Dudak Dolgusu yaptıranlar

Melnur hanim cok tesekkur ederim
Sizin zaten gayet dolgun bu arada hic biseysiz halini atiyorum ikinci gunu bu arada baya indi ama onu soylym benimkiler cizgi oldugundan:)
Bir de kizlar aklinizda olsun tam ortaya koydurmak dogalligi bozuyor (kontur yapma derken soylemeyi unuttum) yandan yukseltiyor benim tam ortaya da koydu‍ Yandan cok belli bakin hem ince hem kalkik:) kalkik olmamasi icin ne yapilmali bilen var mi kizlar

Eklentiler

• IMG_7684.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 909
  • IMG_7686.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 915

Melnuurr
Bi de golden rose matte serisinde 01 numara var onu da sen dene tatlm nude tonu
Şu an istnblda güzellk fuarı var bir dee gittin mi ya da kızkar gidecek olan var mı eurasia 2017 fuarına bol bol bilgi alın bize:)
Davetiye soruşturabilirim isteyen olrsa istanblda değilim de

Teşekkürler 1 ay sonra türkiyedeyim Almanya'da yok golden rose mutlaka deniycem

Kızlar merhaba dün sadece üst dudağıma juvaderm dolgu yaptırdım şu an yanma hissediyorum ve dudağımın üstünde şişlikten dolayı bıyık gibi gölgelenme var bunlar geçer mi?? Dün havalardaydım ama bugün mutsuzum sağ taraf daha şiş duruyor ördek gibi hissediyorum ne zaman düzelir tam olarak

Canım üç güne geçer hiç merak etme. Tek olası sıkıntı damara gelmiş olan dudak dolguları topaklanma yapabiliyor. Ama onun da çaresi var dr eritebiliyor ki bir arkadaşım bir sene erittirmedem gezdi Merak etme yani.
Gölgelemmeyi bend e anlamıyorum yani bana da oluyor ve engellemenin bir yolu var mu acaba?
Bir de bu ördek modu kontür olunca diye bilşyorum ben ama benim gibi ağzı dudağı ufacık kişilerde az da olsa şart sanırım ‍ Sen de ona dikkat et cnm bir dahakine kontür hiç yaptırma eğer çok yapay durdu ise. Öte yandan 500 ml çok orta bir rakam hiç endişelenme geçicek :)

Kızlar şu gölge bıyık konusunu bilen var mı ya aynısı bende de oldu

Ayy çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz ama benim sadece üst dudağıma 2cc yapıldı aslında öncesnde 1 cc yeterli demişti ama kendiside şaşırdı sırf 1 cc yi dudağımın yarısına sıktı o endişendiriyor acaba çok mu oldu diye

Eki Görüntüle 1991186
Görüntü bu şekilde ve epey morarma oldu dudağımda
Hayır hayır kesinlikle dert etme üç dört gün ver kendine. Juvederm biraz daha akışkan bir ürün olduğunu bildiğim için şişme miktarı kalın geanüllğlere göre biraz daha fazla olabilir. Ki bünye de etken bir faktördür dudağın inicek ve istediğin gibi olucak hiç merak etme:)

Ben de bugün yaptırdım acımıyor demişlerdi ama gözümden yaş geldi
Bi ilaç verdi dr um ananas özlüymüş ödem atıyormuş
Şişlik var acıyor da
Biraz daha inecek dedi dr um ama sanki böyle dha iyi

Merhabalar;
Sizlerle dudak dolgusu deneyimimi paylaşmak istiyorum. Dudaklarım çok inceydi. 8 ay önce dudak dolgusu yaptırdım fakat hiç değişiklik olmadı. 10 gün önce Dr. Aslı Aytekin'e gittim. Hyaluranik asit içerikli Juvaderm dolgu maddesi kullandı. İşlem öncesi adını hatırlamadığım bir krem ile dudaklarımı uyuşturdu. Sonrasında hiç canım acımadı. Dudaklarımı şekillendirip daha kalın görünmesi için alt ve üst bölgelere ip uyguladı (sanırım örümcek ağı deniliyor). Morarma olmadı. Ördek dudak gibi görünmüyor. Çok memnun kaldım. Becerebilirsem önce ve sonra fotoğraflarımı yükleyeceğim.

merhaba 4 defa dudak dolgusu yaptırdım 4 ayrı dr wn son 2 gün önce yaptırdım dr mehmet gencer beye tam istediğim gibi oldu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ayın .8 de 3 lü kombin yaptıracagım bakalım nasıl olacak resimleride paylaşırım arkadaşlar dudak dolgu olayı çok basite almayın uzman olmayan kişilere yaptırmayın derim ben sonun dr buldum vallahi .

Prp için Ankaradaysan Mehmet Akgünü öneririm .Dudakların çok güzel olmuş hayırlı olsun bende boca yöntemini araştırıyorum bakalım belki yaptıracağım.

MerhabaLar çok teşekkürler. Prp nin kitini öşrenme şansın var mı canm ben izmir ya da istanbulda olabiliyorum ancak bir de seansı ne kadar regen in tek seansını aydında (biraz karma oldu ama:)) 460 tl ye aldım ama teel up ı 310 a uygulayan yeri biliyorum.

Selam kizlar baya okufum bulamadim.
Istanbulda 300lira altinda juvaderm dolgu yapan bir Doktor varmidir? Kime sorsam 1000tl den baslio 1cc. almanyada 350euro veriyorum ve pahali geliyor. Burda daha uygundur sanmistim. Cevaplar acil bekleniyor. Reklam.amacli yazanlari anliyorum denemeyin

Canim juvederm demissin kac mlligi 500 ml ini 500 e yaptirdi bir arkadasim 1ml icin 700 demis ama ben juvedermi begenmiyorum dogalligi acisindan. Restlayne bile daha iyidir bence kaliciligi az dogalligi bir tim daha fazla. Doktro vobella serilerinj tanitmisti bana yeni cikmis dhaa dogalmis ama denemedim. Faydasi olabilir diye nacizane paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…