Dudak Dolgusu yaptıranlar

Acı yaptrdıktan 3 saat sonra başlıyor İkinci kez yaptırdım suan 3saat oldu nasıl şiş ve acıyo yanıyo:)) ama bir gün içinde geçiyo ve neden daha önce yapmamşm dedim. Marka juvederm

Aynı madde juvederm. Gözaltımada yaptı kalanını:))

emre ilhan hani şu burun estetiğiyle meşhur olan doktormu dediğiniz

bahsettiğiniz teknik kalıcımı

Türkiyede yapılıyormu acaba siz bunu nereden duydunuz..benim dudağımda 1cc den bile daha az miktar kullanıldı.bir yılı geçiyor ve sağ tarafta bulunan dolgu sanki ordaki dudak dokumu erittide çukur gibi duruyor....sizdede buna benzer şeyler oldumu..üstelik çok çok az kullanıldığı için dudaklarım eskisi gibi.

Evet yapılıyor tabiki.Bana karın germe ameliyatımla yapılacaktı.Ameliyatta vazgeçmiş,yine yağ dolgusu yapmış..
Çukurlaşma olduysa daha farklı dolgu maddeleride var.Onlar uygulanabilir bence. Bir muayene randevusu alıp görüşün derim,en iyi çözüm size önerilecektir

sağol arzum ama tekrar dolgu yaptırmaktan korkuyorum açıkçası..6 aylık bi geçici dolgu resmen önce topaklanma yapıp kendi dudak dokumu eritti..Bahsettiğin öntem dikkatimi çekti kendi vücudundan ve kalıcı bi yöntem olması..acaba doktorun neden vazgeçmiş..sanırım sıradan bi dolgu gibi kolay bi işlem değil..

Bunun için vücudun belirli bir yerinden deri tabakası altından doku alınması gerekiyor.Eski bir kesi,ameliyat izide olabilir yada vücudun gizli bir yerinden kesi yapılıp dokuda alınabilir. Zaten kesi olup açılacağı için doktorum böyle bir yöntemi önerdi,hem sürekli dolgu yapmaktan kurtulmuş oluruz demişti. Bunun içinde dudak iç kısımda kesi olacaktı tabi.Birde dikiş belki gizli bir dikiş. Neden yapmadığını sorduğumda böyle uygun gördüm o an demişti,dahada ısrarla sormadım tabi :))

Kizlar aranızda dudak dolgusu yaptırmayi düsünen degil, yaptiran varmi. Adanadan lütfen

cvp için teşeekkür ederim bu yöntemi iyice bi araştırmak gerek:)

cvp için teşeekkür ederim bu yöntemi iyice bi araştırmak gerek:)
Araştır canım Buna dermis tabakasından dudak dolgusu gibi netten birçok doktorun açıklaması vardı.Hatta ben paylaşmıştım ama bulursam yine senşn için paylaşırım

Arkdaşlar gözaltı ışık dolgusu göz kapaklarınada uygulanıyormu
gözaltı ışık dolgusu göz kapağına uygulanmaz, oraya farklı bir işlem yapıyormuş doktorum sordum senın için . Eye zone re- birth system denen bir gözaltı tedavi sitemi var ben yaptırmadım ama yaptıranlar memnun. 8-10 seans yapılıyor. Dünya göz hastanesi seansı 450 tl den yaparken mehmet bey 150 tl den yapıyormuş. 8-10 seans da 8-10 yıl gençleştiriyor dıye fecı sekılde ıddıalı valla denemek lazım tatlım şikayetın neydı tam olarak

Benim yüzüm zayıf gözaltımda göz kapaklarımda yaşım ilerledikçe çukurlaşıyor ben gözaltıma dolgu yaptırdım juvaderm volum yapıldı gerçekten memnunum ama göz kapaklarına sorduğumda yapılmadığını söyledi doktorum bende buraya bilgi amaçlı sordum yapan varmı yada yapılıyormu göz kapakların üstü Kaş'ın alt kısmını dolgu istiyorum ama yapan yok galıba sizin doktorda iyi bi doktor ismini çok duyuyorum bu yöntemide ilk defa duydum

canım yanı ben yaptırmadım ama sordum sızın ıcın ozellıkle dogrusu bende goz kapagı ılk kez duydum ama arastrdım yontemle memnunlar..bende goz altıma ısık dolgusu dusunuyorum o sıs goruntu gıdıyormu? oncekı sonrakı fotonu koyarmsın..

Kizlar aranızda dudak dolgusu yaptırmayi düsünen degil, yaptiran varmi. Adanadan lütfen
ben yaptırdım hem de unlu bir doktora üstelik sadece ust dudaga 0,6cc, alt dudaga sonra bakarız dedik üc gun önce. iyiki alt dudaga yaptırmamışım Işıl Recberin gibi oldu üst dudagım. onden fena değil ama yandan bildiğiniz ördek. Şimdi akşam doktora gidip eritmesi ilaç ilaç enjekte ettireceğim. İnsanın yüzünü acayip yaşlı ve ucuz hatta suni gösteriyor.

Ben tv de göz kapagının çukurlaşmış kısmına dolgu enjekte edilişini izlemiştim. Ama doktorum çok tehlikeli körlük olabilir demişti. Yine de yapan iyi doktorlar vardır.

Ben tv de göz kapagının çukurlaşmış kısmına dolgu enjekte edilişini izlemiştim. Ama doktorum çok tehlikeli körlük olabilir demişti. Yine de yapan iyi doktorlar vardır.
Evet demekki yapılıyormuş :)bende istiyorum doktor becerikli olunca niye olmasın göz kapağı ameliyatı sarkık torbalara iyi geliyor çokuklere degıl bende araştırıyorum

arkadaşlar luvaklinikte dudak dolgusu yaptıran varmı?ilkkez yaptırıcam bu işlemi ve biraz endişeliyim aaçıkcas1 yıl fiyatı 900 1 buçuk yıl 1000 tl olduğunu sölediler ama birbuçuk yıl yıl gerçekten kalıcılığı devam ediyormuve acıma yanma vss çok fazla oluyoumu bu konuda bilgili akadaşlar yardım bekliyorum

merhaba... doktorunuzdan memnun kaldiginiza cok sevindim lakin bir sorum olacakti, dudaklariniza kac ml dolgu yaptirdiniz, fiyati ve markasi nedir? gordugum kadariyla sizin zaten biraz olsun dolgun ust dudaginiz varmis bile, benim ust dudagim cok ince... o zaman bana da mi kontur dolgu gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…