Geçmiş olsun,biraz korktum,acımıyor mu yapılırken?ben 3. dolgumu yaptım bu seferki yarı kalıcı, aquamid ya da aqualiftti adı tam hatırlamıyorum, bu sefer içime sindi. daha fazla bilgi almak isteyen mesaj atsın reklam yapmak istemiyorum çünkü
bu yaptırdıktan hemen sonra ama şu an yarıya inmiş durumda daha hoş duruyor
Geçmiş olsun,biraz korktum,acımıyor mu yapılırken?
mrblar ben de ankarada bir doktorla görüştüm dolgu fiyatını yaklaşık 600-900 dedi. bir tüpü 600 tl. ben hem yanak hem dudak istiyorum. kaç tüp kullanırlar sizce bana? ne kadar öderim totalde acaba? bir tüp güzel bir dudak veya yanak için yeterli oluyor mu?
merhaba,
ben de daha önce üst dudağıma geçici dolgu yaptırmıştım, 3. gün çok güzeldi,sonraki günler biraz inmeye başladı ve zaman geçtikçe dolgular top top dağınık bir şekilde durmaya başladı, hatta elimde bastırıp dağıtma ihtiyacı hissediyordum, o yüzden tavsiye etmiyorum çünkü dolgu erimeye başladığında , ilk yapıldığındaki gibi homojen olmuyor, sonra zamanla hepsi geçti zaten,şuan eski haline geri döndü, görüntü dışında sağlık ile ilgili bir sorun yaratmıyor
Kalıcı dolgu yaptırmak daha mantıklı gıbı gelıyor bana. ama hangısının daha zararlı oldugu tatrısılır. Ben kalıcı dolgu ıstıyorum kalıcı dolgu yaptıranınız yok mu ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba sizce yağ enjeksiyonu mu daha güzel duruyor yoksa hyaluronik asit mi??
ben yaptırdım yarı kalıcı 8 yıl kadar dayanıyor albümümde görebilirsin
bu başlıkta gördüğüm en doğal estetik sizinki heleki bazı arkadaşların felaket yani büyük olucak diye ördek gibi olanlar var ve burda ayyy canım çok seksi çok güzel olmuşssun diyen bir sürü bayan gerçekten komik zaten fazla doldurulunca dudağın hacmini aşıyor ve öne doğru bir görüntü oluşuyor bu da doğallıktan uzaklaştırıyor dudakları kimse kusura bakmasınben 3 gün önce yaptırdım bağdat Caddeside doktorum çok iyi ve gerçekten çok güzel Motive etti. şuan çok mutluyum zaten en önemlisi de buydu. çevremde kimse farketmedi ama burada en önemlisi doktor ve kullanılan malzemenin kalitesi :)) sürekli aynaya bakasım geliyor bence istiyorsanız hiç düşünmeden yaptırın :)
Bu arada b en dolgu islemlerini videolardan izlemistim benim doktorumun ust dudagi kaldirmak ve konturlari belirgin olsun diye farkli bir yontemi var buradan anlatmam dogru olmaz belki kendisinin buldugu bir tekniktir ama ust dudak hem kalkik oluyor hem ordek olmuyor konturlarida cok guzel oluyor ve dolgu oldugu hic belli olmuyor isteyene ozelden doktorumun numarasini verebilirim dolgu cok onenli birsey arkadaslar cunku dudakta kustlenme oldugunda onlari cikarmak cok can yakan ve dudaklarinizi haftalarca kocaman sisiren birsey dudaktan farkli renkte akan dolgular bile varmis malzemesi evet cok onemli ama dojtorun yetenegide bir o kadar önemli isteyene doktorumun iletisim nunarasini verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?