Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kızlar instada dr filler var yaptırmadım ama sonuçları iyi görünüyor. Adınk bilen ve o doktora yaptıran var mı

Gördüm en sonunda :) Ben dudaklarınızı çok beğendim, çok ideal. Hem dolgun hem de doğal aynı zamanda. Dolgu yapıldığı kesinlikle belli değil. Doktorunuz kimdi, ve de ne kadar ücret ödediniz acaba?
Çook teşekkür ederim :) 850 tl vermiştim canım 1ml için. Çok sevindim beğendiğinize :)

Kızlar instada dr filler var yaptırmadım ama sonuçları iyi görünüyor. Adınk bilen ve o doktora yaptıran var mı
Canım bakıp araştırırım ama aqualix diye bir dolgu var mesela göğüs için FDA onaylı değil. Bir dr reklam vermiş hemen yazdım FDA onaylı olmayan bir ürünü nasıl bu kadar rahatlıkla kullanabbiliyorsunuz diye yorumum silinid yani bu ürünleri bazı sitelerden teyid etmek gerekiyor.

Reklam çekincesi ileo sitelerin adını yazmadım. O doktorun da. karalama vs denilir o dr.un çalışanları falan uğraşılmaz :) O malzemeyi araştıracağım canım.

Kızlar bu arada teosyeli drum benm hatrıma getiriyor ve perakende aldığı için 2 ml çıkıyor.

Yaptırmasyı düşünen olursa benmle paylaşmak isteyen olursa yazabilir mi (İstanbuldayım). 850 900 fiyat civarı olursa başka bir dr bulan varsa o da olur gelirim :)

Dun igneli epilasyon icin gittigim bir yerde bir bayan doktorla tanistim. Dudak dolgusunu sordum. Teosyal kullaniyorum dedi. Bayagi sohbet ettik ucret ne kadar tutar dedim. Senin icin 800 tl dedi. Uygunmi fiyat sizce. Simdiye kadar hic yaptirmadim bilmiyorum.

Fiyat çok çok iyi. İğneli eğilasyon demişsiniz. Dr. u iyi araştırın hatta isim paylaşırsanız ben araştrıp ona da gidebilirim çünkü 2ml almak zorunda kalıyorum her seferinde.

Nişantaşı fiyatları belotero ve teosyel için 1200 1600 arası değişiyor çünkü. juvedermin yeni serisini pazarlıyorlar ama bunlar kadar iyi değil bence. Kalın granüllü ürün daha doğal geliyor bana. Herkese yakışan farklıdır ben vazgeçemiyorum teosyelden beloteroyu denemedim.
Bir de kızlar dr. size ürün barkod nosunu vermek zorunda. Küçük ama önemli bilgi :)

Canım ben onu madde sanımışım kalıcı vs. :) samimi olarak soruyorsan şöyle söyliyim emek tabi kötü denmez ama biraz daha araştır daha iyileri var. Dolgu işlemi bu kadar yaygınken orta kaldı bence. İsim çok güzel dr.filler ama dudakları sevmedim. Belotero ile çok daha durabilirdi bence. Çünkü kontürlemesi ve volümlemesi kötü değil.
Nacizane.

Beloteroyu da hiç kullanmadım videolardan gördüm. teosyelden çok farkı olmaz diye düşünüyorum. Restalyne le juvederm teoyelle belotero aynı klasmanda geliyor bana.

Beloteroyu da hiç kullanmadım videolardan gördüm. teosyelden çok farkı olmaz diye düşünüyorum. Restalyne le juvederm teoyelle belotero aynı klasmanda geliyor bana.
İstanbulda yaptığı işleri instada görebileceğim, önerdiğin bir doktor var mı canımm? Bu konuda bayağı bilgilisin sanırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…