi, son bir haftadır da pek bir şey kalmadı, gayet memnunum. Çok basit bir operasyondu hemen halloldu çok rahat ettim, bence aklınıza takılıyorsa güzelce bir araştırıp fazla vakit kaybetmeden yaptırabilirsiniz çok olaylı bir işlem değil :) Geçmiş olsun herkese :)

merhaba ,, yarı kalıç ne kadar süre kalıyor,, dolgunun riski var mı,, alerjik bi bünyem var,, dr nuz kim,, ne çok soru sordummm :) :)

internette ''dudak dolgusu patlamış dudak için çözüm'' diye aratın, ilk linke tıklayın istediğiniz tüm bilgileri fotoğraflarla bulacaksınız.

Dudak dolgusu ve botox düşünüyorum ve paylaşabileceğim birisini arıyorum.Dolgu için net emin değilim ama alın ve göz cevresi botoxunu yapırmak istiyorum.ilk defa başlıyacagım.yasım 28 aslında gözle görülür çizgim yok ama başlamadan yapılması iyi diye okumustum ne derece dogrudur deneyimli olanların fikirlerini almak istiyorum.Eczaneden alıp Adnan menderes ya da ulvi günere uygulatacagım.Henüz karar veremedim görüşme yapamadım ama bu ikisinden birisine yaptırmak istiyorum

Botox tavsiye etmem gorduklerim hep rezaletti.bizim 40 yasinda bir tanidik var hayati boyunca sabunla yuzunu yikamis ve yuzu cok duruydu.bence sabuna baslayin bir senede etkisini farkedersiniz o arada diadermine yaslandirma karsiti krem kullanin. Dudaklariniza dolgu yaparak da ilginiyi dudaklara cekerseniz kirisikliklar farkedilmez

Fiyat öğrenmem mümkün mü? Çok beğendim, Ankara'da yaptırdın sanırım? Ben de ciddi ciddi düşünüyorum...çok beğendim sizinkini. özelden de yazabilirsiniz fiyatı

merhaba düzenli olarak yılda 2 kere botox yaptırıyorum yaşım 30 şu anda ve çok memnunum.kaşlarımı istemsiz çattığım için çok genç yaşta çizgi oluşmaya başlamıştı.bu yüzden yaptırmaya başlamıştım şimdiyse düzenli yaptırıyorum çok memnunum.istanbulda oturuyorsan birlikte yaptıraibliriz bu hafta randevu alacağım tekrardan.

Izmirdeyim malesef.ama verdigin bilgiler icin tesekkur ederim

Arkadaşlar ben dudaklarıma Hyalurinik asit dolgu yaptırdım cok doğal ve yapılışı çok kolay yaptırır yaptırmaz da normal hayatınıza devam edebiliyorsunuz. Hissizlik gibi bir sorunda yaşamadım açıkcası ve cok doğal oldu tavsiye ederim. Teşekkürler

ben 2-3 hafta falan önce yaptırdım üst dudağa. hyaluronik asit, juvaderm. şuan doğal dudağımdan daha sert ve şişik. bıyık bölgesi ve dudak önde duruyor. bunu sorduğumda, doktor zamanla derinin alışıp gevşeyeceğini söyledi. zamanla görücem ama şuan hiç memnun değilim.. bu doktor hatası mı benle mi alakalı bilemedim. zaten azcık bişey, bir dahasına 2 iğne basımı kadar yeter. benim bu şişlik normal mi anlayan varsa söylesin.. doktor şebnem utku, fiyat 600. önceki foto yok, ilk fotolar 1. haftanınki, diğerleri şimdiki hali

Eklentiler

• 1.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 665
  • 2.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 765
  • 3.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 655
  • 4.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 629
  • 5.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 585
merhaba ,ben de kaslarimi catmaktan bir bolgede hafif bir ix var onu yok etmek istiyorum, bir de dudak dolgusu , bagdat caddesinde emre ilhan benim doktorum daha once islem yaptirdim , simdi sormak istedigim hangi dolgu maddesi onerirsinix , kaliciligi ne kadar , bir de ne kadar sise yaptirmam gerek dolgu ile su kas arasina yapilan islem madde aynimi ?

Kizlar avrupa yakasinda 1000 tl yi asmicak isin uzmani bi doktor var mi? Bu arada hic aci hissetmediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…