Sizin istediginiz esit vloulme sanirim ben de ayni problemi yasamisim sikca. Dudaginiz yeterince dolgun gorunuyor biraz yukseklik cok geldi bana ama ufak bir yorum olarak. Urun guzel kalin granullu sanki juvederm e gore daha dogal durmus benceBuda karşıdan
Sizin istediginiz esit vloulme sanirim ben de ayni problemi yasamisim sikca. Dudaginiz yeterince dolgun gorunuyor biraz yukseklik cok geldi bana ama ufak bir yorum olarak. Urun guzel kalin granullu sanki juvederm e gore daha dogal durmus bence
Merhaba benm de bir onceki dolgum uc ayda sifira inmisi.juvederm kullandı doktor Almanya'da yaptırdım sadece üst dudağıma 2 sene önce yine yaptırmıştım ama sıkıldım artık hemen erimesinden 1cc deyip yarım cc mi uyguluyor lar anlamıyorum benim dudaklar kalın bide inçe dudaklarda hiç etki etmez sanırım 1 cc
Doğal olsun diyoruz ama çok doğal oluyor o kadar dogalki eskihaliyle aynı 350 Euro ödedim yazık paraya valla ama botoks yaptırıyorum ondan memnunum çizgiler siliniyorMerhaba benm de bir onceki dolgum uc ayda sifira inmisi.
Estetik ameliyatim esnasinda da yaptirdim iki ayda eridi. Ikinci dolguda oturuyormus ama onun icin tekrar ameliyat olmak istemedim.
Teosyal en cok giden oldu acikcasi. Eski halini bulursam atarim dudaklarimin. Zaten iki ml alabiliyorsunuz en az. Ama urun kalin granullu oldgu icin 1 ml tam geliyor. Benm fotolarda 1.5 ml gitmisti cnku yan iclere koydum denemelik ve aninda eridi (en yan koseler).
Bu biraz vucut yapisina, metabolizmaya bagli. Hic uzulmeyin yalniz degilsiniz:)
Bu arada baska kalici oldugu dusunulen FDA onayli dolgular varsa yazalim arkadaslar ben deneyimlerim icinde beni tek emnun eden marka oldugu icin teosyel yazdim. eski doktorumla hic marka konusmazdik bilmedigim icin sormaya da cekinmistim. Kendisine en son gittigimde restalyne onerdi teosyal yok dedi eski kullandigi o olabilir dusuncesi ile yaptirmadim o an da soramadim aklmda baska bir marka olmadigindan. Eski yapilani da postlayacagim siteyi kullanmayi biraz ogreneyim:)
Daha bi sivi daha bi ordek ibiydim bence ozellikle yandan ki hemwn anlasilmasi beni cok rahatsiz ediyor.
Dolgu markası falan hikaye 4 ayda bir yaptıracaksınız 2 sene boyunca ancak o zaman kalıcılık sağlanırDoğal olsun diyoruz ama çok doğal oluyor o kadar dogalki eskihaliyle aynı 350 Euro ödedim yazık paraya valla ama botoks yaptırıyorum ondan memnunum çizgiler siliniyor
Melnur hanm ben dort defa yaptirdim iki senede amaDolgu markası falan hikaye 4 ayda bir yaptıracaksınız 2 sene boyunca ancak o zaman kalıcılık sağlanır
Melnur hanm ben dort defa yaptirdim iki senede ama
Yok
Teosyel kaldi bir tek. Kendi yagimdan olan en cok sasirtti beni. Bir de dudaklar yayilio ilk gunler
Bunda morarma en azdi yukarda fotolarimda var. hic yoktan iyidir tabi gecici de olsa. Bir de bu metabolizma meselesi belki baska kisilerde kalicilk daha fazla olur ve baskasi kalin granullu olmasini istemez.
Istanbul piyasasi da 1200 140" tl civari ama su ara bircogu kampanya yapmis durumda. Turkiyeye geldiginuzde yaptirin derim ben vaktiniz varsa.
Iyi bir dr edinin bu isi 800 tl lere kadar yaptirabilirsiniz nacizane fikrim:)
Ameliyattan sonraki fotolarimi ekliyirumMelnur hanm ben dort defa yaptirdim iki senede ama
Yok
Teosyel kaldi bir tek. Kendi yagimdan olan en cok sasirtti beni. Bir de dudaklar yayilio ilk gunler
Bunda morarma en azdi yukarda fotolarimda var. hic yoktan iyidir tabi gecici de olsa. Bir de bu metabolizma meselesi belki baska kisilerde kalicilk daha fazla olur ve baskasi kalin granullu olmasini istemez.
Istanbul piyasasi da 1200 140" tl civari ama su ara bircogu kampanya yapmis durumda. Turkiyeye geldiginuzde yaptirin derim ben vaktiniz varsa.
Iyi bir dr edinin bu isi 800 tl lere kadar yaptirabilirsiniz nacizane fikrim:)
canım ben bir daha juvederm asla yaptırmam hiç memnun kalmadım hem dolgudan hem dr danTatlım Merhaba,
Ben daha önce aynı şekilde dudak dolgusu yaptırmıştım 1 cc fakat üç ay ya kaldı ya kalmadı ve görünen kısmı çok çok yapay geldi bana. Teosyel kiss i denedim ve kalın granüllü olduğu için çok memnun kaldım ve uzun ömürlü oldu.
Nacizane onu tavsiye edebilirim. Açıkçası bir önceki doktorum tarafından markası söylenmeden yapılmıştı ve 650 tl civarında idi. (1cc) şimdi aynı dr restalyne i önerdi ama kararsızım.
Teosyelin 1 cc sini sıkı bir pazarlıkla :) 800 e yaptırdım en son. (istanbulda)
Bunun dışında fotolarımı yükleyeceğim grubu biraz daha aktif kullanmaya başlıyım, forum kullanımını iyic anlıyım :)
bence ilk halifle epey fark var benimkini görsen oturur ağlardın param çöpe gitti resmen
canım ben bir daha juvederm asla yaptırmam hiç memnun kalmadım hem dolgudan hem dr danist da nerede yaptırdın ? ben 1200 tl ödedim 2 ay bile sürmedi etkisi ve şuan dudağım hem dolgun değil hem de orantısız sağ taraf dudak çizgim daha aşağıda
bence ilk halifle epey fark var benimkini görsen oturur ağlardın param çöpe gitti resmen
Su anda gayet güzel duruyor kaç cc yaptırdın canın güzel günlerde kullan umarım çok inmezKızlar selam bugün dudak dolgumun ilk günü. Dayanamadum tekrar yaptırdım:) 10gün sonra kıntrol var, kontör verdirmeli miyim sizce ama kalkıklığı sevmiyorum
Şimdi prp ve diş beyazlatma yaptırıcam inşallah cesaretimi toplayabilirsem. Önerisi olan var mı hiç
Canım benim ilk Halide zaten kalındı hani benim dudaklar kalın 1 cc bayagı fark eder dedim hiç bişey yok benim parada çöpe gitti anlıycan sen diğer arkadaşın resmiyle karıştırdın galibabence ilk halifle epey fark var benimkini görsen oturur ağlardın param çöpe gitti resmen
Bak bu dolgusunuz hali zerre fark yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?